Jak wkurzyć ludzi na forum ( czacie) ?... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Jak wkurzyć ludzi na forum ( czacie) ?...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1

Temat: Jak wkurzyć ludzi na forum ( czacie) ?...

Być może ten wpis poniżej pozwoli wychwycić w porę  na naszym forum  , ludzi pokroju TeDe?...

1. Pisz na danym kanale jak ostatni kretyn, nieortograficznie, bluzgaj, a potem odpowiedz na czyjąś uwagę niczym wprawny filolog.
2. Poszukaj kogoś z literą l lub I w nicku (wskazana Czateria), wyloguj się i zaloguj się z takim samym nickiem,
tyle że zamiast l wpisz I i vice versa (będzie wyglądało tak samo), po czym napisz z oburzeniem: "Hej, ukradłeś/aś mi nick!!!".
3. Na pokoju "Sex" namawiaj wszystkich do życia w czystości ducha i poszanowaniu moralności.
4. Przedrzeźniaj innych.
5. Cytuj Göringa albo Tse-Tunga.
6. Pytaj się różnych osób w oknie głównym, co mają na sobie.
7. Pisz po angielsku, że w tej Polsce to mają szajsowate czaty.
8. Wypisuj na Czaterii urywki rozmaitych nietypowych piosenek, kończąc zdanie okonką
(preferowane utwory biesiadne i pieśni kościelne). Obserwuj reakcje innych.
9. Zagadaj jakąś dziewczynę na privie, a gdy spyta o wiek, podaj jakiś nietypowy (np. 9 lub 68)
10. Każdy wyraz zdania pisz w nowej linijce. Licz czas, aż cię wyproszą za floodowanie.
11. Wejdź na pokój dla gejów i napisz w oknie głównym dużymi, czerwonymi literami: "Szukam miłych, fajnych dziewczyn do rozmowy"
12. Gadając z kimś na privie, pisz o sobie "on" (lub "ona", rzecz jasna), albo też opisuj siebie w liczbie mnogiej, tłumacząc, że to od samouwielbienia.
13. Wejdź na czata w dwóch osobnych oknach, pod różnymi nickami, i na danym pokoju pisz coś jako jedna osoba, a jako ta druga zachwalaj swoje wypowiedzi pod niebiosa.
14. Wpisz jako nick nazwę bohatera jakiejś kreskówki i cały czas go naśladuj (najlepiej Bukę z "Muminków" ))
15. Skarż się wszystkim, że doskwierają ci hemoroidy.
16. Udawaj kompletnie pijanego (także stawiając litery, np. "Czzedc wdsxysttkum")
17. .ułyt do zsiP
18. Na pokoju dla wegetarian spytaj, czy nie ma ktoś przepisu na kotlety cielęce.
19. Co chwilę zmieniaj nick, utrzymując, że za każdym razem jesteś inną osobą.
20. Na jakimś ruchliwym pokoju (żeby tekst się często przwijał), zachwyć się, jaki ładny, duży animowany gif jest na środku strony .
21. Sprawdź, czy inni "czatownicy" dadzą się nabrać, że gada z nimi sam np. Marek Belka albo Stephen Spielberg.
22. Pisz w nieistniejącym, wymyślonym przez siebie języku i zachowuj się tak, jakby to naprawdę był twój rodzimy dialekt.
23. Użyj czata do zareklamowania fikcyjnego proszku do prania albo tytanowych noży. Wzoruj się na prawdziwych specach od reklamy i bądź nachalny, wypisując swoją "reklamę" co kilka linijek. Nie zdziw się, jeśli zostaniesz zbanowany.
24. Spytaj się na wstępie "który mamy rok"?
25. Opowiadaj dowcipy z taką brodą, że nawet w przedszkolu je znają.
26. Co chwila zmieniaj płeć.
27. Każdą wypowiedź pisz dwa razy. Każdą wypowiedź pisz dwa razy.
28. Myl facetów z dziewczynami na pokojach typu "Randka", "Erotyka". Może wyjść ciekawa sytuacja.
29. Zamiast "cze @ll" albo "elo" przywitaj się przy pomocy "Niech będzie pochwalony"

http://www.videoshock.pl/content/je%C5% … -na-czacie

Większość sztuczek takich " dowcipnisiów" już znamy .Ciekawe , co jeszcze można wymyślić , żeby zależć za skórę  innym forumowiczom ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wkurzyć ludzi na forum ( czacie) ?...

Jacie....wow....zalecenia jak wkurzać? kurka... jestem zszokowana

3 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-12-10 15:28:25)

Ewel napisał/a:

Jacie....wow....zalecenia jak wkurzać? kurka... jestem zszokowana

heh...To nie zalecenia , tylko instrukcja , kogo-co należy omijać z daleka na forum , żeby nie dać się sprowokować:)

4

no tak rozumiem, ale chodziło mi o to, że dla tych (przepraszam za wyrażenie) -przygłupów istnieje taki spis jak wkurzać ludzi (???!)

