Data na życzeniach??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Data na życzeniach???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Data na życzeniach???

Hej, Corka dostala zaprosze od kolezanki na urodziny ale nie wie dokladnie kiedy ona ma urodziny. Idzie na urodziny jutro. Co wpisac w dacie pod zyczeniami? Maj 2019 czy moze jutrzejsza date? Czy jak? Prosze o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Data na życzeniach???

Wpiszcie datę imprezy.

3 Ostatnio edytowany przez SenWiktorii (2019-05-18 15:06:53)

Cyngli. Dziekuję za pomoc. A mozesz mi jeszcze powiedzieć jakie miejsce wpisać,  imprezy czy swoje?

4

Czy ktos moglby pomoc, w necie nic nie moge znalezc. jesli wpiszę date jutrzejszego przyjecia urodzinowego, to jaka mam wpisac miejscowosc. Czy wpisac miejscowosc zamiekszkania i uroczystości solenizantki, czy wpisac swoje miejsce zamieszkania????

5

Data wydarzenia będzie wyglądała bardziej elegancko smile

Hmmm… a w jakim celu chcesz zamieszczać adresy zamieszkania? Rozumiem, że córka przekaże kartkę z życzeniami? smile

6

Nie adres, tylko miejsce zamieszkania, czyli miasto. Sama nie wiem czy jej miejscowosc bedzie odpowiednia... wypisuje zyczenia u siebie w domu. Fakt, corka przekaze zyczenia w domu dziewczynki, ale jak to jest w zwyczaju i wedlug savoir vivie?? Ktoś się na tym bardziej zna??

7

Wiem, że już po imprezie, ale może jeszcze na przyszłość się przyda smile.
Spokojnie wystarczy sama data, powinna być zgodna z dniem urodzin solenizantki, czyli nie wpisujesz daty bieżącej (tej, kiedy wypisujesz kartkę), a nawet daty organizacji imprezy (nie zawsze się ze sobą pokrywają), a datę, kiedy dziewczynka faktycznie obchodzi urodziny.

8

Olinka napisał/a:

Wiem, że już po imprezie, ale może jeszcze na przyszłość się przyda smile.
Spokojnie wystarczy sama data, powinna być zgodna z dniem urodzin solenizantki, czyli nie wpisujesz daty bieżącej (tej, kiedy wypisujesz kartkę), a nawet daty organizacji imprezy (nie zawsze się ze sobą pokrywają), a datę, kiedy dziewczynka faktycznie obchodzi urodziny.

Też tak uważam smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Data na życzeniach???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024