a czemu? zwykla przecietna dziewczyna i nikt nie chce niebrzydka nieladna zwykla i nic z tego
a czemu? zwykla przecietna dziewczyna i nikt nie chce niebrzydka nieladna zwykla i nic z tego
Sporo osób uważa, że do tego, by być w związku potrzeba jakiej-takiej urody. Tymczasem wielokroć ważniejszą rzeczą, przyciągającą innych (płci obojga), jest uroda charakteru.
Nie jest też tak, że uroda i przyjemny charakter gwarantują znalezienie partnera i stworzenie udanego związku.
a jakie studia? może pójdź na jakiś nowy kierunek?? tak jak ja wieczny student xd
Niedługo chyba bede musiał pójść na uniwersytet 3 wieku:P
A tak na poważnie to poczytaj sobie co Ci pietruszka pisze xd bo ma dużo racji
i pomyśl sobie czy naprawde potrzebujesz chlopaka do szczescia? poczytaj sobie ile z nimi problemów xd tu na forum
Czego od nas oczekujesz zakładając taki temat ?
Droga autorko, nie masz czego żałować, związek to więcej wad niż zalet, wystarczy rozejrzeć się na naszym forum albo w swoim otoczeniu. Zawsze idealizujemy to czego nie mamy sami. Sama do niedawna narzekałam jaka ja biedna sama, a faceci są źli i niedobrzy, zasługuję na miłości i inne tego typu pierdoły. Zadręczanie się nic nie da, oprócz pogorszenia nastroju. Też jestem sama i po studiach też zamierzam być, nawet do końca życia. Samotność to nie koniec świata Wystarczy się czymś zająć żeby trochę oderwać się od smutku.
oczekuje ze powiecie co robic:(
Ale w czym problem ? Proszę o więcej konkretów. Rady ode mnie :
- skupić się na pracy i studiach
- rozwijać swoje pasje i hobby
- uprawiać jakiś sport
- wychodzić do ludzi z podobnymi zainteresowaniami np. zloty pasjonatów i miłośników czegoś tam
- zmienić wygląd : ciuchy, buty, nowa fryzura itp.
No nic więcej nie poradzę. A jeśli masz problemy natury psychologicznej to może jeszce jakaś porada u psychologa.
Nie jojczeć i nie startować z pretensjami do wszystkich. Znaleźć sobie jakieś fajne zajęcie. Uśmiechnąć się i ogólnie uśmiechać do ludzi. Powinno pomóc.