Hałas z korytarza w mieszkaniu - jak go wytłumić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Hałas z korytarza w mieszkaniu - jak go wytłumić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Hałas z korytarza w mieszkaniu - jak go wytłumić?

Niedawno kupiłam mieszkanie w bloku i niestety przez drzwi, które do niego prowadzą, bardzo wpada hałas z korytarza.

W związku z tym mam pytanie  jak w temacie - co zrobić, aby było ciszej? Coś można na te drzwi położyć? Kupić jakieś specjalne? Te, które są u mnie, to zwykłe najzwklejsze.

Będę wdzięczna za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hałas z korytarza w mieszkaniu - jak go wytłumić?

jest coś takiego jak drzwi dźwiękoszczelne, wystarczy wpisać hasło do przeglądarki smile

3

Jeśli jeszcze pytanie jest aktualne, to są dwa warianty. Wyżej wspomniane drzwi dźwiękoszczelne, przy okazji można znaleźć dźwiękoszczelne i antywłamaniowe. Upieczesz dwie pieczenie przy jednym ogniu. Drugi wariant to obicie z pianką wygłuszającą w charakterze podkładu. To jest tańsze, choć mniej estetyczne rozwiązanie.

4

Dziękuję bardzo za pomoc! smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Hałas z korytarza w mieszkaniu - jak go wytłumić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024