Seks z osobą niepełnosprawną ruchowo. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Seks z osobą niepełnosprawną ruchowo.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Seks z osobą niepełnosprawną ruchowo.

Hejka Wszystkim czy któraś z Was kobiet ubrawiała seks z facetem na wózku inwalidzkim?Dodam że kolega nie jest sparaliżowany tylko ma problemy z równowagą i porusza się na wózku.Przyznam się że ja też nie uprawiałam z taką osoba stosynku.A to mój kolega i sam mi to zaproponował jest bardzo otwartą osobą i nie wstydzi się siebie.Kumplujemy się już długo zawsze kiedy do niego przychodzę na kawę dobiera się do mnie.Ale ja nie pozwalam na sex tylko na pieszczoty pocałunki.Powiedziałam mu że nie teraz.Sama nie wiem co robić może mi ktoś podpowie.Dodam że kolega jest bardzo sympatyczny przystojny z dużym sprzętem 20cm i bardzo grybym.Widziałam zdjęcia tylko on nie wie o tym że widziałam.Pomóżcie panowie panie.Dziękuję Anita

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks z osobą niepełnosprawną ruchowo.
Anita40 napisał/a:

Hejka Wszystkim czy któraś z Was kobiet ubrawiała seks z facetem na wózku inwalidzkim?Dodam że kolega nie jest sparaliżowany tylko ma problemy z równowagą i porusza się na wózku.Przyznam się że ja też nie uprawiałam z taką osoba stosynku.A to mój kolega i sam mi to zaproponował jest bardzo otwartą osobą i nie wstydzi się siebie.Kumplujemy się już długo zawsze kiedy do niego przychodzę na kawę dobiera się do mnie.Ale ja nie pozwalam na sex tylko na pieszczoty pocałunki.Powiedziałam mu że nie teraz.Sama nie wiem co robić może mi ktoś podpowie.Dodam że kolega jest bardzo sympatyczny przystojny z dużym sprzętem 20cm i bardzo grybym.Widziałam zdjęcia tylko on nie wie o tym że widziałam.Pomóżcie panowie panie.Dziękuję Anita

Ale że niby to my mamy pomóc Ci zdecydować czy chcesz z nim uprawiać seks, czy nie? cool

Jeśli się czegos obawiasz powiedz mu o tym. Przecież jest otwartą osobą. Wyraźne widać że mu się podobasz. Nie wiem czego oczekujesz, że za Ciebie z nim pogadamy czy moze go ktoś zerżnie za Ciebie?

4

Hejka kobiety nie chodzi byście mi pomogły zdecydować.Tylko nigdy nie uprawiałam seksu z osobą na wózku.Fakt kolega bardzo dba o siebie jest ogolony wszędzie.Tylko boje się że go skrzywdzę czymś.Ponieważ wiadomo nie jest to pełnosprawny facet.Nie może wszystkich pozycji stosować tak przynajmniej mi się wydaje.A ja bardzo lubię od tyłu na stojąco.Jestem temperamentną babką.nie chciałabym go skrzywdzić słowami bo wiadomo że nie jego wina że jeździ na wózku.Wybieram się do niego dziś takze pozwolić na stosunek?Dodam że kolega ma 38lat ja 40 ale to nie istotne aż tak.

5

Chodziło mi bardziej o to że moze mnie nie zadowolić jak jest niepełnosprawny.Tylko ja nie chcę go urazić i nie wiem jak mu to powiedzieć.Ja jestem bardzo temperamentna lubię urozmaicenia.

6

Priscilla napisał/a:
Anita40 napisał/a:

Ale że niby to my mamy pomóc Ci zdecydować czy chcesz z nim uprawiać seks, czy nie? cool

Masz rację muszę sama podjąć decyzję.Tylko nie wiem czy mnie zadowoli wiesz jeśli jest osobą niepełnosprawną.Fajnie mi się z nim czas spędza fakt.

7

Cuchnie trolem.
ktoś ma fantazje

8

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Jeśli się czegos obawiasz powiedz mu o tym. Przecież jest otwartą osobą. Wyraźne widać że mu się podobasz. Nie wiem czego oczekujesz, że za Ciebie z nim pogadamy czy moze go ktoś zerżnie za Ciebie?

