Czy są tu na forum ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Dagmara45 (2019-06-16 10:27:58)

Temat: Czy są tu na forum ...

Czy są tu na forum jacyś kulturalni ludzi?
Którzy chcą normalnie porozmawiać. Na razie to  trafiam na jakiś samych kłótliwych.
Tacy o trochę szerszych horyzontach, bo nie chcę mówić o serialach i dzieciach.
Nie potrzebuję rady, ani wsparcia, Nie chcę też przechwalania i leczenia kompleksów.
Może tu też tacy są. Wolę osoby, które najpierw myślą, a potem piszczą niż odwrotnie. Nie zależy mi na ożywionej dyskusji, raczej na właściwie zdecydowanie, na spokojnej rozmowie. Nawet nie koniecznie codziennej. Tak od czasu do czasu. Będzie fajnie jak ci z ogromnym zapałem do dyskutowania na każdy temat, podarują sobie i mi ten wątek. Mają lepsze osoby do dyskusji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy są tu na forum ...

Oj Dagmara, chyba jednak kiepsko zaczęłaś tongue Tutaj nie ma innych niż kulturalni wink
Trochę cierpliwości w pisaniu, a sama się przekonasz z kim i o czym warto porozmawiać.

3

Każdy ma prawo do własnej oceny ludzi. Nie interesują mnie ludzie piszący na ilość. Lepsza jest rozmowa z jedną osobą, niż z dziesięcioma piszącymi głupstwa. Tych mam pod dostatkiem w TV i świecie wokół tym realnym.

4

Dagmara45 napisał/a:

Którzy chcą normalnie porozmawiać. Na razie to  trafiam na jakiś samych kłótliwych.
Nie potrzebuję rady, ani wsparcia, Nie chcę też przechwalania i leczenia kompleksów.
Może tu też tacy są. Wolę osoby, które najpierw myślą, a potem piszczą niż odwrotnie. Nie zależy mi na ożywionej dyskusji, raczej na właściwie zdecydowanie, na spokojnej rozmowie. Nawet nie koniecznie codziennej. Tak od czasu do czasu. Będzie fajnie jak ci z ogromnym zapałem do dyskutowania na każdy temat, podarują sobie i mi ten wątek. Mają lepsze osoby do dyskusji.

Tylko tacy są u nas na forum.
Napisz jednak o czym chcesz dyskutować, zamiast z góry obrażać innych.
Podaj proszę interesujące Ciebie tematy i zagadnienia.
W przeciwnym wypadku zamknę ten wątek jako kolejne wylewanie frustracji, bo takich tematów jest mnóstwo i nie ma na nie zapotrzebowania.

5

IsaBella77 napisał/a:
Dagmara45 napisał/a:

Tylko tacy są u nas na forum.
Napisz jednak o czym chcesz dyskutować, zamiast z góry obrażać innych.
Podaj proszę interesujące Ciebie tematy i zagadnienia.
W przeciwnym wypadku zamknę ten wątek jako kolejne wylewanie frustracji, bo takich tematów jest mnóstwo i nie ma na nie zapotrzebowania.

Proszę o usunięcie mojego konta.

6

Bardzo proszę, zgłoszę Twoją prośbę do moderatorki Olinki.
Ona odezwie się do Ciebie mailowo, żeby potwierdzić Twoją decyzję.

7

Dagmaro45, wiadomość do Ciebie wysłałam 16 czerwca, jednak do tej chwili nie otrzymałam informacji zwrotnej. Bardzo proszę, abyś odebrała pocztę i odniosła się do tego, co napisałam.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024