rodzina nie chce mnie znac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » rodzina nie chce mnie znac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: rodzina nie chce mnie znac

hej, co zrobic jak ustosunkowac się do rodziny, która całe życie izolowała sie od innych, myślała ze jest kim lepszym, lepiej wykształconm inteligentniejszym.., chodziła na np wesele tylko tych ,,lepszych,, bogatszych a innych miała za nic,
ostatnio spotkałam takiego członka rodziny na cmentarzu powiedziałam dzien dobry, czesc i tyle , po czym zostałam za plecami naobrazana ze sie nie przyznaje do rodziny itp itd czy cos ze mną jest nie tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rodzina nie chce mnie znac

Ale czym ty się przejmujesz? Masz z nich jakis pożytek? Jesteś zależna od nich?

3

nie. kompletnie nie, chciałam zapytac o interpretacje sytuacji innych obiektywnych bardziej.., bo moze ze mną jest cos nie tak

4

To z nimi jest coś nie tak, szkoda czasu na takich ludzi.

5

"ostatnio spotkałam takiego członka rodziny na cmentarzu powiedziałam dzien dobry, czesc i tyle , po czym zostałam za plecami naobrazana ze sie nie przyznaje do rodziny itp itd czy cos ze mną jest nie tak?" - jak jedno łączy się z drugim? Nie widzę powiązań.

O co tak naprawdę chodzi Malwina? Nie podałaś zbyt wielu szczegółów.

6

Ale cała rodzina jest taka? Malo prawdopodobne..

7

Olać takich ludzi.
Niech sami duszą się w oparach swoich pierdów i przekonaniu o swojej wyższości.

8

Farmer napisał/a:

Olać takich ludzi.
Niech sami duszą się w oparach swoich pierdów i przekonaniu o swojej wyższości.

Zgadzam sie, olać olewusów.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » rodzina nie chce mnie znac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024