eDarling - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: eDarling

Korzysta ktoś teraz? Opłaca się? Kontro premium jest dość drogie a bez niego nie da się nikogo poznać. Znalazłam info że ściągają pieniądze i dużo kont jest fałszywych... Z drugiej strony opinie są różne ale nie wiem czy prawdziwe, różnie to bywa ..;) Myślę też że jeśli ktoś jest w stanie zapłacić te kilkadziesiąt złotych bo taniej się nie da wink to szuka kogoś na poważnie, dlatego jestem gotowa zapłacić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: eDarling

nie wiem czy szukanie miłości przez Internet to na pewno dobre rozwiązanie, zwłaszcza na serwisach randkowych. Nie znam edarling, korzystałam kiedyś z sympatii i tam raczej większość osób szukała wyłącznie seksu, a  nie stalego partnera. Spróbować nie zaszkodzi, ale nie nastawiaj się od razu na wielką miłość.

Daj znać jak idą poszukiwania, jak tam znajomości w tym serwisie i czy to że opłata jest wysoka przekłada się na "jakość" ludzi tam przebywających.

3 Ostatnio edytowany przez Esthere (2018-04-18 07:33:02)

Byłam kilka miesięcy na tym portalu. Musisz uważać bo wypowiedzenie składa się w formie pisemnej, pilnuj ostatnich dni Premium, bo jak nie, to będziesz parę stow do tyłu na kolejny okres (automatyczne przedluzenie).

Moje wrazenia: profile są bardzo dobrze opisane, większość na pewno szuka związku.
Mały wybór kontaktów bo portal sam wysyła Ci propozycje (Ty nie możesz sama przeglądać profili w wybranej lokalizacji- otrzymujesz propozycje na podstawie dopasowania osobowości w teście).

Czy jest efektywność?
Jestem już 9 m-cy w związku z poznaną tam osobą. smile
Mamy podobne temperamenty i tak samo lubimy spędzać czas. Najważniejszym kryterium dla mnie była rodzinnosc. To też sprawdziło się ma 100 %.

Generalnie na tym portalu odpoczęlam.  Nie było setek chamskich  zaczepek.  Ale irytowal trochę mały wybór- czasami osoby były proponowane z daleka.
Zdarzały się też dziwne kwiatki, jak wszędzie, ale uważam że są tam osoby bardziej zdecydowane na stały związek niż gdzieś indziej (I to znacznie)

4

Zachęciłaś mnie Esthere. Chyba spróbuję smile O tej wcześniejszej rezygnacji czytałam, więc będę uważać. Właśnie to mnie do nich trochę zniechęciło, chociaż w dzisiejszych czaszach wszystkie regulaminy trzeba czytać.

Co do szukania miłości w internecie to też nie jestem fanką ale innej możliwości nie mam, a pora już spróbować.

Miałam wcześniej kontakt z takimi portalami jak S... i wolę jednak coś zapłacić wink

Napiszę o moich wrażeniach po jakimś czasie wink

5

colombia napisał/a:

Nie znam edarling, korzystałam kiedyś z sympatii i tam raczej większość osób szukała wyłącznie seksu, a  nie stalego partnera.

Nie mogłabym się bardziej zgodzić. Nie jestem wielką fanką portali randkowych. Sama miałabym problemy z zaufaniem komuś poznanemu na portalu randkowym. Chociaż sama poznałam mojego partnera online.
Droga autorko czemuby najpierw nie spróbować dołączyć na jakieś fora/do grup ma Facebooku powiązanymi z Twoimi pasjami/hobby. Poznasz trochę ludzi, a nóż trafi się ktoś warty uwagi? To samo kogłabyś spróbować zrobić z pieniędzmi za opłaty za portal, czemu by nie spróbować nowych rzeczy, dołączyć do jakiś grup/zajęć gdzie mogłabyś poznać potencjalnego partnera, a przy okazji spędzić czas na czym co sprawi Ci przyjmęmność. Myślę, że parę opcji masz.

6

Co do edarling - kiedyś raz się zalogowałem i wykupiłem premium. Okazało się że w praktyce niczym się to nie różni od np. Sympatii, która jest 10 razy tańsza i jest tam o wiele więcej osób. Na szczęście na edarling jest możliwość odstąpienia od umowy po pierwszym zakupie premium i tak naprawę po 2 dniach to uczyniłem. Oddali kasę a ja tam nigdy więcej nie wrócę.
Co do portali randkowych ogólnie - należy pamiętać, że tam siedzą tacy sami ludzie jak wszędzie. Nie ma znaczenia czy pozna się kogoś na portalu randkowym, w klubie, autobusie, bibliotece czy w szkole. Ważne kto jakim jest człowiekiem. Wszędzie można trafić zboczeńca, dziwoląga, osobę z zaburzeniami emocjonalnymi oraz osobę wartościową, fajną i z dobrym serduszkiem. Nie każdy jest mistrzem podrywu, nie każdy umie nawiązać kontakt z osobą płci przeciwnej w realu i nie każdy chodzi w miejsca gdzie faktycznie potencjalnego partnera można poznać. Czy to czyni tą osobę czymś gorszym? smile

7 Ostatnio edytowany przez inay (2018-04-19 00:42:11)

Moi znajomi poznali się 5 lat temu na Sympatii, już pół roku po ślubie smile. Więc można jak widać.

8

wszystko zależy od ludzi, a nie od portalu. Na każdym portalu można znaleźć oszołomów, ludzi w miarę normalnych i ludzi, którzy szukają kogoś bliskiego i są naprawdę godni uwagi.

