Dwulicowa koleżanka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwulicowa koleżanka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Marlena900 (2018-03-09 19:37:11)

Temat: Dwulicowa koleżanka

Moja koleżanka okazała się podła wypisuje do mojego eks powiedziała jemu wszystko co kiedyś się żaliłam na niego .Nie byłam z nim szczęśliwa i to ja zakonczyłam znajomość .Jemu się to nie spodobało .Gdy spotykałam się z tym kolesiem to moja koleżanka strasznie się wyśmiewała jak pokazałam jej zdjęcie to stwierdziła że gdzie taki że spodziewała się przystojniaka bruneta a nie takie byle co to po co teraz  z nim wypisuje ??Obrażała też jego siostrę że brzydka mój eks ma bardzo dobre zdanie o tej kobiecie a o mnie ma najgorsze nie wie że napisała do niego tylko dlatego by mi zrobić na złość .Do czego to zawiść ludzka doprowadzi ?Koleżanka tak robi koleżance ? Jest strasznie wysmiewna i napisała zapewne do niego tylko by się wyśmiać z tego że jest sam i przy okazji mnie obrazic?Jakiś czas temu tej koleżanki facet napisał do mnie na portalu społecznościowym powiedziałam jej że jej facet napisał do mnie a ona do mnie że mam jej pokazać co pisał a ja pozniej usunęłam profil bo poznałam fajnego faceta osądziła mnie o to że miałam coś do ukrycia skoro usunęłam profil że na pewno na nią jechałam to że ona jest taka nie znaczy że ja taka sama sad Myślicie że zrobiła to z zemsty ? Napisała do mojego eks bo kiedyś jej facet napisał pierwszy do mnie ? Nic złego na nią nie pisałam żalił mi się że im się nie układa i to wszystko a ja że nie ma się zadręczać .Żałuje że jej nie pokazałam tamtej rozmowy bo ta baba sprawiła że mam same kłopoty teraz z moim eks .Dużo o tym myślałam i może to jej duma wsciekła się że jej facet wtedy obecnie , teraz były polubił mnie napisał do mnie na portalu i to ją zabolało to była tylko znajomość jak jeszcze z nią gadałam spotykaliśmy się wszyscy wspólne wypady imprezy i nie dziwię się że napisał nie było nic w tym dziwnego ale mi wypomniała zostawił ją bo nie potrafił pokochać napisał że jest nierodzinna i nie pasują do siebie .

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dwulicowa koleżanka

Przykro mi że poznałaś taką koleżankę ,żal jej dupę ściska że jej facet napisał do ciebie i dlatego napisała do twojego eks szczeniackie zachowanie smarkaty bachor z niej .Czemu byś miała jej pokazać rozmowę bo ona tak powie ?? Twoje sprawy i życie .Skoro jechała na ciebie przed twoim eks to sory ale to zwykła nie dokończe olej te wywłokę nie dorasta ci do pięt .

3

Niezapominajka3 napisał/a:

Przykro mi że poznałaś taką koleżankę ,żal jej dupę ściska że jej facet napisał do ciebie i dlatego napisała do twojego eks szczeniackie zachowanie smarkaty bachor z niej .Czemu byś miała jej pokazać rozmowę bo ona tak powie ?? Twoje sprawy i życie .Skoro jechała na ciebie przed twoim eks to sory ale to zwykła nie dokończe olej te wywłokę nie dorasta ci do pięt .

A ty chciałabyś, żeby za Twoimi plecami twoja kolezanka pogadywała sobie z Twoim chłopakiem o tobie? Nie ma to jak mieć takie partnerskie i koleżeńskie tajemnice. smile

4

ja jej powiedziałam od razu co pisałam z jej facetem przecież były wspólne wypady w czwórkę zatem nie widzę w tym nic złego skoro mnie znał na żywo to już nie mogł do mnie zagadac bo jest jej własnością ? Jakbym miała cos do ukrycia to bym nie powiedziała że do mnie napisał a jednak powiedziałam jej a usunęłam profil bo poznałam pózniej fajnego faceta zatem nie mogłam już pokazać tej rozmowy co ona myslała że jechałabym na nią przed jej facetem  ? Tak nisko nie upadłam nie jestem taka fałszywa jak ona .

5

Po co Cię interesuje opinia Twojego ex na Twój temat? To ex. Więc nie ma juz wplywu na Twoje zycie.

6

Wiem że to eks ale denerwuje mnie że wypisuje do mnie wielkie pretensje.Mój obecny facet bardzo by się wkurzył jakby wiedział że eks wypisuje a wszystko przez tamtą babę .

7

Zablokuj, to nie bedzie wypisywal.

8 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-10 13:36:38)

Lady Loka napisał/a:

Po co Cię interesuje opinia Twojego ex na Twój temat? To ex. Więc nie ma juz wplywu na Twoje zycie.

Dokładnie to tylko ex. Olej, zablokuj Go i "koleżankę". Utnij wszelki kontakt smile.

"Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." Hemingway wink.

9

Dokładnie macie rację zablokować i mieć spokój .Żyć swoim życiem niech sobie gada olac ją .

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwulicowa koleżanka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024