Mam dość swojego brata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Mam dość swojego brata

Witam, otóż mam taki problem. Mój brat aktualnie ma 27 lat, nie skończył szkoły średniej nigdy nie pracował nic nie robi w domu tylko idzie spać o 6 rano śpi do 16 wstaje idzie na komputer i gra do 6 rano i tak codziennie. Ja mam 21 lat i mam go już dość, musze dzielić z nim swój pokój a aktualnie ja nie mogę iść do pracy by się wyprowadzić ponieważ jestem chora na rzs co mi to uniemożliwia na ten moment, a moi rodzice nic z nim nie robią. Ciągle tylko gadają ze to się w końcu skończy i ze on wyleci z domu ale na gadaniu się kończy. Leży całymi dniami i nic nie robi nie wiem co już mam z nim zrobić aby on w końcu się ruszył. Pomijam fakt ze sama czasem Lubie posiedzieć na komputerze dłużej ze znajomymi coś porobić ale nie mogę bo on mi nigdy nie pozwala ponieważ to on coś teraz robi. Jest to już bardzo męczące jak i uciążliwe dla mnie sama jego obecność mnie drażni. Nie mam pojęcia juz co można z nim zrobić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam dość swojego brata

nic nie zrobisz dopóki taki stan będzie akceptowany przez Twoich rodziców. po co on ma coś robić, skoro jeść ma, spać gdzie ma i nie ma problemów. Twoi rodzice robią synowi dużą krzywdę, choć zapewne w dobrej wierze.

3

Odp: Mam dość swojego brata

Niestety nic sama nie zrobisz. Od tego są rodzice. Skoro z darmozjadem nic nie robią, to ty nie masz na to wpływu. Sama się uwolnisz gdy się wyprowadzisz i zaczniesz żyć na własny rachunek. Przykro mi z powodu choroby, czy masz na nią rentę i stopień niepełnosprawności?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024