Córka 14 lat chodzi nago po domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Córka 14 lat chodzi nago po domu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Córka 14 lat chodzi nago po domu

Witam mam dylemat czy zwracać córce uwagę gdy wychodzi z łazienki żeby zawijała się ręcznikiem? Ona bez skrępowania nago idzie do swojego pokoju nie zważając że ja z mężem i niekiedy jej starszy brat ją widzi. On jej zwraca niekiedy uwagę że zaraz do niego przyjdzie kolega a ona się tylko śmieje że już się ubiera . Nadal potrafi przyjść i przytulić się do mnie lub do męża w samej bieliźnie. Czy to normalne że ona się nie wstydzi swojej nagość. Ja z mężem zawsze wychodzimy z łazienki w ręczniku, ja niekiedy topless ale tylko jak wiem że nie ma syna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Córka 14 lat chodzi nago po domu

W nagości nie ma nic złego. Ganiąc ją możesz właśnie spowodować że będzie się wstydzić swojego ciała, uważać że nagość to coś wstydliwego, złego.
U mnie w domu jakoś nie było to niczym dziwnym. Może szlafrok jej sprezentuj

3

W nagości nie ma nic złego. Ganiąc ją możesz właśnie spowodować że będzie się wstydzić swojego ciała, uważać że nagość to coś wstydliwego, złego.
U mnie w domu jakoś nie było to niczym dziwnym. Może szlafrok jej sprezentuj

4

U mnie w domu jakoś nie było to niczym dziwnym. Może szlafrok jej sprezentuj.

5

Agnieszka1981 napisał/a:

Witam mam dylemat czy zwracać córce uwagę gdy wychodzi z łazienki żeby zawijała się ręcznikiem? Ona bez skrępowania nago idzie do swojego pokoju nie zważając że ja z mężem i niekiedy jej starszy brat ją widzi. On jej zwraca niekiedy uwagę że zaraz do niego przyjdzie kolega a ona się tylko śmieje że już się ubiera .

Powiedz jej:     "Stajesz się kobietą, więc się zakrywaj, bo widzą Cię dwaj mężczyźni. Zobacz -- ja chodzę w ręczniku, czasem topless, ale tylko gdy nie ma syna. "

Nadal potrafi przyjść i przytulić się do mnie lub do męża w samej bieliźnie.

To nic. Jak na plaży przecież.

Czy to normalne że ona się nie wstydzi swojej nagość.

Normalne wg mnie.

6 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-02-26 09:32:59)

Już widzę, jak dziewczynka tak się zachowuje. Trolling/
Agnieszka, przyznaj się, jesteś facetem.

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-02-26 11:08:05)

Tamiraa napisał/a:

Już widzę, jak dziewczynka tak się zachowuje. Trolling/
Agnieszka, przyznaj się, jesteś facetem.

Też tak myślę, dziewczyny w tym wieku są raczej wstydliwe.
Druga sprawa, to do łazienki idzie się z koszulką/podomką/ itp. a ręcznik zostawia w łazience, rozwiesza, żeby wysechł, a nie targa do pokoju, jakby kto nie wiedział wink
Choć tu nie ma żadnej reguły, ale wszystko trzeba robić że smakiem.

8 Ostatnio edytowany przez madoja (2023-02-26 12:29:51)

Ja też mysle że ten temat to fejk.
Pisany pewnie przez jakiegoś spoconego Romana, którego kręcą wczesne nastolatki.

Edit: Przeczytałam inne wpisy "autorki" i wszędzie o nagości i ręcznikach. Czyli może nie chodzi stricte o nastolatki, ale nagość. Spocony Romanie, daj już spokój!

9

Uoo... to dałem się złapać. smile Też widzę, że fejk.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Córka 14 lat chodzi nago po domu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024