Który z poniższych pierścionków zaręczynowych? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Który z poniższych pierścionków zaręczynowych?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Który z poniższych pierścionków zaręczynowych?

Hej,

Wybrałem 5 pierścionków zaręczynowych, który wybrać:
Nr.1
aimor.pl/pierscionki/Pier%C5%9Bcionek+zar%C4%99czynowy+Agua+0%2C07ct+p0498tb,252.html
Nr.2
geselle.pl/produkt/3850-nowoczesny-pierscionek-zareczynowy-z-zoltego-i-bialego-zlota-pr-585-z-brylantem-o-masie-0-11-ct
Nr.3
allegro.pl/abgold-pierscionek-zareczynowy-z-bryl-0-15ct-vs-g-i6431587348.html#thumb/1
Nr.4
apart.pl/bizuteria/pierscionek-z-bialego-i-zoltego-zlota-z-brylantem/15392
Nr.5
apart.pl/bizuteria/pierscionek-z-zoltego-zlota-z-brylantem/11220
Nie chodzi o kasę, chodzi mi bardziej o pomoc przy wyborze wzoru / kształtu. Materiał preferuję diament(brylant), złoto(żółte lub żółte z białym).
Czekam na opinie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez zari.89 (2016-08-24 08:51:53)

Odp: Który z poniższych pierścionków zaręczynowych?

hej, wszystkie są śliczne a mnie najbardziej ujmuje numer 5 wink prześliczny a ja gdybym taki dostała od osoby, która mnie bardzo kocha itd. to na pewno byłabym zachwycona, i ciepło by mi sie zrobiło na sercu ale oczywiście  nie liczny się jaki pierścionek się dostanie ale od kogo i sam fakt i gest się liczy ....ale gdybym miała wybierać to numer 5 smile ŚLICZNY! delikatny a zarazem wyrafinowany i elegancki - piękny....także sądze, że chyba każdej dziewczynie by się spodobał numer 5. wink

3

Jeśli Twoja Dziewczyna lubi takie połączenia kolorów to myślę, że każdy jej się spodoba, bo tak naprawdę wygląd pierścionka nie ma większego znaczenia smile Ja bym obstawiała nr 3

4

Szczerze, to żaden mi się nie podoba.
Wyglądają wręcz trochę tandetnie według mnie.

Jeśli mogę coś doradzić, nie kupuj pierścionka przez internet, a już na pewno na allegro.

5

Nr 3 lub 5.

PS. Nie raz kupowałam biżuterię (w tym złoto) przez internet i nigdy nie miałam żadnych problemów. Można wybrać rozmiar, materiał, kamienie, grawera.

6

_v_ napisał/a:

Nr 3 lub 5.

PS. Nie raz kupowałam biżuterię (w tym złoto) przez internet i nigdy nie miałam żadnych problemów. Można wybrać rozmiar, materiał, kamienie, grawera.

Mojego męża oszukano w tej kwestii, dlatego tak tylko ostrzegam.

7

1 najelegantsza.

Mnie się osobiście w ogóle nie podoba łączenie złota ze srebrem, czy białym złotem.

8

Nie pomogłyśmy koledze, kazdej inny się podoba..hehe Sądzę autorze tego postu, ze musisz się zdać na Twoje wyczucie i skoro znasz gust swojej wybranki to na pewno wybierzesz pierścionek, który trafi w jej gust...Jak widzisz kazda z Nas odpisujących Ci radzi coś innego i inny model się podoba tak więc zdaj się na siebie samego uwierz, ze to robi jeszcze większe wrazenie na kobiecie. A jest tyle pieknych modeli, kupisz taki co bedzie się Tobie podobał to na pewno i jej też skoro się długo znacie i ma byc  Twoją przyszła żoną . wink Powodzenie i szczęścia Wam życzę wink wink

