Jak odpowiedzieć rekruterom na pytanie "gdzie widzisz się za 10 lat?" Skoro w tym czasie będę już prawdopodobnie martwy 5 stóp pod ziemią?
1 2023-03-15 15:10:10 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-15 15:23:04)
Dlaczego najpewniej martwy? Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć
3 2023-03-15 15:31:05 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-15 15:35:28)
Bo nie chcę być stary i dożyć emerytury. Oczywiście mam jeszcze te parę lat, ale to bardziej końcówka.
Im człowiek młodszy tym bardziej nie chce być stary. Później się to jakoś zmienia i jednak tej emerytury chcemy dożyć. Co do pytania,w necie jest masa poradników jak rozmawiać na rozmowach o pracę,nawet jeśli tego nie czujesz a tą pracę chcesz dostać,wybierz coś z gotowców
Jak odpowiedzieć rekruterom na pytanie "gdzie widzisz się za 10 lat?" Skoro w tym czasie będę już prawdopodobnie martwy 5
stóp pod ziemią?
Chcesz, żebyśmy podpowiadali Ci kłamstwa, co masz odpowiedzieć, by nie wyznać im prawdy?
Jeśli wciąż nie spotkałaś mężczyzny u boku którego chciałabyś się zestarzeć, nie przejmuj się, Bez mężczyzny też się zestarzejesz. Może tylko później.
Mężczyzna jest jaki jest i nie ma co przy nim majstrować. Im szybciej kobieta to zrozumie tym lepiej dla niej. I dla niego - Maria Czubaszek
RhobarIV, przejrzałem Twoje wątki i wpisy i uważam, że jesteś tu z jakiegoś powodu. Potrzebujesz pomocy?
No cóż postaram się tu nie przebywać i nie pisać więcej postów. Dzięki za troskę, ale jakoś sobie poradzę.
Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć
No cos w tym jest, ale tak całkiem kłamać chyba sie nie opłaca, bo prawda i tak pewnie wyjdzie z czasem na jaw:)
Supełek napisał/a:Rekruterom nie mówi się zazwyczaj prawdy tylko to co chcą usłyszeć
No cos w tym jest, ale tak całkiem kłamać chyba sie nie opłaca, bo prawda i tak pewnie wyjdzie z czasem na jaw:)
I dlatego powiesz rekruterom, że masz myśli samobójcze i będziesz liczyć, że Cię zatrudnią?
Zbieram Przegrywów jak Pokemony.
A, to ja nie w temacie Nie wiedziałam, ze autor nosi sie z takim zamiarem. Myslałam raczej, ze jest skrajnym pesymistą ;p
11 2023-03-18 18:35:46 Ostatnio edytowany przez RhobarIV (2023-03-18 18:36:34)
Nie noszę się z takim zamiarem. Ja zwyczajnie wiem, że niewiele lat mi zostało.