Może w żonie chodzi o darmowy sprzęt AGD - posprząta, wypierze i ugotuje i RTV - ciągle nadaje.
Tylko co w takim razie facet wnosi?
Facet wnosi gotowość do seksu, ale dopiero po skończonym meczu.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wymagania i co kto wnosi do zwiazku
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może w żonie chodzi o darmowy sprzęt AGD - posprząta, wypierze i ugotuje i RTV - ciągle nadaje.
Facet wnosi gotowość do seksu, ale dopiero po skończonym meczu.
jjbp napisał/a:Z tego co wiem to niemało jest żonatych a chyba nikt ich do tego ślubu nie zmusza więc jakoś się to musi opłacać
Sporo kobiet zmusza facetów albo do ożenku lub do posiadania dziecka stawiając ultimatum:albo dziecko albo won (to takie subtelne danie do zrozumienia żeby wreszcie podjąć decyzję). Jeśli kobieta nie chce dziecka albo ślubu to jest na rękę facetowi bo ma seks bez konsekwencji czy zobowiązań.
Czyli wychodzi na to że mężczyźni to ci ulegli skoro w tak ważnej sprawie dają się zmuszać kobietom do czegoś czego nie chcą
Ja tam nie wierzę że każdy żonaty mężczyzna czy nawet większość został do tej decyzji zmuszony i wmanipulowany przez żonke. Sorry za dużo mężczyzn poznałam którzy się oswiadczali z własnej woli i chcieli się ustatkowac.
jjbp napisał/a:Z tego co wiem to niemało jest żonatych a chyba nikt ich do tego ślubu nie zmusza więc jakoś się to musi opłacać
Sporo kobiet zmusza facetów albo do ożenku lub do posiadania dziecka stawiając ultimatum:albo dziecko albo won (to takie subtelne danie do zrozumienia żeby wreszcie podjąć decyzję). Jeśli kobieta nie chce dziecka albo ślubu to jest na rękę facetowi bo ma seks bez konsekwencji czy zobowiązań.
Facet gdy chce mieć seks bez zobowiązań, to idzie sobie na dziwki. Tam może mieć uległą, dominującą, brunetkę, albo zarośnietą blondynkę. Zawsze gotowe, zawsze chętne.
Mężczyzna szuka sobie partnerki. Z którą będzie szedł przez życie. Z którą będzie tworzył związek.
Dobra, znudziły mnie Twoje szowinistyczne podteksty.
Witamy w przedziale 20-30, gdzie kobiety to największe syfiary, a gotować umie może jedna na 10. Bez pełnej samowystarczalności nawet nie podchodź, dużo trzeba im pokazywać. Era fejsbukowa upośledza wszystkich, tylko facet nie ma wyjścia jak spiąć dupę, bo to on ma się starać;).
Marata napisał/a:Może w żonie chodzi o darmowy sprzęt AGD - posprząta, wypierze i ugotuje i RTV - ciągle nadaje.
Tylko co w takim razie facet wnosi?Facet wnosi gotowość do seksu, ale dopiero po skończonym meczu.
Toz to prawie prostytucja seks za obiad i sprzątanie
canarios napisał/a:jjbp napisał/a:Z tego co wiem to niemało jest żonatych a chyba nikt ich do tego ślubu nie zmusza więc jakoś się to musi opłacać
Czyli wychodzi na to że mężczyźni to ci ulegli skoro w tak ważnej sprawie dają się zmuszać kobietom do czegoś czego nie chcą
Ja tam nie wierzę że każdy żonaty mężczyzna czy nawet większość został do tej decyzji zmuszony i wmanipulowany przez żonke. Sorry za dużo mężczyzn poznałam którzy się oswiadczali z własnej woli i chcieli się ustatkowac.
I znasz w 100% ich motywacje. Nie wystarczy "wierzyć" tylko trzeba mieć pewność. Ja natomiast jestem przekonany, że ogromna większość mężczyzn gdyby kobieta nigdy nie wspomniała o małżeństwie i o dzieciach to nawet by tego nie zauważyli. Dopiero gdzieś koło 40 zachcieliby mieć dzieci a małżeństwo jest im do szczęścia niepotrzebne.
canarios napisał/a:jjbp napisał/a:Z tego co wiem to niemało jest żonatych a chyba nikt ich do tego ślubu nie zmusza więc jakoś się to musi opłacać
Facet gdy chce mieć seks bez zobowiązań, to idzie sobie na dziwki. Tam może mieć uległą, dominującą, brunetkę, albo zarośnietą blondynkę. Zawsze gotowe, zawsze chętne.
