Komitet Obrony Demokracji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,482 ]

1,041 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-04 23:33:25)

Odp: Komitet Obrony Demokracji
Paweło napisał/a:

Maleńczuk będzie walczył proszę go nie obrażać a ty co byłaś w wojsku, dzieci też poślesz lol
Jest równouprawnienie w Izraelu sprawa jest jasna. Szansa wygranej 1/1000 ja zajmę się uciekającymi prawiczkami także tymi w koloratkach.

Maleńczuk będzie walczył przed spożyciem czy po? I z czym z kacem?
Prawiczki ci się marzą Paweło i to w koloratkach, no wiesz nie posądzałam ciebie o takie upodobania wink

Zobacz podobne tematy :

1,042 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-04 23:42:56)

Ćpać też trzeba umieć przede wszystkim wiedzieć co i znać umiar... Kukiz jest alkoholikiem człowiekiem agresywnym z resztą po twarzy to widać. nawet nie znasz IQ Maleńczuka który z resztą się tym nie chwali. Mój śp ojciec go znał to geniusz, ja raz się z nim spotkałem będąc w Krakowie miałem wtedy 23 lata. Kukiz i dorobek lol Skończył się w raz z upadkiem PRL-u. Z Maleńczukiem porozmawiasz o wszystkich. Na polityce lepiej się zna niż większość naszej tzw klasy politycznej. Maleńczuk dobrze się zna z Kukizem ale nei poznaje go teraz z szczególnie przy następnej rozmowie będzie musiał się wytłumaczyć z narodowców za których już przeprasza amator od polityki. Z wysoko notowanych  pozycji Maleńczuka koncert dostępny na płycie psychodancing live (2 miejsce)albumy psychodancing 1 i 2(3 miejsca + platynowe płyty)   Psychocountry (2 miejsce na liście w PL) oraz Wysocki Maleńczuka (3 miejsce o ile wiem)

1,043 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-04 23:45:17)

Paweło napisał/a:

Ćpać też trzeba umieć przede wszystkim wiedzieć co i znać umiar... Kukiz jest alkoholikiem człowiekiem agresywnym z resztą po twarzy to widać. nawet nie znasz IQ Maleńczuka który z resztą się tym nie chwali. Mój śp ojciec go znał to geniusz, ja raz się z nim spotkałem będąc w Krakowie miałem wtedy 23 lata. Kukiz i dorobek lol Skończył się w raz z upadkiem PRL-u. Z Maleńczukiem porozmawiasz o wszystkich. Na polityce lepiej się zna niż większość naszej tzw klasy politycznej.

Paweło, ćpun nie zna umiaru. Na tym polega "ćpunowsto". Kumasz. Alkoholizm też na całe życie pozostaje. A tak o sobie mówi p. Maciej - "jestem alkoholikiem".
I co ma do tego IQ?
Maleńczuk - geniusz lol A ty dzisiaj ziołem się wspomagasz czy jak ? Bo widzę odlot totalny wink

1,044 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-04 23:49:23)

skrót myślowy ćpunem nie jest jak już napisałem ćpać trzeba umieć . Pali ziółko kilka razy eksperymentował z innymi używkami. Kukiz za to jest nałogowym alkoholikiem a alkohol w przeciwieństwie do zioła uzależnia także fizycznie, niszczy mózg. Poza tym za punkiem w jego wydaniu nie przepadam za dużo wsi. Obecne jego "hity" jak moje miasto nie są za wysokich lotów.Cenię Kukiza za piersi ale przede wszystkim za śp zespół Aya RL gdy był jeszcze z Czerniawskim. Ta muzyka jak ulał pasuje do obecnych czasów to szerzącego się rasizmu ksenofobi a przede wszystkim jest to genialna nuta.

1,045 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-04 23:57:58)

Paweło napisał/a:

skrót myślowy ćpunem nie jest jak już napisałem ćpać trzeba umieć . Pali ziółko kilka razy eksperymentował z innymi używkami. Kukiz za to jest nałogowym alkoholikiem a alkohol w przeciwieństwie do zioła uzależnia także fizycznie, niszczy mózg. Poza tym za punkiem w jego wydaniu nie przepadam za dużo wsi. Obecne jego "hity" jak moje miasto nie są za wysokich lotów.Cenię Kukiza za piersi ale przede wszystkim za śp zespół Aya RL gdy był jeszcze z Czerniawskim.

Jak nie jest Paweło. Heroina, to jego kochanka wink
Co ty o nim wiesz? Chyba mało. Poczytaj, co sam o sobie mówi. No i poznaj jego życiorys.
Trochę ci podpowiem.
Wóda nigdy mnie specjalnie nie kusiła, bo ona nie służy mojej psychice. Staję się po niej agresywny, robię wokół siebie bałagan i wszyscy mnie za to nienawidzą.
Abstynencja jest jak pełna kastracja - Sięgnąłem po odurzacze mając 12 lat. Pamiętam, jak grzebałem mamie w apteczce w poszukiwaniu różnych środków. Regularnie podbierałem jej azulan, który był na alkoholu i to chyba dość mocnym. Wąchałem też klej do butów - butapren. Pierwszy raz, gdy się go nawąchałem, miałem totalny odlot. Usłyszałem jakiś niski głos z kosmosu, jakby przemawiało do mnie niebo. Do dziś go pamiętam
- Kolega pokazał mi płytę Hendriksa. Powiedział o nim: "to król narkomanów". Wsłuchiwałem się w dźwięki, teksty i myślałem: jak niezwykły musi być świat po LSD czy heroinie. Uwierzyłem w to. Ale prawdziwy narkotyk wziąłem po wyjściu z więzienia. Chciałem zobaczyć lepszy świat no itd. - taki zwykły życiorys ćpuna i alkoholika ...

