Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Strony 1 2 3 638 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 41,454 ]

Temat: Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Zauważyłam pewien rytuał, jaki wykonuję codziennie szukując się do odpalenia www.netkobiety.pl
Wstawiam wodę na kawusie, "grzeje" kompa, wpisuję adres stronym w między czasie przegladając e-mail itp. Kawusia gotowa, poczta sprawdzona...klikam "Pokaż nowe posty" i ZACZYNA SIę tongue Tak przyznaję się bez bicia- jestem od Was uzależniona wink

Tak sobie teraz pomyślałam, że fajnie było by wypić wspólną poranna wirtualną kawkę (lub herbatkę) i pogadać o wszystkim i o niczym, co Wy na to?
Np. co się śniło, jakie plany na dzisiaj itp. itd. (?)

To zapraszam na kawkę i życzę miłego dnia:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

kurczę JaCzyliOna ja swoją kawkę właśnie kończę, w sumie jestem na forum od niedawna, ale też od rana mam je włączone :], picie wirtualnej kawy to dobry pomysł, jak tak prawie codziennie pije kawę z moją siostrą, która mieszka w Hiszpanii, a co piątek wieczór wypijam sobie z nią wirtualne piwko ;]
jakie plany na dziś?
w końcu poukładać swoje sprawy w pracy i pokazać moim pracownicom, że to ja jestem szefem- strasznie niefajnie to brzmi, ale cóż czas to w końcu zrobić, pełna energii i napełniona pozytywnymi myślami za chwilę będę się szykować do pracy :]
miłego dnia

3

ja mam tak samo (oczywiscie jeśli mam wolne od szkoły). Kawka i netkobiety smile

moje plany na dziś to edukacja i wylegiwanie się w łóżku (chora jestem).

poza tym JaCzyliOna - wspaniały pomysł z tą kawką smile

4

dziekuję oazuu i życze szybkiego powrotu do zdrowia:)

sanyskaj trzymam za Ciebie kciuki:)

a moje plany na dzisiaj to dwa horrorki jakie mamy do obejrzenia z moim ukochanym:) ahh jak ja uwielbiam się bać tongue

5

He he he,ja też swoją poranną kawę piję przy komputerze smile I to też już jest rytuał,że prędzej czy później ląduję na forum,czasem się loguje,a czasem nie,ale fakt faktem,jestem tu codziennie big_smile Moja plany na dzisiaj nieciekawe hmm na 12 idę do pracy,a wcześniej zrobię jakiś obiad i dzień mi ucieknie.Ehhhh,nuda...

6

a jakie horrory ogladasz, JaCzyliOna? ;>

ja się miłuję w romantycznych filmach smile

7

W Pn ogłądałam "Ruiny" straaaaaasznie fajny:) POLECAM!
A dzisiaj czeka na mnie "Winda"
Polecam też "Lustra" i "Nocny pociąg z mięsem" big_smile

8

Jak bym widziała samą siebie.Zaprowadzam rano córkę do szkoły,po powrocie robię kawę i zaglądam na forum(czasem nawet udaje się mi zajrzeć tu wcześnie rano zanim obudzę i wyszykuję mało do szkoły)hi hi.Super pomysł z tą wirtualną kawusią JaCzyliOna,pozwoli nam to też poznać się bliżej,a nawet zaprzyjaznić wirtualnie.
A moje plany na dzisiaj,hmm w sumie już pózno więc zrobię obiad,potem odbiorę Dominikę ze szkoły,może upieczemy jakieś ciasto,bo już dawno nie piekłam nic i dzień zleci nie wiadomo kiedy.

9

Czy Wam też się dzisiaj chce spać? Ja siedzę w pracy i ziewam jak nienormalna, a wypiłam 2 kawy! hmm
Z utęsknieniem czekam na 15.30...

10

Nie wiem jaka jest pogoda u was,ale u nie cały dzień pada mżawka i jest tak szaro,smutno.Chętnie bym przespała cały dzień dzisiaj mimo,że też wypiłam dwie kawy.

