Drogie netkobiety i netmężczyźni mam do was pytanie, nie wiem czy ktoś odpowie ale trudno. A pytanie brzmi co robicie lub próbujecie zrobić, nie cokolwiek gdy czujecie się samotni, nieszczęśliwi i uważacie, że jesteście największymi nieudacznikami jakich ma świat. Głupie pytanie, ale mam nadzieję że nie wyśmiejecie ani nic podobnego. pozdrawiam ![]()
robię coś pożytecznego, nawet najprostsze mycie samochodu pomaga, spaceruję długo z psem,
zaglądam na portal randkowy - szczególnie to ostatnie Ci polecam ze względu na wiek
Sport idealny na wszystko. A najlepiej, to odkryć coś, co lubimy robić i realizować się w tym. Satysfakcja gwarantowana. ![]()
Ja gram na gitarze. Dzwonię do brata. Piszę posty na netkobiety. Słucham muzyki. Wyciągam znajomą na spacer do parku. Czytam książkę. Oglądam serial. Płaczę.
Wychodzę na zakupy ,aby kupić sobie fajny ciuch lub kosmetyk, idę na spacer do lasu , słucham muzyki , zamykam oczy i marzę....o czymś przyjemnym
Wyjścia są dwa ![]()
Albo zrobić coś co poprawi humor
Albo zrobić sobie samemu psychoanalizę ![]()
Może warto się zastanowić dlaczego tak myślimy i pomyśleć co zrobić,żeby było inaczej,żeby uwierzyć w siebie przede wszystkim ![]()
Najlepszą metoda jest spędzanie czasu z ludźmi na wspólnej aktywności. Należy szukać każdej okazji do tego bo takich rzeczy jest organizowanych niezmiernie mało.
8 2016-07-12 23:55:40 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2016-07-12 23:56:41)
Dokładnie tak jak wcześniej pisali, ogólnie najważniejsze jest żeby zająć czymś umysł - nie ma nic gorszego niż ciągłe mielenie w głowie niegatywnych emocji, od tego można popaść w jakiś marazm ![]()
Psychika człowieka jest tak skonstruowana, że zawsze szuka jakichś ,,zapełniaczy" w swoim życiu. Chodzi o to żeby zająć czymś swój umysł. Grą komputerową, jazdą na rowerze itp. nadmiernym myśleniem też można zapchać łeb ale nie zawsze wychodzi to na + ![]()
Najlepszym sposobem na samotność jest polubienie siebie. I ważne jest, żeby nie szukać na siłę towarzystwa innych ludzi. Samotność jest okazją do tego, żeby zrobić coś dla siebie i trzeba ją koniecznie wykorzystać, a towarzystwo innych ludzi pojawi się samo w najmniej oczekiwanym momencie
Naprawdę!