Zauroczenie na odległość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez sylwia_pa3 (2018-06-08 23:51:40)

Temat: Zauroczenie na odległość

Pisze z takim chłopakiem 2 miesiące... od razu on mi się spodobał i ja jemu oraz praktycznie takie same charaktery,mówienie do siebie kochanie, skarbie.. mamy się spotkać za 3 tyg. Noi w sumie nie jestem do tego przekonana, ponjewaz mysle ze to wszystko dzieje się tak szybko albo poprostu on żartuje ze mnie... mimo że ciągle mi powtarza że nie chce mnie stracić i jestem dla niego wszystkim..myślicie że chłopak który po zaledwie 2 miesiącach pisania pisze mi takie rzeczy jak do swojej dziewczyny i pisze jak to tęskni za mną to coś jest z nim nie Tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczenie na odległość

Pierwsze pytanie. Ile masz lat? Z tego co napisałaś wnioskuje, że jeszcze młoda jesteś.
Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie bo nie ma pewnych sztywnych ram ani granic wylewności - każdy ma swoje.
Ja uważam że pisać można wiele, natomiast w realu dopiero ludzie się poznają.
Spotkaj się z nim i zobacz jaki jest naprawdę. Pzd

3

Jest zdesperowany, żeby mieć kogokolwiek.
Spotka się z Tobą coś mu nie spasuje i tak samo będzie pisał do kolejnej.

4

Jeżeli wszystko idzie za szybko i to w dodatku w Internecie, to istnieje prawdopodobieństwo, że on szuka "miłości" na szybko, którą porzuci i znajdzie kolejną. Bawi się ten koleś i jeszcze nie dojrzał do poważnego związku. Inaczej by nie pisał do Ciebie słodkich słówek przed poznaniem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024