11

ja też dziś juz zaliczyłam dwie kawy.
jednak nadakl nie mam sił do działania.

słyszałam o tym horrorze 'Lustra'
wszyscy w klasie o nim mówią.
może się w weekend na niego skuszę.

12

U mnie też szarno, zimno i bleee... ja chce wiosne!!!

13

swoją drogą, wiosną skończę 18 lat :d
i na prawko się zapiszę...

doczekac się nie mogę smile

14

uciekam kobitki do jutra miłego popołudnia życze! smile

15

wzajemnie, wzajemnie smile

16

A jak ktos nie pije kawy tylko zielona herbate zamiast kawy, to tez moze sie przylaczyc?:p

17

jasne, nawet zdrowiej robi ;p

18

Oo skoro można się przyłączyć jeśli pije się herbatę to ja bardzo chętnie przyłączę się do tych porannych ploteczek smile

19

To ja także mogę? smile
JaCzyliOna - lubisz horrory ? smile Ja także!! Chociaż ostatnio zaniedbałam oglądanie..
Oglądałaś  "Rec" ? Mój facet oglądał i mówił, że "dobry" a w jego ustach to duużooo.. smile Ja, po obejrzeniu kilku fragmentów , stwierdziłam, że narazie sobie daruję tongue

20

cześć Net Kobietki...
ale miałam wczoraj popołudnie sad moj ukochany tak mi podniósł ciśnienie, że myślałam że go "zabiję"
całą noc przeryczałam jak głupia a przecież tak naprawdę poszło o taką pierdołe...
po pracy pojechałam do sklepu kupiłam winko, dzień wcześniej wyporzyczyliśmy filmek... chciałam aby ten wieczór był miły, żeby nie myślał o nastęotym dniu tj. rozprawie... (o jakiej rozprawie napisze za chwilke)
wracam do domku, powiedział, że zaraz siadamy przed tv tylko zobaczy coś w internecie... no i to by było na tyle naszego wspólnego wieczoru... kompletnie się wyłączył z rzeczywistości, zapomniał o bożym świecie, a jak nagle zauważył, że szykuję się do spania tj. ok godz. 23 (usiadł na kompa ok 19) wleciał do pokoju i jakby nigdy nic z tekstem: "to co oglądamy horrorek" nic sie nie odezwałam, nakryłam się kołdrą i poszłam spać. Wrrr sad
A dzisiaj wyjaśni się b.ważna sprawa
(w zeszłym roku znazał sie w złym miejscu o zlej porze i ze złymi ludźmi i teraz jest posądzony o rozprowadzanie trawki, a wszystko przez "przyjaciela" który sam się obsrał na widok policji i wszystko co miał wrzucił do auta mojego miśka, a wiadomo co w Twoim aucie to i Twoje:/)
a ja czuję że z tych nerów zaraz wyjdę z siebie i stanę obok sad

Ansja napisał/a:

JaCzyliOna - lubisz horrory ? smile Ja także!! Chociaż ostatnio zaniedbałam oglądanie..
Oglądałaś  "Rec" ? Mój facet oglądał i mówił, że "dobry" a w jego ustach to duużooo.. smile Ja, po obejrzeniu kilku fragmentów , stwierdziłam, że narazie sobie daruję tongue

jasne że ogłądałam suuuper filmek POLECAM!!! big_smile

21

Witam wszystkich, ja wprawdzie kawy nie pijam, ale herbatkę chętnie z Wami wypiję smile
JaCzyliOna - no nieciekawie miałaś wczoraj ze swoim mężczyzną. Mój M. też lubi posiedzieć przy komputerze i czasem jest tak, ze ja coś pichcę w kuchni a on gra w tę swoją grę. Ale jak za długo to go gonię. Jak narazie nie przegina z ilością czasu spędzaną przy komputerze, więc się cieszę.
A jak dzisiaj samopoczucie dziewczynki?
U mnie w porządfku, ale mam w pracy wariatkowo, więc na forum jestem tylko tak z doskoku.
Miłego dnia smile

