Narzucanie się chłopakowi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez sylwia_pa3 (2018-06-03 12:45:20)

Temat: Narzucanie się chłopakowi

Piszę od 1,5 miesiąca z takim chłopakiem. Od razu złapaliśmy wspólne tamaty i poprostu aż z chęcią że sobą piszemy. On wyznał że bardzo mu się podobam noi ja że on mi też i on nie szuka we mnie koleżanki że chce czegoś więcej,pomijając że mówi do mnie: kochanie,skarbie. Ale od zaledwie 4 dni dziwnie mi się z nim pisze. Odpisuje mi co 1-3h najwcześniej mimo że wiem że nie jest zajęty bo wcześniej od razu jak wstał to pisal, rozmowa jest trochę oschła. Dziwi mnie to że sam pisal wczoraj że to ja go olewam bo wczoraj pisalam rzadko i że tak bardzo się martwił i chciałby być przy mnie A teraz kilka dni sam pisze tak że nie wiem co myśleć. Myślicie że poprostu jego już nudzi pisanie (spotkać mamy się za 3tyg),pisze z innymi naraz czy po prostu ja się narzucam i powinnam zdystansować go?

Dodam że przed 4 dniami pisaliśmy praktycznie cały czas,A jak przez 1 dzień nie pisalam z uczuciami to od razu się domyślił że niby go na dystans trzymam. I tu pytanie go o to nic nie da bo i tak powie że mi się wydaje..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Narzucanie się chłopakowi
sylwia_pa3 napisał/a:

Piszę od 1,5 miesiąca z takim chłopakiem. Od razu złapaliśmy wspólne tamaty i poprostu aż z chęcią że sobą piszemy. On wyznał że bardzo mu się podobam noi ja że on mi też i on nie szuka we mnie koleżanki że chce czegoś więcej,pomijając że mówi do mnie: kochanie,skarbie. Ale od zaledwie 4 dni dziwnie mi się z nim pisze. Odpisuje mi co 1-3h najwcześniej mimo że wiem że nie jest zajęty bo wcześniej od razu jak wstał to pisal, rozmowa jest trochę oschła. Dziwi mnie to że sam pisal wczoraj że to ja go olewam bo wczoraj pisalam rzadko i że tak bardzo się martwił i chciałby być przy mnie A teraz kilka dni sam pisze tak że nie wiem co myśleć. Myślicie że poprostu jego już nudzi pisanie (spotkać mamy się za 3tyg),pisze z innymi naraz czy po prostu ja się narzucam i powinnam zdystansować go?

Prawda jest taka, że jak po miesiącu pisania ktoś mówi, że mu się podobasz, że chce czegoś więcej niż koleżeństwa i że jesteś kochaniem i skarbem, to albo ma mega parcie na związek i wszedłby w ten związek z każdym, więc jak znajdzie następną to wszystkie swoje uczucia i pragnienia przelewa na następną osobę, albo chce zaliczyć.

Nie znacie się. Ja bym od takiego typa uciekała jak najszybciej.

3

A jaka była Twoja odpowiedź na jego deklarację, że chciałby coś więcej?

4

To tylko pisanie, większość traktuje to z dystansem. Zresztą jak składa Ci takie deklaracje i mówi do Ciebie w takim sposób bez realnego zapoznania to nie zapaliła Ci sie czerwona lampka?
Jak dla mnie gość jest mega zdesperowany albo ma straszne parcie na zaliczenie Ciebie big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024