Chciałabym podzielić się swoją sytuacją i zasięgnąć rady od osób, które mogą mieć podobne doświadczenia. Mój mąż ostatnio zaczął być agresywny, a ja nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Czy ktoś tu miał podobne doświadczenia? Jakie kroki podjęliście, aby zachować bezpieczeństwo dla siebie i swoich dzieci? Bardzo mi zależy na znalezieniu wsparcia i rady od tych, którzy mogą mi pomóc przejść przez tę trudną sytuację. Nauczyłam sie kung fu i chciałam spuścic mu lanie ale jego argumernt że zupa była zimna mnie pokonała. Czy kobiety powinny tylko gotować? Jak w takim razie zatruć jedzenie? Dziękuję z góry za wszelkie porady i wsparcie.
W lasach są takie ładne, czerwone grzybki. Może jakaś zupka? Żartuję oczywiście i broń boże nie namawiam.
Rób obdukcje lekarskie i idź na policję, coś z tym zrobią. Jak nie przestanie Cię bić, to pójdzie siedzieć. A jak zdradza, to do łóżka go nie wpuszczaj, jeszcze czymś zarazi.
Przeciez to troll
Aha
Przeciez to troll
Jestem kobietą nie trollem, może jestem trochę grubsza ale zyjemy w czasach gdzie nieliczy się masa, więc prosiłabym o nie obrażanie mnie w ten sposób.
Proponuję żebyś przestała mu gotować.
Głodny zrobi się słaby i nie będzie miał siły Cię bić.
Lub odwrotnie - gotować mu dużo, ale tylko przesolone. Będzie bił tyle, że w końcu się zmęczy i przestanie.
Masę już masz, to teraz upgraduj siłę.
Masę już masz, to teraz upgraduj siłę.
Na bramce stoję, nikogo się nie boję
Ja jestem "King Bruce Lee Karate Mistrz"
Gosiawie napisał/a:Przeciez to troll
Jestem kobietą nie trollem, może jestem trochę grubsza ale zyjemy w czasach gdzie nieliczy się masa, więc prosiłabym o nie obrażanie mnie w ten sposób.
Ja proponuję żebyś go znokautowała patelnią. Gdzieś czytałam, że patelnia to nie narzędzie zbrodni, więc może ci się upiecze. Jak to z patelnią...
Kung Fu uczyłaś z filmów z Brucem Lee? Czy byłaś w klasztorze?
Kung Fu uczyłaś z filmów z Brucem Lee? Czy byłaś w klasztorze?
Oglądałam kung fu pande i pomyslałam, że też jestem gruba jak panda to tak wyszło.
Ja bym NIE musiala myslec co robic, zeby facet mnie nie bil, bo to on by musial myslec jak nie wyleciec przez okno.... serio zatukla bym mende jak szczura
13 2023-10-25 09:39:45 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-10-25 21:08:28)
Ten temat to pewnie nie całkiem na poważnie, bo z reguły kobiety wiedzą, co mają robić.