Co myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Co myślicie?

Poznałam przez internet faceta. Dlugo pisalismy, bo była pandemia. Czasem mu dlugo nie odpisywalam, wtedy on pisał ponownie, czasem kilka razy. W koncu sie spotkalismy, fajnie było, minutę po do mnie napisał i podziekował za spotkanie. On brał udział w maratonie, więc nie miał czasu, teraz pisze więcej. Wysłał mi filmik z tego biegu i napisał w których min jest on. Trochę nie wiem co myśleć, bo nie proponuje kolejnego spotkania, do tej pory oboje byliśmy zajęci.  Nie wiem co mysleć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myślicie?

Sama zaproponuj.

3

Onaja12345 napisał/a:

Sama zaproponuj.

Proponowałam, ale był zajety tym maratonem. Sądzę, że gdyby nie był mną zainteresowany, to nie wysyłałby mi tego filmu z biegów, gdzie napisał w ktorych momentach jest on

4

Może traktuje Cię jak przyjaciółkę, koleżankę...było miło na spotkaniu, miło się pisze...ale to tyle. Myślę że jak ktoś chce znajdzie czas.

5

Czy chodzi o tego mężczyznę?
https://www.netkobiety.pl/t122671.html  ?

6 Ostatnio edytowany przez mslea1917 (2020-07-01 07:08:37)

IsaBella77 napisał/a:

Czy chodzi o tego mężczyznę?
https://www.netkobiety.pl/t122671.html  ?

Nie, choć obu poznałam w podobnym czasie. Z tym z poprzedniego watku tez sie spotkalam, ale wlasnie jak z kolega 0 chemii

7 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-07-01 09:24:15)

Relację możesz zachować, ale jako kumpelską.
Nie na szans by w przypadku zainteresowania Tobą jako kobietą tlumaczyl się maratonem, w koncu biega się co najwyzej pare godzin, a nie 24 na dobę.
Druga sorawa to Twoje podejscie.
Gdybyś Ty byla nim zainteresowana, to nie milczalabyś kilka dni, a nawet może nie zadawalabyś takiego pytania na forum, ale szukala z nim kontaktu z wlasnej inicjatywy.

8

Ela210 napisał/a:

Relację możesz zachować, ale jako kumpelską.
Nie na szans by w przypadku zainteresowania Tobą jako kobietą tlumaczyl się maratonem, w koncu biega się co najwyzej pare godzin, a nie 24 na dobę.
Druga sorawa to Twoje podejscie.
Gdybyś Ty byla nim zainteresowana, to nie milczalabyś kilka dni, a nawet może nie zadawalabyś takiego pytania na forum, ale szukala z nim kontaktu z wlasnej inicjatywy.

Wtedy byłam mało zaangażowana w tą znajomość, ale nawet się nie spotkaliśmy. Właśnie na spotkaniu mowił o kolejnym i fakt ze minutę po napisał

9

A Ty co mu napisalaś?:) Po minucie, czy po 2 dniach?

10

Ela210 napisał/a:

Po tym jak napisał tez od razu odpisałam. Kolega nie pisze minute po rozstaniu, ze dziękuję za spotkanie i emotikon buziaka

11

mslea1917 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Po tym jak napisał tez od razu odpisałam. Kolega nie pisze minute po rozstaniu, ze dziękuję za spotkanie i emotikon buziaka

dlaczego nie?

12

sosenek napisał/a:
mslea1917 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

dlaczego nie?

Podziekowal Ci w woadomosci kolega za spotkanie ninute po rozstaniu? Zreszta to nie kolega, troche popisalismy i sie umowilismy

13

mslea1917 napisał/a:
sosenek napisał/a:
mslea1917 napisał/a:

dlaczego nie?

Podziekowal Ci w woadomosci kolega za spotkanie ninute po rozstaniu? Zreszta to nie kolega, troche popisalismy i sie umowilismy

nie, nigdy. to musi być miłość! smile

14

mslea1917 napisał/a:

Nie wiem co mysleć

Po prostu umów się z nim.

15

marakujka napisał/a:
mslea1917 napisał/a:

Nie wiem co mysleć

Po prostu umów się z nim.