Jak i co napisać do faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak i co napisać do faceta

Spodobał mi się facet w jednym z programów w tv, gdzie ludzie idą szukać miłości. Nie pytajcie proszę jaki to program i który to facet. Jest ode mnie trochę starszy ok.10 lat. Ja mam ok. 30 lat.

Często na FB czy na forach widzę jak dziewczyny piszą: „napiszę do niego” czy „podoba mi się, macie jakieś namiary na tego chłopaka, bo chcę do niego napisać, bo mi się podoba” itd.

Zawsze ciekawi mnie co te dziewczyny piszą do tych chłopaków.

Co byście napisały? Czy w ogóle wypada pisać do faceta? Oczywiście wolałabym żeby to facet do mnie napisał ale on mnie nie zna. Mieszka kilkadziesiąt kilometrów ode mnie w zupełnie innym mieście.

Nie wiem czy znalazł już kogoś czy nie. Znam jego profile na FB i Insta. Nie wiem gdzie i jak do niego napisać.

Macie jakiś pomysł? Chodzi mi żeby zrobić to grzecznie.

Pomóżcie proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak i co napisać do faceta

nie jesteśmy Tobą, i nie wiemy czym Cię zachwycił nieznajomy mężczyzna. Co ktoś inny podpowie będzie sztuczne przecież.
Napisz od siebie. Pomysł niby szalony, ale nie do taklich gwiazd pisały fanki i coś z tego wynikało.
wiem że Małgorzata Niemen napisała do przyszłego męża w ten sposób, jako nieznajoma.

3

To nie jest żaden celebryta, to jest osoba która brała udział w programie, gdzie się szuka miłości. Program typu Ślub od pierwszego wejrzenia, Rolnik szuka żony itd.
Ten facet był uczestnikiem jednego z takich programów. Więc to nie jest osoba znana. Chyba źle mnie zrozumiałaś.

Ela210 napisał/a:

nie jesteśmy Tobą, i nie wiemy czym Cię zachwycił nieznajomy mężczyzna. Co ktoś inny podpowie będzie sztuczne przecież.
Napisz od siebie. Pomysł niby szalony, ale nie do taklich gwiazd pisały fanki i coś z tego wynikało.
wiem że Małgorzata Niemen napisała do przyszłego męża w ten sposób, jako nieznajoma.

4 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-03-09 21:57:19)

bez znaczenia. chodziło mi o osobe nieznajomą z TV. odpowiedz taka sama ode mnie.
To musi być coś od Ciebie- a nie wymyslone przez inną.

5

Musisz napisać coś niebanalnego, wyjątkowego. Nie możesz zginąć w tłumie. Żadne tam "spodobałeś mi się, co u ciebie?".

6

Jak jesteś ładna i mu się spodobasz to wystarczy się przedstawić i wyrazić chęć zapoznania się tongue

Tak, to tak proste a jednocześnie tak trudne big_smile

Na "niebanalne" banialuki nie zwracam nawet już uwagi bo wszystkie piszecie to samo wink

7 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-03-17 23:53:29)

Dzięki, tak też pomyślałam.
A co do Ciebie piszą dziewczyny? Byłeś w jakimś programie?

Zastanawiam się też czy w ogóle wypada dziewczynie pisać do faceta. Czy sobie nie pomyśli o mnie źle... Nie chcę wyjść na taką co to podrywa facetów.

A tak w ogóle to fajnie, że napisałeś. Chciałam poznać punkt widzenia faceta. Każda rada jest cenna dla mnie.

Harvey napisał/a:

Jak jesteś ładna i mu się spodobasz to wystarczy się przedstawić i wyrazić chęć zapoznania się tongue

Na "niebanalne" banialuki nie zwracam nawet już uwagi bo wszystkie piszecie to samo wink

Tak bym nie napisała. Coś niebanalnego to znaczy? Co masz na myśli?

madoja napisał/a:

Musisz napisać coś niebanalnego, wyjątkowego. Nie możesz zginąć w tłumie. Żadne tam "spodobałeś mi się, co u ciebie?".

8

Harvey napisał/a:

Gdy byłam panną to potrafiłam zagadać faceta tekstem:
"Gdybym była niegrzeczna, napisałabym że masz tak ładną twarz że chciałabym na niej usiąść. Ale jestem grzeczna, więc napiszę tylko że mi się podobasz". Nie było ani jednego który by na to nie zareagował. Niektórzy sami przyznawali, że na zwykłą wiadomość by nie odpisali, bo to ich nudzi. I co dziwne, znajomości wcale nie krążyły wokół seksu.
Po prostu zawarłam w wiadomości dwie ważne rzeczy dla faceta: komplement (a mężczyźni są rzadko komplementowani) i aluzję do seksu (a faceci uwielbiają).

Jeśli jesteś odważna, autorko, możesz tak właśnie zagadać.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024