9

Tak to prawda wszystko zalezy od osob ktore tam sa .
a wiadomo , ze sa tacy i tacy , no to niestety internet .
wic na rozne osoby mozna sie natknac

10

Ja 3 lata temu założyłam konto na sympatii z czystej ciekawości.
Usunęłam po 1 dniu bo dostawałam masę wiadomości , od facetów którzy byli zdesperowani , bądz ewidentnie liczyli na seks.
Miałam 25 lat.

Więc przed usunięciem napisałam do chłopaka który wydał mi się atrakcyjny. Spotkaliśmy się na kawę - i zauroczenie 100%.
Spodobaliśmy się sobie od razu.
Teraz aktualnie jesteśmy ze sobą 3 lata, i jest coraz lepiej smile kupiliśmy już nawet razem m2 smile

Spróbuj.
Ja w realu nie spotykałam mężczyzny który mi odpowiadał a na sympatii się udało - chociaż to była czysta ciekawość.

11

Po dwóch dniach powiem tyle że jest jakieś zainteresowanie. Oczywiście po dodaniu zdjęcia, bez tego nie ma co liczyć że ktoś w ogóle zainteresuje się profilem ;(
Wzięłam sprawy w swoje ręce i napisałam do kilku mężczyzn i większość się odezwała, jak będzie dalej to zobaczymy. Kosztowało dużo, więc pomyślałam że trzeba działać. Nie ma tam tabunu facetów jak na sympatii ale mylę tak na pierwszy rzut oka, że konkretniejsi wink

12

A z ciekawości ile to kosztuje ?

Znajdziesz tego wymarzonego wink
Ja znalazłam idealnie takiego jak chciałam wink

13 Ostatnio edytowany przez Soogie (2018-04-20 20:09:55)

Mam taką nadzieję wink)
Około 250zł za pół roku! za 3 miesiące wychodziło podobnie więc wzięłam ten dłuższy abonament wink

I dodam że to jest cena promocyjna smile

14

250 zł ?!! Istne szaleństwo.

No to na pewno osoby zdecydowane na związek tam muszą być wink
Powodzenia wink

15

hey Soogie, no i jak sprawuje sie to eDarling? minelo pare miesiecy od Twojego postu, wiec przypuszczam, ze mozesz miec juz nieco wyrobiona opinie? prosze daj znac.

16

Nie wiem jak teraz działa eDarling

"Za moich czasów" dostawałam codziennie od portalu propozycję kilku wybranych profili panów, którzy niby odpowiadali moim preferencją. Miałam konto 3 miesiące. Przez 2,5 miesiąca NIKT do kogo napisałam, z tych osób-propozycji, się do mnie nie odezwał.

Napisało kilku zaledwie panów, którzy albo sex mi proponowali albo którzy po mojej odpowiedzi zrywali kontakt.

Byłam zdegustowana i żałowałam, że wydałam pieniądze na ten portal. I tylko czekałam, aż miną te 3 miesiące i konto usunę.

Po 2,5 miesiąca napisał do mnie jeden mężczyzna. On mnie dostał w swoich propozycjach. Ja jego profilu "nie dostałam" od portalu. Więc nie wiem, na jakiej zasadzie były te propozycje wybierane. Spotkaliśmy się po 3 tygodniach od jego pierwszej wiadomości. Po 5 miesiącach zamieszkaliśmy razem. A od kilku ładnych lat jesteśmy małżeństwem smile

Zatem ogólnie portalem nie jestem/nie byłam zachwycona - ale męża tam poznałam smile

17

Słaby ten portal, przynajmniej z perspektywy mojej czyli kobiecej. Mało kandydatów - a jeśli już są, to kompletnie niespełniający oczekiwań. Faceci poza tym właściwie nie reagowali na meile - nie wiem, może fałszywe profile... tylko wysyłają oczka i nic ponadto. Nie polecam! Wykasowałam się stamtąd po 3 tygodniach, rozczarowana.

18

Dawno tutaj nie wchodziłam. Tak więc, na portalu dalej działam, przedłużać konta premium ne będę. Myślę że mogę polecić ten portal, poznałam kilku facetów, w miarę konkretni, nie wyszło, tak po prostu. Oczywiście na początku więcej się działo, z czasem mniej osób pisze. ja też nie jestem aktywna, mam jedno zdjęcie przez cały czas i ostatnio mniej wchodzę. Na pewno minusem jest to że portal tnie się w godzinach wieczornych, uważam że za takie pieniądzę powinno to lepiej działać. Po drugie nie można wyszukać partnera tylko dają z góry propozycje które często nie spełniają moich kryteriów, nie  ma też podstawowych info nt np stanu cywilnego, posiadania dzieci, nie można spr kto w ostatnim czasie wchodził na profil. Więc jak dla mnie w miarę ok, natomiast koleżanka też korzystała i jest niezadowolona więc tak różnie bywa.

19

Mirirale napisał/a:
colombia napisał/a:

Nie znam edarling, korzystałam kiedyś z sympatii i tam raczej większość osób szukała wyłącznie seksu, a  nie stalego partnera.

.

Ja mam porównanie z sympatią i rzeczywiście tam tak jest, na edarling znaczna część z tych facetów szuka kogoś na poważnie. Nie znaczy też że wszyscy są super i że łatwo ale pod tym względem jest lepiej. Z sympatii co prawda korzystałam kilka lat temu ale myślę że dużo się nie zmieniło.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024