5

To co zamieściłam , znalazłam na pewnej stronie , do której link podałam.To taka strona z humorem.Pewnie nasz TeDe , jak również wiele innych nawiedzonych osób ,nudzących się  na bezrobociu, czerpało z niego inspiracje.
Nasz TeDe chyba postanowił wprowadzić w życie pnk.2,
Znajome są mi również pnk.1,13 , 19 , to tak na szybko.
Nie wiem , czy im się wydaje , że w necie mogą się czuć bezkarni .Moje dzieci jak były małe , to jak coś przeskrobały , to zamiast się schować , zamykały oczy i wydawało im się , że jak nic nie widzą , to ja też ich nie  widzę. Tak samo tutaj: takie przygłupy nie widza tej drugiej osoby i wydaje im się , że ich tez nikt nie namierzy , że mogą sobie po innych " jeżdzić " , obrażać ich i robić z nich idiotów.

Proponuję na forum katolickim reklamować jechowych albo muzułmanów cool .

7 Ostatnio edytowany przez ziomek (2008-12-17 22:30:17)

29 - moim zdaniem zabawna  i nikogo nieobrażająca .
Jak uważasz Jeanne  ?

8

ziomek napisał/a:

29 - moim zdaniem zabawna  i nikogo nieobrażająca .
Jak uważasz Jeanne  ?

Masz rację , ta 29 -ka jest dość sympatyczna .Mnie akurat nie wkurza.Jak chodziłam do liceum to tak się witaliśmy czasami wchodząc do klasy.Była kupa śmiechu smile

9

mi się też podoba he he

10

nie jeden, nie raz tu takie stosował ..

11

niech bedzie pochwalony he he , spodobało mi sie to co napisałas Jeanne, niezłe te sztuczki

12

Podnoszę z przymrużeniem oka wink

13 Ostatnio edytowany przez Nataluszek (2014-02-03 21:34:50)

''Masz na to jakieś dowody? Badania, wykresy, statystyki, dane?'' To najbardziej mnie denerwuje. To forum, a nie uniwersytet, na którym każda wypowiedź musi być pokryta danami naukowców i innych mądralińskich. wink

I nie ma nic gorszego, jak skomentować wyczerpującą wypowiedź, pisaną zapewne długo i z sercem tekstem ''No i?''. Poziom nerwów w takiej sytuacji osiąga apogeum... big_smile

14

@Nataluszek, napisz czym Cię kiedyś wkurzałem to będzie żywy przykład wink

15

Najlepiej pytać "wszechwiedzących" dlaczego ich punkt widzenia jest zawsze słuszny. Gwarantowany słowotok niekończącego się nonsensu, "badań" a potem inwektyw.

Dobra zabawa na nudną niedzielę.

16

Hahaha Marioosh. big_smile
Hmm...Nie pamiętam, ale czymś na pewno i nieraz wyprowadziłeś mnie z równowagi. wink Musiałabym przewertować Twoje posty, a po prostu mi się nie chce. smile

17

Mówić prawdę.

18

Abizer napisał/a:

Mówić prawdę.

Pleść wierutne bzdury i twierdzić, że jest to jedyna słuszna prawda objawiona. A jak ktoś ma inne zdanie to znaczy, że go "prawda boli" i nie chce się przyznać.

19

Mnie denerwują forumowe wyrocznie, czyli osoby, które wszystko wiedzą najlepiej, nawet, jeśli to wierutne bzdury.
Aha i szlag mnie trafia, jak ktoś wypisuje jakieś dziwne wywody językiem, który tylko on sam rozumie...

20

Oj, a są tu takie kwiatki. Alfy i Omegi...

Vinnga, zgadzam się z Tobą. To, że ktoś ma swoją prawdę-ok, ale że uważa to za jedyne słuszne zdanie i nie przyjmuje do wiadomości innych prawd, już nie jest takie ok.

21

vinnga napisał/a:
Abizer napisał/a:

Mówić prawdę.

Pleść wierutne bzdury i twierdzić, że jest to jedyna słuszna prawda objawiona. A jak ktoś ma inne zdanie to znaczy, że go "prawda boli" i nie chce się przyznać.

Tak!!! smile
I jeszcze zapedy z kategorii "psychologii podworkowej". Od osoby ktorej wcale nie znam dowiaduje sie jakie mam problemy, kim jestem, zostaje mi przyczepiona latka I zostaje mi przepowiedziana z cala pewnoscia moja jakze haniebna przyszlosc I jakze grzeszna terazniejszosc smile

22 Ostatnio edytowany przez Abizer (2014-02-04 22:52:21)

Ja się np. po dwóch postach dotyczących aborcji od pewnej osoby z forum dowiedziałem, że za seksem nie przepadam. Hmm- To psychologia objawiona. Wyrocznia.
Co do irytacji ludzi- fakt, najbardziej musi uwierać dysonans poznawczy kiedy swojego podważanego postulatu nie można nijak źródłowo i w miarę obiektywnie utrzymać/potwierdzić, co przejawia się także w przeplatanym powoływaniu się i krytykowaniu osiągnięć nauki- oczywiście wszystko w imię obrony swojego założenia- idzie się w zaparte lub odbija "w pole" w celu pokazania swojej rzekomej wyższości intelektualnej właśnie na innym polu.  Ale to przecież normalka.
Krótko mówiąc wystarczy komuś noszącemu różowe okulary powiedzieć, że Świat nie jest różowy. Przeważnie to wystarcza do rozpętania bitwy i reakcji w postaci odpowiedzi, że ma się samemu problemy ze wzrokiem.

