Przychodzi taka chwila w życiu kiedy masz ochotę krzyczeć z rozpaczy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Przychodzi taka chwila w życiu kiedy masz ochotę krzyczeć z rozpaczy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Przychodzi taka chwila w życiu kiedy masz ochotę krzyczeć z rozpaczy

Witam wszystkich, którym będzie chciało się  przeczytać moj post.

Pisze tu bo po prostu muszę się wygadać, chyba potrzebuje ,żeby ktoś mnie przekonal, ze cuda się zdarzają

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przychodzi taka chwila w życiu kiedy masz ochotę krzyczeć z rozpaczy
Niewidzialna87 napisał/a:

Witam wszystkich, którym będzie chciało się  przeczytać moj post.

Pisze tu bo po prostu muszę się wygadać, chyba potrzebuje ,żeby ktoś mnie przekonal, ze cuda się zdarzają

Przeczytałam.
Pisz o tych cudach.

3 Ostatnio edytowany przez Niewidzialna87 (2020-11-20 10:42:35)

Wpadliśmy z mężem w ogromne długi ...jesteśmy praktycznie na dnie. Ja nie radzę juz sobie z tym wszystkim. Najgorsze są momenty kiedy dzieci ida spać, wtedy zamykam się w łazience I dostaje ataku histerycznego płaczu...nie mogę sobie poradzić ze swoim strachem.
Wstaje rano dla dzieci, to one mnie trzymają bo kocham je nad życie i wiem,ze mnie potrzebują...
Wczoraj zalamalam się gdy zobaczyłam jak szczęśliwe i podekscytowane piszą listy do Mikolaja...tylko ze ten Mikolaj nie przyjdzie

4

To nie jest tak,ze jesteśmy rozrzutni, nigdy nie żyliśmy ponad stan, nie należymy do materialistów. Wykończyły nas kredyty, które mąż bral w związku ze swoją pracą...nie przewidział ze tak to się skończy

5

Pisalas tutaj juz rok temu, ze macie ogromne problemy finansowe. Co zrobiliscie przez ten rok, zeby z tych problemow wyjsc?
Moze to pora na to, zeby Twoj maz oglosil upadlosc? Moze pora na to, zebys Ty formalnie odciela sie od kredytow meza? Moze intercyza Was jakos uratuje? Moze pora na dogadanie sie jakos z instytucjami, ktore zajmuja sie zbieraniem dlugow i rozbijaniem ich na mniejsze raty?

6

Jeśli przez ponad rok nie zmieniło się nic w Waszej sytuacji, to kontynuuj proszę dyskusję w swoim poprzednim wątku - https://www.netkobiety.pl/t120065.html
Dublowanie tematów jest niezgodne z naszym regulaminem.
IsaBella77

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Przychodzi taka chwila w życiu kiedy masz ochotę krzyczeć z rozpaczy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024