Ależ tak ostro od razu napisane he he.Dodam że na brak seksu nie narzekam

9

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

10

Anita40 napisał/a:

Chodziło mi bardziej o to że moze mnie nie zadowolić jak jest niepełnosprawny.Tylko ja nie chcę go urazić i nie wiem jak mu to powiedzieć.Ja jestem bardzo temperamentna lubię urozmaicenia.

11

Jesteś facetem, samotnym.
Seks masz sam ze sobą.

12

GloriaSoul napisał/a:

Cuchnie trolem.
ktoś ma fantazje

Cześć nie po prostu jestem nowa i nie wiem jak się poruszać po forum.

13 Ostatnio edytowany przez 0meqaO24 (2024-08-29 10:16:10)

Anita40 napisał/a:

Hejka kobiety nie chodzi byście mi pomogły zdecydować.Tylko nigdy nie uprawiałam seksu z osobą na wózku.Fakt kolega bardzo dba o siebie jest ogolony wszędzie.Tylko boje się że go skrzywdzę czymś.Ponieważ wiadomo nie jest to pełnosprawny facet.Nie może wszystkich pozycji stosować tak przynajmniej mi się wydaje.A ja bardzo lubię od tyłu na stojąco.Jestem temperamentną babką.nie chciałabym go skrzywdzić słowami bo wiadomo że nie jego wina że jeździ na wózku.Wybieram się do niego dziś takze pozwolić na stosunek?Dodam że kolega ma 38lat ja 40 ale to nie istotne aż tak.

Przede wszystkim jesteś "meżczyzną" starym trollem znowu na nowym koncie - stary chłop 40++ pr......k
Masz tu założonych kilkanaście a może i więcej kont obsrałeś całe forum i jeszcze ci mało, zakładasz dalej nowe konta, bo co stare nie poszły. Oczywiście poszły i idą cały czas na bieżąco, nawet rozmawiasz sam ze sobą.
Ludzie tracą swój czas na Twoją zabawę. Olinka coś tam ujawniła, ale to jest tylko kropla to co napisała.
Tego czytać się nie da. Wiem skąd przyszedłeś i wiem jeszcze więcej.
Zmień PSYCHIATRĘ , bo nie ukrywasz tego że leczysz się psychiatrycznie.

Ps. Z tego co widzę bawisz się na tym forum od co najmniej dwóch lat,
ale równocześnie bawisz się na starym miejscu. które podupada.

Należałoby sprawdzić adres IP wszystkich Twoich kont, ale byłoby zdziwienie osób tu piszących.

14

Anita40 napisał/a:

Hejka kobiety nie chodzi byście mi pomogły zdecydować.

vs

Anita40 napisał/a:

Wybieram się do niego dziś takze pozwolić na stosunek?

To w końcu o co Ci chodzi? hmm

W każdym razie bardzo nie lubię, jak stare zboki usiłują bawić się naszym kosztem, bo dam sobie rękę uciąć, że jesteś facetem i bardzo liczysz na to, że będziemy Ci tu opowiadać w jaki sposób masz to zrobić z urojonym bohaterem wątku.

15

0meqaO24 napisał/a:
Anita40 napisał/a:

Przede wszystkim jesteś "meżczyzną" starym trollem znowu na nowym koncie - stary chłop 40++ pr......k
Masz tu założonych kilkanaście a może i więcej kont obsrałeś całe forum i jeszcze ci mało, zakładasz dalej nowe konta, bo co stare nie poszły. Oczywiście poszły i idą cały czas na bieżąco, nawet rozmawiasz sam ze sobą.
Ludzie tracą swój czas na Twoją zabawę. Olinka coś tam ujawniła, ale to jest tylko kropla to co napisała.
Tego czytać się nie da. Wiem skąd przyszedłeś i wiem jeszcze więcej.
Zmień PSYCHIATRĘ , bo nie ukrywasz tego że leczysz się psychiatrycznie.

Ps. Z tego co widzę bawisz się na tym forum od co najmniej dwóch lat,
ale równocześnie bawisz się na starym miejscu. które podupada.

Należałoby sprawdzić adres IP wszystkich Twoich kont, ale byłoby zdziwienie osób tu piszących.

Ktoś ze starych moderatorów powinien wpaść kiedyś na chwilkę na to forum i poujawniać parę rzeczy jak powyżej.

Ależ by to było Piękne!!!

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Seks z osobą niepełnosprawną ruchowo.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024