Czy ta osoba zablokowała moje połączenia? (Jeżeli włącza się skrzynka) - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 4 ]
- Nelaa500
- Zaglądam tu coraz częściej
- Nieaktywny
Temat: Czy ta osoba zablokowała moje połączenia? (Jeżeli włącza się skrzynka)
Jak dzwonię do kogoś jest pięć sygnałów i włącza się skrzynka pocztowa to ta osoba odrzuca moje połączenia czy poprostu jestem zablokowana? Nie wiem jak to jest
- Kleoma
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
Odp: Czy ta osoba zablokowała moje połączenia? (Jeżeli włącza się skrzynka)
Nelaa500 napisał/a:Jak dzwonię do kogoś jest pięć sygnałów i włącza się skrzynka pocztowa to ta osoba odrzuca moje połączenia czy poprostu jestem zablokowana? Nie wiem jak to jest
Ani nie odrzuca, ani nie jesteś zablokowana.
Gdy ja dzwonię do swojej mamy a ona nie odbiera bo nie słyszy/ jest w ogródku/ to też po 5 sygnałach włącza się poczta głosowa.
Niektóre telefony/sieci? tak mają.
- Nelaa500
- Zaglądam tu coraz częściej
- Nieaktywny
Kleoma napisał/a:Nelaa500 napisał/a:Jak dzwonię do kogoś jest pięć sygnałów i włącza się skrzynka pocztowa to ta osoba odrzuca moje połączenia czy poprostu jestem zablokowana? Nie wiem jak to jest
Ani nie odrzuca, ani nie jesteś zablokowana.
Gdy ja dzwonię do swojej mamy a ona nie odbiera bo nie słyszy/ jest w ogródku/ to też po 5 sygnałach włącza się poczta głosowa.
Niektóre telefony/sieci? tak mają.
No ok mialamm wątpliwości bo w sumie sygnał jest a zaraz że " tu skrzynka pocztowa numeru.." ale chyba jakbym była zablokowana to bym nie mogła się wogule połączyć.
- Zawód: Ciasteczkowa Morderczyni
Nelaa500 napisał/a:Jak dzwonię do kogoś jest pięć sygnałów i włącza się skrzynka pocztowa to ta osoba odrzuca moje połączenia czy poprostu jestem zablokowana? Nie wiem jak to jest
Jedno konto nie wystarczy do Twoich perypetii z pracą?
Posty [ 4 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024