23

Abizer, lepiej, ja się dowiedziałam od Twojego kolegi, że jestem ofiarą syndromu poaborcyjnego. Tak na odległość. Bo on w szklanej kuli czyta i jest nieomylny wink

24

Pozwól że o tym kto jest moim kolegą sam będę decydował.

25

Do listy przytoczonej przez założycielkę wątku dodam:
* na kobiecym forum napisz po stokroć, że baby są beznadziejne;
* nie używaj znaków przestankowych, a na zwrócenie uwagi, że słowotoku nie da się czytać, odpowiedz, że to przecież tylko Internet.

26

Olina, szacun big_smile Ale zwykle najbardziej wkurzające jest zadawanie prostych pytań totalnym idiotom, którzy na pytania nie odpowiadają, tylko biją pianę własnych urojeń.

27

Olinka napisał/a:

* nie używaj znaków przestankowych, a na zwrócenie uwagi, że słowotoku nie da się czytać, odpowiedz, że to przecież tylko Internet.

Nie tak! Powinno być: "to przecie ztylko inter net"
Inna wersja: "jak sie niepodoba to nie czytaj!!!!!!!!!!!"

28

Kolejny sposób.
Założyć wątek, opisać problem, poprosić o pomoc, a gdy odpowiedzi nie są zgodne z oczekiwanymi, zwymyślać ich autorów.

29

Olinka napisał/a:

Ha! Ja się czasami zastanawiam, czy niektórzy panowie właśnie po to zarejestrowali się tutaj. Żeby nam udowodnić jakie my wszystkie jesteśmy wredne, całe zło tego świata to PRZEZ NAS!

30

Anik38 napisał/a:
Olinka napisał/a:

Ha! Ja się czasami zastanawiam, czy niektórzy panowie właśnie po to zarejestrowali się tutaj. Żeby nam udowodnić jakie my wszystkie jesteśmy wredne, całe zło tego świata to PRZEZ NAS!

O tak! Świetny przykład to wątek "Dlaczego kobiety robią to kobietom" założony oczywiście przez  pana i mający na celu wykazać, że całe zło świata jest spowodowane działaniem płci pięknej. smile

31 Ostatnio edytowany przez Anik38 (2014-02-05 10:49:43)

Nektaryna napisał/a:
Anik38 napisał/a:
Olinka napisał/a:

O tak! Świetny przykład to wątek "Dlaczego kobiety robią to kobietom" założony oczywiście przez  pana i mający na celu wykazać, że całe zło świata jest spowodowane działaniem płci pięknej. smile

Dokładnie jego miałam na myśli big_smile

Wkurzają mnie również forumowiczki które 10 minut po założeniu wątku piszą: "NIKT NIE POMOŻE?"

32

Wiesz- nierzadko piszą targane silnymi emocjami.

33

Dopisuję do listy:
* napisz, że jesteś czyjąś kochanką i bez skrupułów odbierzesz innej kobiecie męża, a dzieciom ojca, a kiedy posypią się pod twoim adresem gromy, to skwituj, że to z zazdrości, bo te krytykujące na pewno są stare, brzydkie, grube i nikt ich już nie chce

34

Abizer napisał/a:

Ja się np. po dwóch postach dotyczących aborcji od pewnej osoby z forum dowiedziałem, że za seksem nie przepadam. Hmm- To psychologia objawiona. Wyrocznia.

A wiesz ty co to jest sarkazm?
Poza tym napisalam tam wyraznie "MAM WRAZENIE"
To moze doczytaj sobie czym jest "wrazenie" a nie demonizuj moje slowa. Akurat, ze MAM WRAZENIE to mogę napisac w dowolnej sytuacji jeżeli takie wrazenie u mnie nastapilo. I mam do tego pelne prawo, poniewaz jest to MOJE ODCZUCIE. (Nie WIEDZA! Gdybym napisala, ze "jestem przekonana", "mam pewnosc" itp., to moglbys się wtedy rzucac, ale ja napisalam "mam wrazenie" - tym samym opisalam SWOJE odczucia, a nie twoje  smile )

A jezelli ty to traktujesz aż tak osobiscie, to polecam wziac gleboki oddech, bo MAM WRAZENIE, ze jestes przewrazliwiony na punkcie swojej osoby ...

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Jak wkurzyć ludzi na forum ( czacie) ?...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024