Paweło napisał/a:(...) Śmiał się z tych co doszukują się swoich korzeni.(...)
Co jest śmiesznego w szukaniu swoich korzeni? Tożsamości? Dla mnie wręcz naturalna potrzeba człowieka. Problemem powodującym różnorakie zaburzenia osobowości jest ich brak.
Paweło napisał/a:(...) Jeszcze nie widziałem kobiety która nosi taką koszulkę.(...)
Bo ty Paweło jeszcze mało w życiu widziałeś.
Paweło napisał/a:(...)Dla mnie wrogiem ojczyzny są narodowcy.(...)
Bywa, różne przecież koncepcje mogą się zdarzyć. Może komuniści są twoimi przyjaciółmi, kto wie.
Paweło napisał/a:(...)Obecna skrajna postawa u młodzieży jest wynikiem programu który od 1989 roku promuje takie postawy niezależnie kto rządzi. Nie są więc to niepokorni a dzieci systemu. Powoli tworzy więc się pokolenie neofaszystów często wbrew rodzicom.(...)
Chyba jednak mało wiesz o młodzieży.
Paweło napisał/a:(...)Co do małego marszu efekt poczty. PIS zablokował zaproszenia na marsz KOD wysłane poprzez Pocztę Polską. Poczta uzasadnia to problemami logistycznymi...
Gratulacje
A to dobre. Wszystko przez ten PIS. 
A to trzeba wysyłać pocztą zaproszenia w dobie internetu i tylu innych narzędzi służących do komunikacji. Nie żartuj Paweło i nie daj się tej manipulacji 
ps A wiesz, co twój idol Maleńczuk powiedział: Śmieszą mnie te panie, które wracają z demonstracji KOD-u, obklejone tymi wielkimi znaczkami, siadają na kawkę na Francuskiej i się emocjonują, że były na KOD-zie
też mnie śmieszą 
ale jeszcze bardziej śmiesznie jest, jak sobie popatrzę na taki obrazek, kto kurcze wróg tej Ojczyzny