Proszę o radę ,kłuje mnie całe ciało,lęk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Proszę o radę ,kłuje mnie całe ciało,lęk

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Proszę o radę ,kłuje mnie całe ciało,lęk

Od lat mam nerwice, od roku doszło hashimoto, nie mogę już wytrzymać trzyma mnie to z 4 tyg, swędzi mnie całe ciało, jakby mrówki lataly po mnie, kłuje jakby pali,bardzo to męczace, do tego przeskoki serca, jakby potykanie serca, żyły u rąk mi nabrzmiewają i czuje jakby mnei paliły, całe dnie tak mam, czy to może być nerwica?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o radę ,kłuje mnie całe ciało,lęk
Puszasta1986 napisał/a:

Od lat mam nerwice, od roku doszło hashimoto, nie mogę już wytrzymać trzyma mnie to z 4 tyg, swędzi mnie całe ciało, jakby mrówki lataly po mnie, kłuje jakby pali,bardzo to męczace, do tego przeskoki serca, jakby potykanie serca, żyły u rąk mi nabrzmiewają i czuje jakby mnei paliły, całe dnie tak mam, czy to może być nerwica?

Do lekarza, zrobić badania, może coś się wyjaśni, dostaniesz leki, które pomogą, choćby na to swędzenie.
Gdy mam żółtaczkę to na świąd pomaga mi Allertec

3

Najważniejsze żebyś udała się do lekarza i opisała jemu problem smile

4

A moze to nerwobóle? Czujesz co jakis czas uciskanie w klatce piersiowej?

5

Masz tężyczke. Zrób nadanie na to. Spokojnie. To tylko brak magnezu w tkankach.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Proszę o radę ,kłuje mnie całe ciało,lęk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024