Kocham męża a on chce odejść - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kocham męża a on chce odejść

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Kocham męża a on chce odejść

Witam, od 2 tygodni mąż nie mieszka w domu.Stwierdził,że mnie nie kocha już od roku.Ale mimo wszystko był czuły, robił dla mnie dosłownie wszystko.Był mężem o którym może marzyc każda kobieta. Winą za rozpad naszego związku obarcza mnie.Uważam że słusznie.Teraz dopiero zrozumiałam,że ciągle się czepiałam, krytykowałam, odsuwałam się od niego. Bardzo go kocham.Chciałabym wszystko naprawić, zapisałam się na terapię.Tylko,że on nie chce mi dać szansy.Kategorycznie twierdzi,że nie chce ze mną być.Dodatkowo mam problemy ze zdrowiem.Jak mam żyć ze świadomością że on mnie nie chce?Mamy małe dziecko i nie mogę się od niego odciąć całkowicie.Musimy się widywać i kontaktować.Teraz on nawet nie che ze mną rozmawiać.Mimo że twierdzi że nie kocha to widzę że też cierpi.powiedział że zabezpieczy mnie finansowo,zostawił mieszkanie,samochód mi.Jest wartościowym facetem,kocham go bardzo.Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kocham męża a on chce odejść

iść na terapię, zająć się swoim rozwojem

co by nie było męża na siłę nie zatrzymasz, nie trać czasu na rozwałki w stylu co będzie

powodzenia

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Kocham męża a on chce odejść

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024