22

Cześć kobitki smile Ja dzisiaj trochę spóźniona jestem z tą kawą.Pospało mi się big_smile  Ehhh,faceci i internet,to temat rzeka...Z tym samopoczuciem,to u mnie coś kiepsko od rana,ale to może dlatego,że za oknem ponuro i deszcz pada.W pracy też nieciekawie,kryzys nas dopadł,mnóstwo ludzi zwolnili,a pewnie na tym się nie skończy.Aż się nie chce tam chodzić...Trzeba będzie sobie jakąś komedyjkę wieczorem na odstresowanie się obejrzeć smile

23

Ponieważ ja wredotka jestem mała, to właśnie sobie pomyslałam, że któregoś dnia (niekoniecznie dzisiaj, bo dzisiaj ta jego rozprawa więc będę litościwa i oszczędzę mu dziś dodatkowego stresu)
po pracy też się nie będę do niego zbytnio spieszyć, niech sobie poczeka na mnie i zobaczy jak to miło, skocze sobie na jakies małe zakupki albo do fryzjera.

24

witajcie;) chetnie napije sie z Wami kawy;) uzaleznilam sie od tego forum i od kawy niestety tez.

25

witam,ehh siedzie tu już dobrą chwilę i zabiegana dopiero wpadam się przywitać, kawkę już dzierżę w dłoni, więc możemy pić:]  ja niestety do tej kawy muszę jeszcze spalić parę papierosów-brzydki nałóg-ale cóż- kobieta puch marny- swoje uzależnienia musi mieć

26

sanyskaj napisał/a:

ja niestety do tej kawy muszę jeszcze spalić parę papierosów-brzydki nałóg-ale cóż- kobieta puch marny- swoje uzależnienia musi mieć

witam w klubie ;]

27

dobra, moje drogie, życzę miłego dnia i spadam do pracy, nowe wyzwania w kwestii mody czekają hmm cały dzień spędzę dziś na przebieraniu manekinów więc nic ciekawego mnie nie czeka, jutro do Was miłe panie zajrzę,pozdrawiam, see ya

28

Powodzenia i nie daj się! smile

29

A ja sobie nawet spokojnie mojej herbaty nie mogę wypić. No fakt...jestem w pracy. Ale zawsze ta chwila na herbatę się znalazła a teraz muszę dopijać zimną... No tak to jest w księgowości, kiedy zamyka się rok i robi bilans... ale jeszcze trochę i bedzie spokojniej.
Dziewczynki, wiem co to jest mieć taki nałóg jak papierosy. Ja paliłam 6 lat, potem rzuciłam na jakieś 4 lata, a teraz wiosną i latem popalałam trochę. Na szczęście już znowu nie palę i mam nadzieję już nie palić wogóle.

30

A ja siedze teraz w domku,mam wolne,ale musze ugotowac obiadek.

31

Amelia* napisał/a:

A ja siedze teraz w domku,mam wolne,ale musze ugotowac obiadek.

ale chętnie bym posiedziała w domku. Bardzo lubię sprzątać, więc pewnie wzięłabym się za porządki smile A tak to do 15 musze siedzieć w pracy...

32

dzieeeeeń dooobry smile

33

A dzień dobry, dzień dobry smile
jak to dobrze, że dzisiaj piątek i w końcu weekend. Dzisiaj mój ukochany ma urodzinki, więc będzie małe spotkanko rodzinne i wogóle zapowiada się miły dzień smile Tylko szkoda, że u mnie znowu pada śnieg... wrrr...

34

Też się cieszę,że dzisiaj piątek.Jak ja lubię ten dzień tygodnia big_smile Ja też mam małą imprezę rodzinną w sobotę.Moi rodzice obchodzą 32 rocznice ślubu smile Ale oni twierdzą,że się nie starzeją,tylko dzieci im urosły big_smile

35

Hehe moi rodzice mówią dokładnie to samo smile Ja natomiast w niedzielę mam rodzinną imprezę, czyli chrzciny synka mojej siostry. Ja jestem chrzestną smile Tak więc ten weekend będzie imprezowo-rodzinny. Jedynie jutro mamy się spotkać na piwku ze znajomymi smile

