35 lat / samotny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » 35 lat / samotny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1

Temat: 35 lat / samotny

Witam
Mam juz 35 lat i nadal jestem samotny, nie mam rodziny ani dzieci sad cale zycie poswiecilem na edukacje. Dzieki pracy mam swoja firme, stac mnie praktycznie na wszystko, ale nie mam kobiety na stale sad dawno przestalem sie interesowac durnymi malolatami z klubow i innymi laskami lecącymi na kase. No cóz... wydaje mi sie, ze w tym wieku ciezko jest kogos znalezc, nawet jak sie wyglada podobno w miare przystojnie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-15 23:28:39)

Odp: 35 lat / samotny

napisz do Lady90 tu masz temat:P https://www.netkobiety.pl/t114882.html
Tylko Hmm u Lady90 bez konta na portalu randkowym nie masz szans xd
albo tu masz inną samotną 20latke co studiuje xd https://www.netkobiety.pl/t114885.html
Tu masz samotną na studiach i po studiach:P https://www.netkobiety.pl/t114920.html

Może napisz dokładniej czego oczekujesz??:PP Tzn.zadaj jakieś konkretne pytanie xd Póki co tylko opisałeś swoją opinię/doświadczenia/fakty, mimo chęci nie umiem pomóc:D

3 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-10-15 23:55:41)

Postudiuj literaturę na temat zdobywania kobiet. Potraktuj zdobycie kobiet zadaniowo.

4

własnie też chciałem poprosić hm Pana profesora teoretyka o polecenie jakiejś fajnej książki...
Zadaniowo tzn;)??

5

uwodzenie kropka org  -- Szabelski
neil strauss gra alphamale

Kerner Jej Orgazm Najpierw, Dodson Betty Orgasms for two   -- to o seksie

Ale trzeba brać się do roboty. Iść tam gdzie są dziewczyny i podrywać. Jak jesteście wolni, to wystawić zdjęcia, ładne zdjęcia, spotykać się i spotykać. Tyle jest dizewczyn, które czekają na porządnych facetów, a nie jakiś błaznów "ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić".

6 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-16 00:35:16)

dziękuje:P Ja pewnie nie poczytam Ale autor tematu mógłby sobie zobaczyć tego Neila Straussa tak myśle. No i ta rada powyżej niby oczywista ale może przynieść sukces jeśli komuś zależy na efekcie

Mi się może raz w roku zdarzy że jakaś dziewczyna zwróci moją uwagę i wtedy jest efekt -> https://www.netkobiety.pl/t114892.html ale generalnie mam inne zajęcia:P

Nie pracujesz z nikim fajnym w tej swojej firmie? Tylko uwaga bo kwestia takich relacji w miejscu pracy czasem jest drażliwa.Tak pytam z ciekawości:P

7

Obyś nie płakał za 10 lat, że jesteś sam...

8

ja czy autor:P? xd

9

Ty, ty anime_boy. Obyś nie pisał tak jak autor wątku.

10

Haha xd tak samo było gdy miałem 15 lat, jak bede mieć 35 to może też tak będzie i w czym problem:P nie każdy musi z kimś być, a ja nie nadaje sie do tego xd

Wiadomo statystycznie jak sie podejmie więcej prób to większa szansa na sukces, i dla kogoś komu zależy na efekcie to jest dobre rozwiązanie

Dla dziewczyn lepiej trzymać sie z daleka od Anime boy:P a tu jest mój jedyny profil w internecie z całą prawdą przez całą dobę:P (jak tvn 24) xd

Ale chyba Michał nie bedzie zadowolony że z jego tematu robi sie mój temat:D

hm To na pewno będzie wyglądać na czepianie się Ale trudno. Sformułowanie o durnych małolatach z klubów/lecących na kasę. Wiek to tylko liczba, a niektórzy lubią chodzić do klubów i to nic złego:P jeśli moge poradzić Nie oceniaj tak ludzi xd
Byłeś już kiedyś w związku? a jeśli tak,gdzie poznałeś dziewczyne:P?

11 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 07:11:33)

Michal_35 napisał/a:

dawno przestalem sie interesowac durnymi malolatami z klubow i innymi laskami lecącymi na kase.

