Czy są tu na forum jacyś kulturalni ludzi?
Którzy chcą normalnie porozmawiać. Na razie to trafiam na jakiś samych kłótliwych.
Tacy o trochę szerszych horyzontach, bo nie chcę mówić o serialach i dzieciach.
Nie potrzebuję rady, ani wsparcia, Nie chcę też przechwalania i leczenia kompleksów.
Może tu też tacy są. Wolę osoby, które najpierw myślą, a potem piszczą niż odwrotnie. Nie zależy mi na ożywionej dyskusji, raczej na właściwie zdecydowanie, na spokojnej rozmowie. Nawet nie koniecznie codziennej. Tak od czasu do czasu. Będzie fajnie jak ci z ogromnym zapałem do dyskutowania na każdy temat, podarują sobie i mi ten wątek. Mają lepsze osoby do dyskusji.
1 2019-06-16 10:26:32 Ostatnio edytowany przez Dagmara45 (2019-06-16 10:27:58)
Oj Dagmara, chyba jednak kiepsko zaczęłaś Tutaj nie ma innych niż kulturalni
Trochę cierpliwości w pisaniu, a sama się przekonasz z kim i o czym warto porozmawiać.
Każdy ma prawo do własnej oceny ludzi. Nie interesują mnie ludzie piszący na ilość. Lepsza jest rozmowa z jedną osobą, niż z dziesięcioma piszącymi głupstwa. Tych mam pod dostatkiem w TV i świecie wokół tym realnym.
Czy są tu na forum jacyś kulturalni ludzi?
Którzy chcą normalnie porozmawiać. Na razie to trafiam na jakiś samych kłótliwych.
Nie potrzebuję rady, ani wsparcia, Nie chcę też przechwalania i leczenia kompleksów.
Może tu też tacy są. Wolę osoby, które najpierw myślą, a potem piszczą niż odwrotnie. Nie zależy mi na ożywionej dyskusji, raczej na właściwie zdecydowanie, na spokojnej rozmowie. Nawet nie koniecznie codziennej. Tak od czasu do czasu. Będzie fajnie jak ci z ogromnym zapałem do dyskutowania na każdy temat, podarują sobie i mi ten wątek. Mają lepsze osoby do dyskusji.
Tylko tacy są u nas na forum.
Napisz jednak o czym chcesz dyskutować, zamiast z góry obrażać innych.
Podaj proszę interesujące Ciebie tematy i zagadnienia.
W przeciwnym wypadku zamknę ten wątek jako kolejne wylewanie frustracji, bo takich tematów jest mnóstwo i nie ma na nie zapotrzebowania.
Dagmara45 napisał/a:Czy są tu na forum jacyś kulturalni ludzi?
Może tu też tacy są. Wolę osoby, które najpierw myślą, a potem piszczą niż odwrotnie. Nie zależy mi na ożywionej dyskusji, raczej na właściwie zdecydowanie, na spokojnej rozmowie. Nawet nie koniecznie codziennej. Tak od czasu do czasu. Będzie fajnie jak ci z ogromnym zapałem do dyskutowania na każdy temat, podarują sobie i mi ten wątek. Mają lepsze osoby do dyskusji.Tylko tacy są u nas na forum.
Napisz jednak o czym chcesz dyskutować, zamiast z góry obrażać innych.
Podaj proszę interesujące Ciebie tematy i zagadnienia.
W przeciwnym wypadku zamknę ten wątek jako kolejne wylewanie frustracji, bo takich tematów jest mnóstwo i nie ma na nie zapotrzebowania.
Proszę o usunięcie mojego konta.
Bardzo proszę, zgłoszę Twoją prośbę do moderatorki Olinki.
Ona odezwie się do Ciebie mailowo, żeby potwierdzić Twoją decyzję.
Dagmaro45, wiadomość do Ciebie wysłałam 16 czerwca, jednak do tej chwili nie otrzymałam informacji zwrotnej. Bardzo proszę, abyś odebrała pocztę i odniosła się do tego, co napisałam.