Tinderek i nowo poznany chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Tinderek i nowo poznany chłopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-03-13 16:00:58)

Temat: Tinderek i nowo poznany chłopak

Cześć dziewczyny, kojarzycie aplikację tinder ? Napotkałam tam pewnego chłopa z nietuzinkowym opisem. Chciałabym wiedzieć co myślicie o takim zartobliwym przedstawieniu siebie,  nie jest dla Was zbyt przesadzony ? Sam opis jest rzadko spotykany na tinderze ale z czymś takim się jeszcze nie spotkałam, dodam, że sam właściciel opisu jest bardzo na takkkkkk
Tu macie opis tylko usuńcie spacje.
żadnych spacji nie usuwamy, gdyż wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem naszego forum

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Karolina948494k (2021-03-14 01:10:37)

Odp: Tinderek i nowo poznany chłopak

Ale ta morderatorka wściekła jakaś jest. moze zrob sobie dobrze tam miedzy nogami palcem? Albo moze bzyknij sie z jakims chlopakiem, to ci uleci powietrze z tej naburmuszonej mordy

3 Ostatnio edytowany przez chloe2 (2021-03-14 01:18:11)

Ja poznałam kiedyś faceta z super opisem który okazał się psychopata, gnębił psychicznie, manipulował. Trzeba być czujnym zwyczajnie skopiuj opis tutaj... Chyba że jesteś kolejna osoba wysyłająca wirusy w linkach wink

4 Ostatnio edytowany przez Karolina948494k (2021-03-14 01:25:24)

hmmm czyli sugerujesz, że może to być manipulator?  Dziekuje, wezme twa uwagę do serca.

5

Karolina948494k napisał/a:

Ale ta morderatorka wściekła jakaś jest. moze zrob sobie dobrze tam miedzy nogami palcem? Albo moze bzyknij sie z jakims chlopakiem, to ci uleci powietrze z tej naburmuszonej mordy

eeee regulamin jest jasny - linków nie dodajemy do postów.

Lucyfer666 napisał/a:

wez dziecko przestan sie jąkać. jak ci coś nie pasuje to nie czytaj. proste.

7

Ciekawa jaka reakcja będzie za posiadanie drugiego konta wink

Jak już donosisz to chociaż się tym nie chwal publicznie

9

Lucyfer666 napisał/a:

wez dziecko przestan sie jąkać. jak ci coś nie pasuje to nie czytaj. proste.

Dziewczyno ile Ty masz lat, że się tak wypowiadasz? Masakra.. No ale treści tego niby opisu się nie doczekamy tutaj.. Link był ważniejszy smile

10

jak wy nawet nie wiecie ze chloe2 dostala ten link na maila ode mnie a potem nagle napisala ze może to być manipulator? Ona pewnie sama chce go miec tylko dla siebie. nie pozwole na to. on jest juz mój ty cwaniaro

11

jak wy nawet nie wiecie ze chloe2 dostala ten link na maila ode mnie a potem nagle napisala ze może to być manipulator? Ona pewnie sama chce go miec tylko dla siebie. nie pozwole na to. on jest juz mój ty cwaniaro

Błagam skończ z tymi kłamstwami i zachowaj choć resztki godności

12 Ostatnio edytowany przez Karolina948494k (2021-03-14 02:06:06)

Sama przestań się wykrecac i zarzucac mmi klamanie bo spotkamy sie w sądzie! Nie wierzcie tej cygance, mogę pokazać skriny

13

Na ogół nie odpowiadam trollom żeby ich nie karmić ale ten jest wyjątkowo zabawny.
Jednakże zbyt szybko ujawniasz głupotę

14

Czuję się w obowiązku wyjaśnić, że pod Autorkę tematu podszył się już nam znany, uporczywie podrabiający profile naszych Użytkowników troll. Z uwagi na to, że nie został w porę rozpoznany, a całość - jak widać w powyższych postach - wymknęła się spod kontroli, wątek zostaje zamknięty.
Ciebie zaś, Karolino949494k, bardzo proszę o założenie nowego tematu, tym razem z uwzględnieniem moderatorskiej uwagi.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Tinderek i nowo poznany chłopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024