Martwy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-15 15:23:04)

Temat: Martwy

Jak odpowiedzieć rekruterom na pytanie "gdzie widzisz się za 10 lat?" Skoro w tym czasie będę już prawdopodobnie martwy 5 stóp pod ziemią?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Martwy

Dlaczego najpewniej martwy? Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć wink

3 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-15 15:35:28)

Bo nie chcę być stary i dożyć emerytury. Oczywiście mam jeszcze te parę lat, ale to bardziej końcówka.

4

Im człowiek młodszy tym bardziej nie chce być stary. Później się to jakoś zmienia i jednak tej emerytury chcemy dożyć. Co do pytania,w necie jest masa poradników jak rozmawiać na rozmowach o pracę,nawet jeśli tego nie czujesz a tą pracę chcesz dostać,wybierz coś z gotowców

5

RhobarIV napisał/a:

Jak odpowiedzieć rekruterom na pytanie "gdzie widzisz się za 10 lat?" Skoro w tym czasie będę już prawdopodobnie martwy 5
stóp pod ziemią?

Chcesz, żebyśmy podpowiadali Ci kłamstwa, co masz odpowiedzieć, by nie wyznać im prawdy?

Jaki pożytek z prędkości, jeśli zmierza się w złym kierunku?

Jeśli wciąż nie spotkałaś mężczyzny u boku którego chciałabyś się zestarzeć, nie przejmuj się, Bez mężczyzny też się zestarzejesz. Może tylko później.
Mężczyzna jest jaki jest i nie ma co przy nim majstrować. Im szybciej kobieta to zrozumie tym lepiej dla niej. I dla niego - Maria Czubaszek

6

RhobarIV, przejrzałem Twoje wątki i wpisy i uważam, że jesteś tu z jakiegoś powodu. Potrzebujesz pomocy?

Facet na damskim forum.

7

No cóż postaram się tu nie przebywać i nie pisać więcej postów. Dzięki za troskę, ale jakoś  sobie poradzę.

8

Supełek napisał/a:

Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć wink

No cos w tym jest, ale tak całkiem kłamać chyba sie nie opłaca, bo prawda i tak pewnie wyjdzie z czasem na jaw:)

9

Alika_ napisał/a:
Supełek napisał/a:

Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć wink

No cos w tym jest, ale tak całkiem kłamać chyba sie nie opłaca, bo prawda i tak pewnie wyjdzie z czasem na jaw:)

I dlatego powiesz rekruterom, że masz myśli samobójcze i będziesz liczyć, że Cię zatrudnią? big_smile

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

10

A, to ja nie w temacie big_smile Nie wiedziałam, ze autor nosi sie z takim zamiarem. Myslałam raczej, ze jest skrajnym pesymistą ;p

11 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-18 18:36:34)

Nie noszę się z takim zamiarem. Ja zwyczajnie wiem, że niewiele lat mi zostało.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021