Problemy w domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problemy w domu

Potrzebuje się wygadać. Rodzice czepiają się mnie o byle jakie rzeczy. Mama o to czemu jak ona się myje to schodzę na dół, jeszcze rozpowiada, że ją podglądałam, ale nie stałam długo tylko po prostu przeszłam sobie i już. Naprawdę, wielka afera. Potem gada o tym, a przecież musiałam zejść po coś ważnego, a mama uważa, że szukanie pinu do telefonu to głupota, akurat. Ja postawiłam się, a mama jesteś na górze zgodziłam się, ale jeszcze jedno takie coś, a wrócisz na dół. Ja mówię, że wolę spać i mieszkać na górze i nigdy nie wrócę na dół, a mama bluźni, gada jak cię zepchnę ze schodów. Stawiam się dalej, mówi CENZURA! Zaraz naprawdę cie zepchnę z tych schodów. Miała do mnie pretensje czemu powiedziałam do ojca, że jest walnięty, po prostu palnęłam to słowo, bo powiedział do mnie zdrobniale, a mama jak ty się zachowałaś. Jakby ojciec to słyszał to by ci dupę sprał. Albo zmywam, mama się czepia, że robię to nieprawidłowo stawiam się, że zmywam tak jak umiem, a mama mnie uderzyła w plecy, prawie się popłakałam. Bluźniła. Albo zauważyłam, że telefon dzwoni chce podać mamie, a mama jesteś ciekawa kto pisze do mnie, mówię nie tylko chce podać, a mama nie widzisz, że ja mam garczek, no matko mogła odłożyć garczek i zobaczyć chociaż, a nie wrzeszczeć, przecież cudzych wiadomości się nie czyta. Albo czepia się też o byle co, zadałam pytanie o jednego gościa, o którym ciocia opowiadała, mama a na co ci to, mówię, nolie była pewna czy chodzi o tego, o którym myślałam, więc się spytałam dlatego. Mama uważa, że nic nie robię, poza studiowaniem zdalnym, ale przecież oglądam filmy, czytam książkę. Od kiedy to 20 latkę straszy się zepchnięciem ze schodów? Mnie ma za wariatkę, mówi niestworzone rzeczy na mój temat, zarzuca, że się zapieram. Myślę sobie jak tylko wrócę do normalnego studiowania, akademika to chyba nie będę co tydzień co 2 tygodnie przyjeżdżać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy w domu

Masz już wątek dotyczący Twoich problemów rodzinnych - https://www.netkobiety.pl/t121709.html   dodatkowo byłaś już upominana za łamanie regulaminu forum odnośnie dublowania tematów.
W związku z tym, że lekceważysz nasze zasady - otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024