Proponuję zacząć podrywać bogate emerytki w klubach seniora. Małolaty i inne laski w zwykłych klubach zawsze na kasę lecą tongue

No cóz... wydaje mi sie, ze w tym wieku ciezko jest kogos znalezc, nawet jak sie wyglada podobno w miare przystojnie.

W każdym wieku jest ciężko znaleźć, jak się ma tylko przystojność do zaoferowania tongue

Dzieki pracy mam swoja firme, stac mnie praktycznie na wszystko

No, masz jeszcze kasę, ale przecież tych lecących na kasę nie chcesz, mimo że kasę wymieniłeś przede wszystkim, jako najważniejszą Twoją zaletę big_smile

Dziękuję, pośmiałam się do kawy big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-10-16 07:05:53)

Cześć, Michał.

Czy poza pracą, dla której poświęciłeś większość życia, masz jakieś pasje? Rozwijasz się?
Bo wiesz, nauka to nie wszystko. Chodzisz do kina, teatru, opery? Na koncerty?
Poznać kogoś można nawet w supermarkecie. Zagadujesz do kobiet, czy już całkiem się poddałeś?

I najważniejsze... Co masz do zaoferowania poza pieniędzmi? Jaki jesteś? Co w sobie lubisz? Czego nie lubisz?

13 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-16 09:39:07)

santapietruszka napisał/a:

Proponuję zacząć podrywać bogate emerytki w klubach seniora. Małolaty i inne laski w zwykłych klubach zawsze na kasę lecą tongue

ja chciałem dać link do uniwersytetu 3 wieku ale pewnie byłby nieregulaminowy, więc zrezygnowałem:P
Też to zauważyłem, nie chce "lecących na kasę" ale że stać na wszystko to trzeba było wspomnieć xd

Przypomniał mi sie hm temat i hm popatrz masz link https://www.netkobiety.pl/t114709.html
Widzisz że jakaś dziewczyna mu odpisała?? xd Może zobacz mniej więcej w jakim stylu on pisze. Coś na swój temat bardziej hm coś o swoich zainteresowaniach. I niekoniecznie mi chodzi żebyś tak zrobił tu na forum, tylko ogólnie w internecie?? xd

Ide poszukać coś do jedzenia w lodówce xd Tylko nie pamietam czy cos jest jeszcze,zaraz sie okaze:P no i musze iść sie uczyć do angielskiego jak to wieczny student:P ale hm patrz jeszcze na to https://www.netkobiety.pl/t114833.html Może pójdźcie na jakąś wspólną kawę i sobie porozmawiajcie o samotności haha:P

14

No dajcie spokój, mieć kasę to nie grzech ale fakt afiszować się "stać mnie na wszystko" to logiczne że zlecą się tylko hieny materialistki. Ja proponuję zmianę miejsca poszukiwania z klubu do np.ksiegarni, siłowni czy nawet zwykłego sklepu, tylko pytanie czego tak naprawdę szukasz dziewczyny czy kobiety.

15 Ostatnio edytowany przez justa_pl (2018-10-19 21:48:57)

Michal_35 napisał/a:

dawno przestalem sie interesowac durnymi malolatami z klubow i innymi laskami lecącymi na kase.

No cóz... wydaje mi sie, ze w tym wieku ciezko jest kogos znalezc, nawet jak sie wyglada podobno w miare przystojnie.

W każdym wieku jest ciężko znaleźć, jak się ma tylko przystojność do zaoferowania tongue

No, masz jeszcze kasę, ale przecież tych lecących na kasę nie chcesz, mimo że kasę wymieniłeś przede wszystkim, jako najważniejszą Twoją zaletę big_smile

Santapietruszka ! co do zasady nie zgadzam się z Twoimi opiniami na forum. Ale to jest świetne co uchwyciłaś i napisałaś. Gratulacje.

16

justa_pl napisał/a:
Michal_35 napisał/a:

Santapietruszka ! co do zasady nie zgadzam się z Twoimi opiniami na forum. Ale to jest świetne co uchwyciłaś i napisałaś. Gratulacje.

A dziękuję smile Bardzo mi miło i stawiam browara smile

17

justa_pl napisał/a:

A dziękuję smile Bardzo mi miło i stawiam browara smile

Ok. przyjmuję, pośmiejemy się razem.

