Poznałam przez internet faceta. Dlugo pisalismy, bo była pandemia. Czasem mu dlugo nie odpisywalam, wtedy on pisał ponownie, czasem kilka razy. W koncu sie spotkalismy, fajnie było, minutę po do mnie napisał i podziekował za spotkanie. On brał udział w maratonie, więc nie miał czasu, teraz pisze więcej. Wysłał mi filmik z tego biegu i napisał w których min jest on. Trochę nie wiem co myśleć, bo nie proponuje kolejnego spotkania, do tej pory oboje byliśmy zajęci. Nie wiem co mysleć
Sama zaproponuj.
Sama zaproponuj.
Proponowałam, ale był zajety tym maratonem. Sądzę, że gdyby nie był mną zainteresowany, to nie wysyłałby mi tego filmu z biegów, gdzie napisał w ktorych momentach jest on
Może traktuje Cię jak przyjaciółkę, koleżankę...było miło na spotkaniu, miło się pisze...ale to tyle. Myślę że jak ktoś chce znajdzie czas.
Czy chodzi o tego mężczyznę?
https://www.netkobiety.pl/t122671.html ?
6 2020-07-01 07:08:03 Ostatnio edytowany przez mslea1917 (2020-07-01 07:08:37)
Czy chodzi o tego mężczyznę?
https://www.netkobiety.pl/t122671.html ?
Nie, choć obu poznałam w podobnym czasie. Z tym z poprzedniego watku tez sie spotkalam, ale wlasnie jak z kolega 0 chemii
7 2020-07-01 09:21:18 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-07-01 09:24:15)
Relację możesz zachować, ale jako kumpelską.
Nie na szans by w przypadku zainteresowania Tobą jako kobietą tlumaczyl się maratonem, w koncu biega się co najwyzej pare godzin, a nie 24 na dobę.
Druga sorawa to Twoje podejscie.
Gdybyś Ty byla nim zainteresowana, to nie milczalabyś kilka dni, a nawet może nie zadawalabyś takiego pytania na forum, ale szukala z nim kontaktu z wlasnej inicjatywy.
Relację możesz zachować, ale jako kumpelską.
Nie na szans by w przypadku zainteresowania Tobą jako kobietą tlumaczyl się maratonem, w koncu biega się co najwyzej pare godzin, a nie 24 na dobę.
Druga sorawa to Twoje podejscie.
Gdybyś Ty byla nim zainteresowana, to nie milczalabyś kilka dni, a nawet może nie zadawalabyś takiego pytania na forum, ale szukala z nim kontaktu z wlasnej inicjatywy.
Wtedy byłam mało zaangażowana w tą znajomość, ale nawet się nie spotkaliśmy. Właśnie na spotkaniu mowił o kolejnym i fakt ze minutę po napisał
A Ty co mu napisalaś?:) Po minucie, czy po 2 dniach?
A Ty co mu napisalaś?:) Po minucie, czy po 2 dniach?
Po tym jak napisał tez od razu odpisałam. Kolega nie pisze minute po rozstaniu, ze dziękuję za spotkanie i emotikon buziaka
Ela210 napisał/a:A Ty co mu napisalaś?:) Po minucie, czy po 2 dniach?
Po tym jak napisał tez od razu odpisałam. Kolega nie pisze minute po rozstaniu, ze dziękuję za spotkanie i emotikon buziaka
dlaczego nie?
mslea1917 napisał/a:Ela210 napisał/a:A Ty co mu napisalaś?:) Po minucie, czy po 2 dniach?
dlaczego nie?
Podziekowal Ci w woadomosci kolega za spotkanie ninute po rozstaniu? Zreszta to nie kolega, troche popisalismy i sie umowilismy
sosenek napisał/a:mslea1917 napisał/a:Po tym jak napisał tez od razu odpisałam. Kolega nie pisze minute po rozstaniu, ze dziękuję za spotkanie i emotikon buziaka
dlaczego nie?
Podziekowal Ci w woadomosci kolega za spotkanie ninute po rozstaniu? Zreszta to nie kolega, troche popisalismy i sie umowilismy
nie, nigdy. to musi być miłość!
Nie wiem co mysleć
Po prostu umów się z nim.
mslea1917 napisał/a:Nie wiem co mysleć
Po prostu umów się z nim.
Napisalam dziś do niego w sprawie spotkania. Zobaczymy