36 Ostatnio edytowany przez ikaa (2009-02-27 13:48:19)

Czesc kobietki:) nie bylo mnei dwa dni na forum- przyjechal moj chlopak do mnie, wiec nie mialam jak pisac:) zreszta wole przy nim nie pisac:P ale korcilo mnie strasznie:P
dzis wreszcie moge zasiasc spokojnie do kompa. to forum naprawde uzaleznia:)

a co do horrorow- kto lubi Piłe? ja obejrzalam wsyztskie 5 czesci:)
a Rec ogladalam, ale tylko polowe bo sie za bardzo balam:D

Agatka - a ja w sb mam chrzest mojej bratanicy i tez jestem chrzesna:))

37

a u mnie coś chłodno dziś... na szczęście w kubku już kawa aromatyzuje pokój:) pijecie z mlekiem, czy bez?:)

38

No to ikaa będziemy obie imprezować na chrzcinach smile
A ja się już nie umiem doczekać 15, bo wtedy kończe pracę. Mam lenia i nie chce mi się pracować smile

39

Jeszcze niecale 2 godiznki do 15, dasz rade:) ja jeszcze studiuje dziennie, wiec nei pracuje, ale domyslam sie, ze siedzenie w pracy nie jest przyjemne:) i tak, ze masz dostep do neta, moja kumpela ma w pracy poblokowane 90% stron, wiec praktycznie na zadna str wejsc nie moze

Kofeinka- jak jeszcze pilam kawe, to obowiazkowo z mlekiem i cukrem:)

40

No tak, od jakiegoś roku mam dostęp do neta, bo wcześniej wogóle nie miałam. Zablokowane mamy tylko strony dla dorosłych. Ale z tego, co wiem to nasi informatycy mają wgląd we wszystko, co robimy na komputerze, więc troszkę ryzykuję wchodząc na strony nie związane z przepisami podatkowymi itp. Ale w sumie wszyscy grzebią u nas w necie, więc się tym nie przejmuję smile
Ważne, ze weekend się zbliża wielkimi krokami i dzisiejsze urodzinki mojego ukochanego smile

41

Ooo to dzis pewnie wazny dzien dla Ciebie jak i dla niego:) w zwiazkach to jets super, ze nie wazne, czyje to urodziny czy jakas inan okazja- to radosc zawsze jest po dwoch stronach smile tak jakby to bylo swieto 2 osob:) przynajmniej u mnie tak jest:)

42

To są jego pierwsze urodziny w naszym związku, bo jesteśmy razem od 9 m-cy. Tak więc chcę, żeby było fajnie smile Prezent mam juz przygotowany,kartka z życzeniami też, więc jestem gotowa smile
W końcu jestem w domku i weekend przede mną smile

43

Cześć dziewczyny smile Wszystkie pewnie jeszcze śpicie big_smile Też bym tak chciała,ale nie.Jak mam iść do pracy,to ze wstawaniem masakra,a jak mam wolne,to z samego rana oczy jak pięć złotych i nie ma spania smile

44

ja nna szczeście mam weekend i zamiar sie nim cieszyć. :0

brzydki nałóg, jednak i ja sobie popalam czasem. jednak kawa i papieros, wstrętne dla mnie połączenie smile

45

Witajcie dziewczyny:) milego dnia Wam wsyztskim zycze!
dzis przede mna impreza rodzinna- tak jak wspominalam - chrzest mojej bratanicy.

aha, podobno wiosna idzie:) z dnia na dzien ma byc coraz cieplej:) Wy tez tak czekacie na wiosne jak ja?:)

46

witajcie;)
ja mam wolne,wiec caly dzien spedze ze swoim Misiem,aczkolwiek zarz musze sie wziasc
za gotowanie i sprztanie i to mnie dobija;(

47

Hej dziewczyny :] zazdroszczę tym, które mogą się wylegiwać z okazji weekendu- ja niestety muszę do pracy ;( i znów 10 godzin, jutro niestety też--ale sumie taki natłok mam tylko 2 razy do roku, przez jakiś miesiąc, więc aż  tak źle nie jest, ale z miła chęcią poleżałabym trochę, wciąż jestem niewyspana:/  z moim J. widuję się sporadycznie, mimo,że razem mieszkamy, jak ja wracam, on jest już zmęczony i po godzinie idzie spać, a ja opijam się redbullami i tigerami i nie śpie do 2-3 w nocy,ehhhhhh nie ma to jak pomarudzić z rana przed pracą :]
pozdrawiam