18 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2018-12-12 00:50:59)

A po co tu piszesz o kasie, skoro nie interesują cię laski lecące na kasę? Chyba jednak uważasz to za jeden z najważniejszych swoich atutów, skoro wspominasz o niej na wstępie...No i o przystojności.
Przyciągamy tym, co sami eksponujemy w sobie. Skoro się skupiasz na kasie, będą do ciebie lgnąć te kobiety, którym o nią chodzi. I mam wrażenie, że faktycznie nie bardzo Ci to przeszkadza.
Ja mam 40 lat, a nie "poleciałabym" na kogoś, kto tak mówi o sobie, bo tak naprawdę nie o sobie mówi, a swoim podejściu do życia. Nie odbieraj tego jako chęć dogadania. Zastanawiasz się, co jest nie tak, to próbuję zasugerować.

19

>neil strauss gra alphamale

To żałosne, nigdy bym nie poszła z PUA — to bardzo często właśnie incele, którzy nie potrafią nawiązywać relacji.

20

Może szukasz kobiety idealnej ,zbyt wysokie oczekiwania i dlatego trudno Ci się spontanicznie zakochać.

21

Incele, dobre haslo. Poczytalam, pasuje do co niektorych.

22

Michał

Profil na portalu randkowym, zdjęcia (byle nie z hajsem i superfurą, a z kotkiem i podczas robienia np. sportu), i lecisz smile Pierwsze spotkania będą niezręczne, być może zakochasz się w pierwszej randce, z czasem poznasz kobiety i zrobisz się wybredny.
Na randkach żartuj, opowiadaj o podróżach, o przygodach. Nie opowiadaj o pracy, o samotności czy o rodzicach. Nie kupuj kwiatów, nie zakladaj garnituru.

Nie przeżyłeś przygody? Zmyślaj lub przywołuj kolegę, że coś ci opowiedział ;-) Na YT jest masa podróżniczych filmów.

23 Ostatnio edytowany przez aniap86 (2019-01-02 14:07:13)

misiando napisał/a:

Michał

Profil na portalu randkowym, zdjęcia (byle nie z hajsem i superfurą, a z kotkiem i podczas robienia np. sportu), i lecisz smile Pierwsze spotkania będą niezręczne, być może zakochasz się w pierwszej randce, z czasem poznasz kobiety i zrobisz się wybredny.
Na randkach żartuj, opowiadaj o podróżach, o przygodach. Nie opowiadaj o pracy, o samotności czy o rodzicach. Nie kupuj kwiatów, nie zakladaj garnituru.

Nie przeżyłeś przygody? Zmyślaj lub przywołuj kolegę, że coś ci opowiedział ;-) Na YT jest masa podróżniczych filmów.

Świetna rada, nie ma co... Jeśli Michał chce poznać kogoś z kim ma być na stałe to nie sądzę, że zmyślanie przygód byłoby tu dobrym pomysłem. Tak samo rada żeby nie opowiadał o pracy czy rodzicach. Radziłabym być szczerym w takich sytuacjach, bo nam kobietom głównie o to chodzi. Co mi z tego, że ktoś przeżył jakieś niesamowite rzeczy? Ważne byłoby to że jest szczery i otwarty, a przygody może przeżywać z partnerką, jeśli się takowa pojawi.

24

Musial napisac ze ma firme i stac na wszystko. W kolejnym zdaniu okreslic malolaty lecace na kase. Dobry przypadek.

25

Bo pewnie chciał podkreślić, że nie jest nieudacznikiem, który nie ma nikogo, bo został odsiany. Zauważ też, że jego temat o dziwo cieszył się sporą ilościową odpowiedzi. Przypadek? Nie sądzę.

26

Odsianym można zostać z wielu różnych powodów, nie mających nic wspólnego ani z pieniędzmi, ani z wyglądem. Znowu po co podkreślać nie-bycie-odsianym (obojętnie, z jakiego powodu) na forum, na którym mówi się raczej o problemach, samotności? Dla mnie to idzie w jednym kierunku.
Temat cieszył się względnym powodzeniem, bo został założony przez mężczyznę, a Panów w końcu jest tu mniejszość, stąd i wypowiedzi przyciągają większą uwagę. Poza tym, to my znamy ten typ faceta, i zaskoczenia nie ma.

27

Zgadzam się z aniap86.

Znajomość, która zaczyna się od opowiadania bajek, raczej dobrze się nie potoczy.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » 35 lat / samotny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024