Moja koleżanka okazała się podła wypisuje do mojego eks powiedziała jemu wszystko co kiedyś się żaliłam na niego .Nie byłam z nim szczęśliwa i to ja zakonczyłam znajomość .Jemu się to nie spodobało .Gdy spotykałam się z tym kolesiem to moja koleżanka strasznie się wyśmiewała jak pokazałam jej zdjęcie to stwierdziła że gdzie taki że spodziewała się przystojniaka bruneta a nie takie byle co to po co teraz z nim wypisuje ??Obrażała też jego siostrę że brzydka mój eks ma bardzo dobre zdanie o tej kobiecie a o mnie ma najgorsze nie wie że napisała do niego tylko dlatego by mi zrobić na złość .Do czego to zawiść ludzka doprowadzi ?Koleżanka tak robi koleżance ? Jest strasznie wysmiewna i napisała zapewne do niego tylko by się wyśmiać z tego że jest sam i przy okazji mnie obrazic?Jakiś czas temu tej koleżanki facet napisał do mnie na portalu społecznościowym powiedziałam jej że jej facet napisał do mnie a ona do mnie że mam jej pokazać co pisał a ja pozniej usunęłam profil bo poznałam fajnego faceta osądziła mnie o to że miałam coś do ukrycia skoro usunęłam profil że na pewno na nią jechałam to że ona jest taka nie znaczy że ja taka sama Myślicie że zrobiła to z zemsty ? Napisała do mojego eks bo kiedyś jej facet napisał pierwszy do mnie ? Nic złego na nią nie pisałam żalił mi się że im się nie układa i to wszystko a ja że nie ma się zadręczać .Żałuje że jej nie pokazałam tamtej rozmowy bo ta baba sprawiła że mam same kłopoty teraz z moim eks .Dużo o tym myślałam i może to jej duma wsciekła się że jej facet wtedy obecnie , teraz były polubił mnie napisał do mnie na portalu i to ją zabolało to była tylko znajomość jak jeszcze z nią gadałam spotykaliśmy się wszyscy wspólne wypady imprezy i nie dziwię się że napisał nie było nic w tym dziwnego ale mi wypomniała zostawił ją bo nie potrafił pokochać napisał że jest nierodzinna i nie pasują do siebie .
1 2018-03-09 13:06:36 Ostatnio edytowany przez Marlena900 (2018-03-09 19:37:11)
Przykro mi że poznałaś taką koleżankę ,żal jej dupę ściska że jej facet napisał do ciebie i dlatego napisała do twojego eks szczeniackie zachowanie smarkaty bachor z niej .Czemu byś miała jej pokazać rozmowę bo ona tak powie ?? Twoje sprawy i życie .Skoro jechała na ciebie przed twoim eks to sory ale to zwykła nie dokończe olej te wywłokę nie dorasta ci do pięt .
Przykro mi że poznałaś taką koleżankę ,żal jej dupę ściska że jej facet napisał do ciebie i dlatego napisała do twojego eks szczeniackie zachowanie smarkaty bachor z niej .Czemu byś miała jej pokazać rozmowę bo ona tak powie ?? Twoje sprawy i życie .Skoro jechała na ciebie przed twoim eks to sory ale to zwykła nie dokończe olej te wywłokę nie dorasta ci do pięt .
A ty chciałabyś, żeby za Twoimi plecami twoja kolezanka pogadywała sobie z Twoim chłopakiem o tobie? Nie ma to jak mieć takie partnerskie i koleżeńskie tajemnice.
ja jej powiedziałam od razu co pisałam z jej facetem przecież były wspólne wypady w czwórkę zatem nie widzę w tym nic złego skoro mnie znał na żywo to już nie mogł do mnie zagadac bo jest jej własnością ? Jakbym miała cos do ukrycia to bym nie powiedziała że do mnie napisał a jednak powiedziałam jej a usunęłam profil bo poznałam pózniej fajnego faceta zatem nie mogłam już pokazać tej rozmowy co ona myslała że jechałabym na nią przed jej facetem ? Tak nisko nie upadłam nie jestem taka fałszywa jak ona .
Po co Cię interesuje opinia Twojego ex na Twój temat? To ex. Więc nie ma juz wplywu na Twoje zycie.
Wiem że to eks ale denerwuje mnie że wypisuje do mnie wielkie pretensje.Mój obecny facet bardzo by się wkurzył jakby wiedział że eks wypisuje a wszystko przez tamtą babę .
Zablokuj, to nie bedzie wypisywal.
8 2018-03-10 13:36:11 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-10 13:36:38)
Po co Cię interesuje opinia Twojego ex na Twój temat? To ex. Więc nie ma juz wplywu na Twoje zycie.
Dokładnie to tylko ex. Olej, zablokuj Go i "koleżankę". Utnij wszelki kontakt .
"Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych." Hemingway .
Dokładnie macie rację zablokować i mieć spokój .Żyć swoim życiem niech sobie gada olac ją .