Mężczyzna szuka sobie partnerki. Z którą będzie szedł przez życie. Z którą będzie tworzył związek.
Dobra, znudziły mnie Twoje szowinistyczne podteksty.
Jeśli potrafisz powiedzieć dlaczego facet miałby iść przez życie z partnerką a nie np sam to przyznam ci rację. W przeciwnym wypadku to co mówisz to jest gruba teoria odległa od realiów życia. Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze bo nie znam wszystkich facetów (znam dobrze tylko siebie).
Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze .
Jeszcze do smażenia naleśników.
canarios napisał/a:Marata napisał/a:Może w żonie chodzi o darmowy sprzęt AGD - posprząta, wypierze i ugotuje i RTV - ciągle nadaje.
Tylko co w takim razie facet wnosi?Facet wnosi gotowość do seksu, ale dopiero po skończonym meczu.
Toz to prawie prostytucja seks za obiad i sprzątanie
Skoro kobiety mogą to mężczyźni też. Równouprawnienie ☺
canarios napisał/a:Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze .
Chyba do zrobienia jaj na twardo i parówy
canarios napisał/a:Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze .
Fakt, mam bardzo wysokie wymagania,ale nie dotyczą one urody tylko charakteru. Pokrywałyby się to z powrzechnym pragnieniem wielu facetów by tylko z jakąś panną zamoczyć, ale w moim przypadku nie ma takiej motywacji.
Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze bo nie znam wszystkich facetów (znam dobrze tylko siebie).
Ja na 18 ersatz dostałem. Nie zdałem się jako facet
rossanka napisał/a:canarios napisał/a:Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze .
Dwa razy Ci się post wysłał. Chyba z wrażenia .
canarios napisał/a:Fakt, mam bardzo wysokie wymagania,ale nie dotyczą one urody tylko charakteru. Pokrywałyby się to z powrzechnym pragnieniem wielu facetów by tylko z jakąś panną zamoczyć, ale w moim przypadku nie ma takiej motywacji.
canarios napisał/a:Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze bo nie znam wszystkich facetów (znam dobrze tylko siebie).
Pudło! Wyraźnie napisałem faceci bo siebie nie miałem na myśli
canarios napisał/a:rossanka napisał/a:Jeszcze do smażenia naleśników.
Biedny się podniecił...
Klio napisał/a:canarios napisał/a:Fakt, mam bardzo wysokie wymagania,ale nie dotyczą one urody tylko charakteru. Pokrywałyby się to z powrzechnym pragnieniem wielu facetów by tylko z jakąś panną zamoczyć, ale w moim przypadku nie ma takiej motywacji.
canarios napisał/a:Faceci przede wszystkim potrzebują kobiet do seksu a ponadto to nie wiem do czego jeszcze bo nie znam wszystkich facetów (znam dobrze tylko siebie).
Jesteś uroczo nieświadomy tego co piszesz i jakie jest znaczenie słów, które wstukujesz
Klio napisał/a:canarios napisał/a:Fakt, mam bardzo wysokie wymagania,ale nie dotyczą one urody tylko charakteru. Pokrywałyby się to z powrzechnym pragnieniem wielu facetów by tylko z jakąś panną zamoczyć, ale w moim przypadku nie ma takiej motywacji.
Nie utozsamiasz sie zatem z byciem facetem?
rossanka napisał/a:canarios napisał/a:Chyba do zrobienia jaj na twardo i parówy
Biedny się podniecił...
canarios napisał/a:Klio napisał/a:
Jesteś uroczo nieświadomy tego co piszesz i jakie jest znaczenie słów, które wstukujesz
Ja też mam nieodparte wrażenie, że jesteś cudowna
canarios napisał/a:Klio napisał/a:
Nie utozsamiasz sie zatem z byciem facetem?
Jestem ufoludkiem. To już dawno zostało ustalone na forum i mam poglądy nie z tej ziemi
Jaki jest sens wklejania tego samego Leonarda więcej, jak jeden raz? I multicytowania?
Może nie karmmy już trolla?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wymagania i co kto wnosi do zwiazku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024