48

cześć dziewczynki,w końcu mogę posiedzieć chwilę na forum. Od rana mam co robić. A to pranie, a to sprzątanie... Potem, tradycyjnie już, dłuuuuga kąpiel, a teraz maluję paznokcie i takie tam. Akurat w sobotę mam na takie rzeczy trochę więcej czasu...

49

ikaa napisał/a:

a co do horrorow- kto lubi Piłe? ja obejrzalam wsyztskie 5 czesci:)
a Rec ogladalam, ale tylko polowe bo sie za bardzo balam:D

kurcze zakończenie Rec'a było włąsnie najlepsze i wcale nie takie straszne:)

tak w ogóle to dzień dobry wieczór smile
jak mija weekendzik? mi baaardzo pracowicie, wzięlo mnie dzisiaj z rana na wiosenne porządki (to chyba przyczyna tego słoneczka co mi z rana zaswieciło w okienko:) i dopiero co skończyłam ufff...

50

Babeczka napisał/a:

Cześć dziewczyny smile Wszystkie pewnie jeszcze śpicie big_smile Też bym tak chciała,ale nie.Jak mam iść do pracy,to ze wstawaniem masakra,a jak mam wolne,to z samego rana oczy jak pięć złotych i nie ma spania smile

Mam dokładnie tak samo....W piatek o 5.30 myślę "jaki luksus bedzie jutro,wreszcie sobie pospię"a w sobotę i niedzielę...5.30 pobudka samoistna.....i zero spania....

51 Ostatnio edytowany przez Dominika (2009-03-01 09:42:52)

Witam wszystkie forumowiczki! smile Piękny dzionek, słonko już na dobre rozgościło się i pląsa sobie po moich kątach big_smile tak więc biegiem do kafietery zaparzyć pachnącą cafe latte z cynamonkiem hmmm smile miłej Niedzielki życzę wszystkim Panią smile

52

hej kobity !
jak po sobocie ?

ja dziś jadę na mszę za Dziadzia... smutno trochę. refleksyjnie.

53

Witam,witam smile U mnie nie ma słońca. Jest brzydko pochmurno i mokro sad Dzisiaj mam luz,nie muszę obiadu gotować,bo moja mama wynalazła w jakiejś gazecie "nowoczesne" kotlety,narobi ich i nam je przywiezie.Moim zadaniem jest tylko wstawić ziemniaki.Obijam się dzisiaj big_smile

54

witam wszystkie Panie :] ehhhh pogoda piękna aż się chce gdzieś na ławeczce posiedzię i rozgrzać się w słońcu.....niestety słońce mnie tylko z rano zdenerwowało jak mi świeciło w oczy w aucie :] a teraz siedze zawalona "szamtami" i szukam swojego miejsca-mam nadzieję, że choć dziś skończę pracę przed 21 ale na to sie nie zanosi ;(  cóż życie, nie ma co idę pracować, kawę już mam zaparzoną, na hali nie ma żywej duszy, tylko ja, więc choć mam święty s[pokój i mogę sobie robić co chcę, a teraz słucham muzyki- akustyka na wielkich halach powala:]
miłego dnia Dziewczyny

55

ja siedze sobie w pracy od 7 rano tongue wypiłam juz 2 kawe smile zapaliłam sobie ogień w kominku żeby było przytulniej w pracy. u mnie słońca nie ma ale podobno ma być smile czekam na nie

56

Dzien dobry kobietki:) hehe chyba ostatnia wstalam:P sobota minela dobrze, chrzciny mojej bratanicy sie udaly

u mnei poki co sloneczka nie widac, ale jezeli popoludniu sie pojawi i bedzie cieplo, to zmykam na jakis spacer;)
milego dnia wink

