Kocham ją ale czasem nie daje rady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham ją ale czasem nie daje rady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Kocham ją ale czasem nie daje rady

Witam serdecznie, mój problem polega że moja dziewczyna ma bardzo trudny charakter. Bardzo ją kocham, staram się jak tylko mogę. Poświęcam każdy wolny czas dla niej, zawsze stawiam ją na pierwszym miejscu. Jest dla mnie najważniejsza. Ja jestem czulym troskliwym facetem. Bardzo szczerym i otwartym. Mówię jej o wszystkim, nie staram sie prowokować sytuacji dla niej przykrych, nie chce żeby była zazdrosna itp. Staram się zawsze wychodzić z inicjatywa, zawsze staram się zaproponować jakiś termin naszego spotkania. Problem polega na tym że w podstawowych sprawach czuje się niekomfortowo a wręcz niektóre sytuację wydają mi się nienormalne. Gdy pytam się czy spotkamy się np jutro słyszę "zobaczymy"  itp. Pytając się o jakieś zwykle rzeczy np ze chce mieć z nią zdjęcie ona mówi że jej na tym nie zależy. Z doświadczenia z wcześniejszych związków to było naturalne jednak wiele rzeczy obecnie jest dla mnie nie do ogarnięcia. Jeśli pytam się czy jutro się spotkamy wydaje mi się że powiedzenie tak czy nie nie jest problemem. Często bez powodu jest dla mnie nie miła i mówi że tak ma, ze czasami "pluje jadem",  jednak gdy chce potrafi być bardzo kochana i troskliwa jednak jest to rzadziej spotykane zachowanie. Kocham ją jestem tego pewien, nie chce jej traktować źle przez to wszystko jednak czuje ze moja cierpliwość się powoli łamie... Czasem jestem stanowczy i asertywny jednak nie daje to skutków. Chcę o nią walczyć i narazie daje radę ale uważam że kiedyś pękne. Po prostu mnie to rani... Nie jestem facetem który płacze nad tym, ale zaczyna mi to coraz bardziej dokuczac. Nie wiem co zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocham ją ale czasem nie daje rady

nie ma czasem jakiegoś na boku, nie wisi ostatnio na telefonie za często/chowa go?

bo ewidentnie Cię zlewa, jak niechcianego adoratora

3

Za bardzo wchodzisz jej w tyłek. U mnie jest podobnie - jak zaczęłam (w moim przekonaniu) starać się bardziej i lepiej, to rozbiłam się o jakąś psychiczną ścianę. Zostaje nam bardziej zająć się sobą i dać tym naszym się zastanowić, co się zmieniło. Ja powoli zaczęłam i mój nawet wczoraj zadzwonił do mnie z pracy, aby pochwalić się niezbyt znaczącą rzeczą - chyba z szoku, że ja nie dzwoniłam drugi dzień (a w domu widzimy się i tak) tongue

4

Jak mówi, że nie wie czy się spotkacie to powiedz, że w takim razie czekasz na deklarację z jej strony. Nie wyskakuj z propozycjami zawsze pierwszy. Jak pluje jadem to przestań z nią rozmawiać i powiedz, że najwyraźniej jest nie w sosie to ją zostawisz samą ze sobą i niech się odezwie jak jej przejdzie. Itp itd.
Nie kochaj zbyt mocno wink

5 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-08-24 07:29:23)

allama napisał/a:

Jak mówi, że nie wie czy się spotkacie to powiedz, że w takim razie czekasz na deklarację z jej strony. Nie wyskakuj z propozycjami zawsze pierwszy. Jak pluje jadem to przestań z nią rozmawiać i powiedz, że najwyraźniej jest nie w sosie to ją zostawisz samą ze sobą i niech się odezwie jak jej przejdzie. Itp itd.

Madre slowa.
Ona czuje, ze ma nad Toba przewage i to wykorzystuje.

verdad napisał/a:
allama napisał/a:

Madre slowa.
Ona czuje, ze ma nad Toba przewage i to wykorzystuje.

Dokładnie. Powiedz jej, że takie zachowanie Cię rani.  Powinna chyba coś zmienić w swoim zachowaniu, bo tak się nie da budować związku

7

UUU

Chłopie - w waszym związku mocno zachwiała się równowaga uczuć i to na twoją niekorzyść. Jak tak dalej pójdzie to się rozstaniecie. Jak chcesz to wejdź na mój blog - adres w "stopce", pisałam tam na ten temat - już w sytuacji rozstania i z perspektyy kobiety, Ale do ciebie sytuacja psuje idealnie.
Musisz przywrócić równowagę. Nie wchodź jej w "pupę", okaż trochę dystansu, zajmij się sobą. Przestań ciągle proponować spotkania.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kocham ją ale czasem nie daje rady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024