Rokoko - proszę o opinie na forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Rokoko - proszę o opinie na forum

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Rokoko - proszę o opinie na forum

Witajcie,

Poszukuję osób po wizycie w rokoko beauty de femme. Chcę kupić perukę, ale po przeczytaniu różnych negatywnych opinii na jednym z for trochę się waham. Chciałabym zasięgnąć opinii także tutaj. Czy któraś z was miała może z nimi do czynienia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rokoko - proszę o opinie na forum

SeccondHair to nic innego jak zwykła peruka którą możesz kupić dużo taniej np. sprowadzając z ebaya z usa. Miałam to uzupełnienie i rozsypało się po 4 miesiącach. Włochy strasznie wyłaziły. Aż żal było patrzeć a uzupełnianie tych ubytków kosztowało kilkaset złotych jedno. Za 6500 zł które zapłaciłam można kupić co najmniej 6-7 naprawdę super uzupełnień.

3

Hej, dzięki za odpowiedź, która mnie trochę przeraziła. No faktycznie ta cena bardzo wygórowana, chyba wolałabym wydać to na dobre kosmetyki. Nie reklamowałaś tych włosów? Jak się zachowywały w myciu, czesaniu no wiesz w takim codziennym użytkowaniu? Miałaś jeszcze jakieś inne kłopoty?

Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź!!!

4

Chyba najlepsza firma w tej chwili na rynku. Ja mam z HM i ostatnie z HL i SecondHair z Rokoko moim zdaniem jest najlepsze. Robia z wlosow slowianskich a nie jak inni z suchych europejskich i dostajesz gwarancje na 1 rok. NP w HL na 2 mc hehe. Niestety musisz uwazac w forum na polityke innych firm ktore staraja sie osmarowac rokoko bo to ich najwiekszy konkurent

5

oo po co ja pisze jak widzę ,że osoba pisząca negatywny post została zbanowana. Monia chyab masz racje, tez to zauważyłam jakieś dziwne ataki na ta firmę , może i konkurencja.

6

Założę się że nie wiesz nawet o czym piszesz, zarejestrowałaś się po to żeby chamsko zareklamować rococo, które poziomem nie dorasta do żadnej z wymienionych klinik uzupełniania. Podobne systemy? Chyba nigdy nie nosiłaś uzupełniania. Jakość konsultacji jest na tragicznym poziomie, "oddziały" zamiejscowe próbują wciskać byle co, na siłę, bez zbadania problemu. W dodatku to zwykli fryzjerzy... Byłam, widziałam- nie dziękuję.

7

Milena czemu tak uważasz?
Pewna jesteś,że to prawda co piszesz?
Za bardzo nie rozumiem co Ci się nie podoba ,że to fryzjerzy.. a kto ma być, Premier Tusk?

8

Milena ty chyba jestes z Warszwy wiec skad wiesz jak jest w innych sklepach w innych miastach??
W klinikach ktorych jest Secondhair zawsze musi byc fryzjer. Wygladasz jakbys specjalnie negatywne opinie pisala a realnie nie masz o tym pojecia. Czyzby to czarny PR?
Przykre...

9

Niestety w tych czasach  czarny PR jest mocno popularny w internecie:(
Akurat ta firma jest najlepsza i pewnie dlatego jest najwiekszą w Polsce wiec zawsze się znajdzie kochana konkurencja której to przeszkadza i co zrobić najłatwiej? Napisać czarny post.

Ja pisze dziewczyny w sprawie ich nowego produktu Hairagain. Czy może ktoś już kupował? Jest znacznie tańszy i zastanawiam się czy jakość jest tak samo dobra jak przy Secondhair.  Dajcie proszę znać bo muszę już coś zamówić nowego i nie wiem czy isć do nich znowu na konsultacje czy to zamówic.

Cleo

10

Był okres kiedy Rokoko - Secondhair był hejtowany. ?Byla gdzies juz o tym rozmowa.
Prawda ,ze smutne jest to ,ze firmy zamiast robić dobrze swoja robote atakuja inne sad

Rokoko jest najwieksza i najlepsza w polsce firma zajmujaca sie wlosami i ewidentnie to innym przeszkadza.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Rokoko - proszę o opinie na forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024