9

Nie doradzę wzoru, bo kobiety są różne i każda ma swój gust. Lepiej pooglądaj, jakie pierścionki nosi przyszła narzeczona. Woli drobne i skromne, czy takie i dużym oczkiem? Woli srebro czy złoto? Jeśli srebro, to moze pierscionek z bialego złota?
Ja dostałam pierścionek z firmy Aimor i bardzo polecam tą firmę. Wyroby są dobrej jakości i ewentualna naprawa bez problemu. Mi naprawili uszkodzenie mechaniczne bezpłatnie, choć było z mojej winy. A druga rzecz: moja siostra ma pierscionek z apartu i mamy bodaj te same parametry brylantu, ale jej jest jakiś taki szarawy i bez połysku a mój skrzy się i jest bielutki. No i jak ostatnio byłam w aparcie to sprawdziłam, że pierścionek z brylantem, jaki mam ja kosztuje u nich ok. 1500 zl drożej niż podobny w Aimor. Także nie daj się naciągnąć :-)

10 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-24 14:03:32)

Makigigi napisał/a:

Nie doradzę wzoru, bo kobiety są różne i każda ma swój gust. Lepiej pooglądaj, jakie pierścionki nosi przyszła narzeczona. Woli drobne i skromne, czy takie i dużym oczkiem? Woli srebro czy złoto? Jeśli srebro, to moze pierscionek z bialego złota?

I to jest właściwa rada. Przyjrzyj się dokładnie jaką biżuterię nosi Twoja dziewczyna. W jakim stylu. Czy są to ozdoby delikatne, subtelne, większe, mniejsze, czy lubi pierścionki z oczkiem czy bez oczka itp.

11

Dziewczyny mają rację - wybadaj gust swojej kobiety. Nie ma znaczenia, który pierścionek jest ładniejszy dla forumowiczek, modniejszy czy bardziej elegancki, jeśli Twojej nie będzie się podobał. A gusta są skrajnie różne - ja często widuję opinie, że najlepsze są złote pierścionki z malutkim diamentem, bo wygoda, bo złoto, blablabla. Mnie tymczasem podoba się jedynie srebrna biżuteria, lubię, jak pierścionek drze rajstopy od samego leżenia obok nich i nie mam najmniejszych ciągot do diamentów - gdybym więc kiedyś dostała taki "ogólnie polecany" pierścionek, to facet mógłby go sobie nosić sam za udowodnienie, jak bardzo nie przyłożył się do tej decyzji wink

12 Ostatnio edytowany przez AgniesiaD (2016-08-24 15:07:48)

Najlepiej będzie jak pokarzesz je  narzeczonej... ona sama wybierze.

ps. wg mnie zaproponowane przez Ciebie wzory są ...brzydkie. Ja wole klasyczne modele.

13

Ej, ja też uważam, że wszystkie są po prostu brzydkie tongue
Najważniejsze, żeby rozmiar był dobry i żeby nie haczył przy każdej czynności życiowej!

14

nie są  brzydkie, tylko nie są w waszym guście. dla mnie to typowe pierścionki zaręczynowe. ja [moja subiektywna opinia] lubię duże pierścionki i chyba nie wybrałabym typowego zaręczynowego tylko taki uniwersalny np.
http://www.apart.pl/bizuteria/pierscion … tami/22712
lub np.
http://www.apart.pl/bizuteria/zloty-pierscionek/21042.

na pewno nie wybrałabym takiego: http://www.apart.pl/bizuteria/pierscion … ntem/21256

z tych które zaprezentowałeś najbardziej podobają mi się 3 i 5 ale te 2 pierwsze też całkiem całkiem. takie pierścionki jak wybrałeś sa najbardziej uniwersalne na zaręczyny, tradycyjne, klasyczne nieduże. decyzja należy do ciebie. smile

15

Nr 1 i 2

16

Darian,

Opcja 1 i 2 to jest zupełnie inny styl pierścionków niż pozostałe więc trudno je do siebie porównać. Osobiście polecam pierścionki od AIMOR bo mają dużo niższe ceny za tą samą jakość. Przesyłam Ci nazwy kilku modeli pierścionków, które mogą Cię zainteresować smile modele wystarczy wpisać w wyszukiwarkę na stronie aimor

P0517TB
P0404ZB
P0162TB
P0533TB
P0496TB

Pozdr

17

Siemanko, ja osobiście polecam pierścionki bez oczka. Ale dużo zależy od przyszłej narzeczonej wink

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Który z poniższych pierścionków zaręczynowych?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024