57

Dzień dobry kobietki smile
a ja dzisiaj się wybieram na chrzciny to mojego siostrzeńca. Ikaa, a Twoja bratanica grzeczna była w kościele? Bo czasem dzieciaczki płaczą i mamy nadzieję, ze nasz Dominik będzie grzeczny smile
U mnie słońca wprawdzie nie ma, ale przynajmniej śnieg się topi i ptaszki śpiewają, czyli dobry znak, ze wiosna się zbliża smile

58

Oj grzeczniutka byla, az ksiadz moiwl, ze bardzo grzeczne dziecko. W ogole nie plakala, jak ksiadz polewal jej glowke woda, to w ogole jej to nie przeszkadzalo, patrzyla na kseidza z zainteresowaniem. na sam koneic troszke plakala, ale nei tak jak to ona potrafi;) tylko tak troszke plakala, ale szybko sie uspokoila, generalnie wyjatkowo grzeczna byla;)

59 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-03-01 11:49:40)

Dzień Dobry Dziewczyny smile
Przy chrzcinach to chyba większość dzieci płacze wink Kiedy ja byłam na chrzcinach wówczas mojego małego kuzyna, to na każde pytanie księdza bardzo grzecznie odpowiadał (miał około dwóch lat wtedy kiedy był chrzczony). Co z tego, że pytania nie były do niego tylko do rodziców i chrzestnych tongue Na swój sposób odpowiedział za wszystkich smile

Dobra, czas na herbatę smile iii może jakieś śniadanie smile

60

No to fajnie, że mała była grzeczna smile Miesiąc temu były chrzciny córeczki od brata to mała Oliwia przespała całą mszę, więc się cieszyliśmy. Za to jej 1,5 roczny braciszek już taki grzeczny nie był i rozpłakał się, jak tylko organista zaczął grać. Może mu się nie podobało tongue

61

Hejoo !! Ja właśnie popijam zieloną herbatkę z opuncją - mniaam smile
Rozkoszuję się swoim nowym mieszkaniem, ciszą i komfortem psychicznym, jaki tu mam .. smile

62

Ansja, fajnie, ze masz nowe mieszkanko. Oby Ci się dobrze mieszkało smile
Ja sobie wypiłam coca-colę. Nie powinnam jej pić, bo staram się trochę stracić na wadze, ale czasami to jest silniejsze ode mnie... Już troszkę głodna jestem a obiad dopiero po mszy, czyli koło 15. Musze wytrzymać smile

63

Czasami w kosciolach naprawde przerazajaco graja, wiec sie nie dziwe, ze sie rozplakal:P

Ansja- heh w tamtym roku tez przeprowadzalam sie ze wspollokatorkami do nowego, wiekszego mieszkania. Eh najgorsze bylo pakowanie, tyle tego dziadostwa czlowiek potrafil nagrodzdzic przez kilak lat ze glwoa boli. wiec polowe rzeczy wyrzucilysmy;p  ale za to rozpakowywanie sie na nowym mieskznaiu, urzadzanie sie tam, to bylo super:))
mam nadzieje, ze bedzie Ci sie dobrze mieszkac na nowym mieszkaniu wink

64

Ten organista rzeczywiście przerażająco grał a do tego śpiewał tak, ze co chwilę śmiać mi się chciało. A jeszcze mój szwagier go naśladował, więc ja co chwilę się śmiałam. Aż wstyd.
Ale mam nadzieję, ze nasze maluszki dzisiaj będą grzeczne.

65

ikaa - oj znam ten ból ... smile Wszystkie graty latały po starych a potem po nowym mieszkaniu smile Przewoziliśmy je dużym Transitem smile Trzy osoby, a rzeczy jak dla całej rodziny smile Cała sobota upłynęłam nam na przewożeniu i rozpakowywaniu rzeczy smile Ale sytuacja jest już opanowana smile
Agatka- dziękuję za życzenia smile Wszędzie będzie lepiej niż w poprzednim mieszkaniu smile
Chyba czas na kawę... smile Kto ze mną wypije? smile

Posty [ 1 do 65 z 41,454 ]

Strony 1 2 3 638 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 18+ czyli poranne ploteczki przy kawusi dla młodych duchem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024