1,046

A teraz poprosimy o krótkie życiorysy polskich wieszczów narodowych, w kontekście substancji psychoaktywnych.
Wielu by się zdziwiło...

1,047 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 08:24:28)

Czarna Kotka napisał/a:

A teraz poprosimy o krótkie życiorysy polskich wieszczów narodowych, w kontekście substancji psychoaktywnych.
Wielu by się zdziwiło...

E tam Kotko - zdziwiło wink No chyba, że nie zna się historii, to może.
Substancje psychoaktywne były, są i będą. Artyści szczególnie często nimi się wspomagają.
Kreowanie narkomanów czy alkoholików na bohaterów nie wzbudza we wszystkich po prostu zachwytu.

A propos artystów na planowanym marszu KODu zagra Big Cyc. Ciekawe czy Skiba pokaże KODziarzom goły zad.
To byłoby dość zabawne wink

1,048

Mickiewicz , Słowacki czy Krasiński szacun mają duży i nie dyskredytuje się ich powszechnie ze względu na używki.
Maleńczuka za to można.
Czyli jednych można, a innych jakoś nie bardzo.

1,049 Ostatnio edytowany przez Niku (2016-05-05 10:39:47)

No a Kukiza można?Bo Paweło czepia się alkoholizmu Kukiza ale alkoholik i ćpun Maleńczuk już jest ok.

Paweło a nie zastanowiłeś się nad tym,że to wcale nie żadni narodowcy a właśnie NATO i USA podjudza Putlera?Te wielkie manewry NATO w Polsce to strzał w kolano dla nas i oni doskonale o tym wiedzą.Żebyście się nie zdziwili jak za kilka miesięcy się zacznie ale potem nie zwalajcie winy na narodowców ale rządy od PO po PiS i na UE oraz USA.Oni nam w niczym nie pomogą ale pierwszym celem Putina będzie właśnie Polska.10 lat temu też nikt nie wierzył,że Rosja zaatakuje Ukrainę.
Kto sponsorował ukraiński Majdan??A kto teraz sponsoruje KOD?Chodzi o wywołanie wewnętrznych konfliktów pomiędzy Polakami i winne za to są wszystkie rządy w Polsce służące obcym mocarstwom.Nie tylko opozycja ale również PiS.

1,050

Niku napisał/a:

Paweło a nie zastanowiłeś się nad tym,że to wcale nie żadni narodowcy a właśnie NATO i USA podjudza Putlera?

Krąży po internecie taka śmieszna mapka przedstawiająca agresywną Rosję i rozmieszczenie baz pokojowych sił NATO i USA. Bardzo pouczająca mapka smile Tak jak i histeryczna reakcja niektórych dygnitarzy USA i małpujących po nich politykach polskich na agresywne manewry rosyjskich samolotów i śmigłowców nad amerykańskim niszczycielem pływającym sobie pokojowo po Bałtyku. Czy też agresywne i niebezpieczne manewry samolotów rosyjskich w pobliżu amerykańskich samolotów rozpoznawczych też nad Bałtykiem. Tymczasem realia twardej polityki na styku z wojskiem w odróżnieniu od propagandy podawanej w medialnej papce są takie, że amerykański niszczyciel z polskim śmigłowcem na pokładzie dokonał agresywnego zbliżenia do rosyjskiej bazy marynarki wojennej. Zbliżył się na odległość ok. 100 km co może dla laika stanowi dużą odległość ale w tym przypadku stanowi odległość małą. Jest to bowiem odległość bezpośredniego oddziaływania systemów walki elektronicznej umożliwiająca np. odczyt wskazań systemów rosyjskich. Po to tam też latał amerykański samolot rozpoznawczy. Jest to agresywna taktyka zmuszenia przeciwnika do zareagowania, uaktywnienia systemów obronnych i odczytywania przez własne systemy parametrów pracy urządzeń przeciwnika. Rosjanie postąpili dokładnie adekwatnie i agresywnymi manewrami lotniczymi wskazywali przeciwnikowi, że jego działania im się nie podobają, no i na tej samej zasadzie również prowokowali do włączenia amerykańskich systemów obronnych. Taka zabawa prowadzona od dekad ale Putler zły...

1,051 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-05 15:59:15)

O tym mówił Maleńczuk. kto jest wrogiem ojczyzny to jest pretekst do samczej bójki każdy Polak ma coś z cham o n tez ma przyznał. Śmiał się z tych co doszukują się swoich korzeni. Jeszcze nie widziałem kobiety która nosi taką koszulkę. Jeśli masz 40-chę i twój mąż nie jest karczkiem to podziwiam. Z resztą typowa dla prawicy agresja. Dla mnie wrogiem ojczyzny są narodowcy. Każdy kto prowokuje potencjalną wojnę. Dalej Snake mówiłaś/eś wczesnej o indoktrynacji. owszem była np mitologizacja Polski, podkolorowywanie wydarzeń narodowych jak np Walki z krzyżakami. Tyle że w tym przypadku zapomnieli o tym iż Krzyżacy nie byli Niemcami a ichniejszą legią cudzoziemską gdzie aż 1/3 stanowili Polacy... Dajmy przykład książąt Kazimierz V,  Bogusław VIII,  Konrad VII.Czyli była to bratobójcza wojna raczej nic do dumy szczelnie iż Konrad Mazowiecki nie należał delikatnie mówiąc do szlachetnych osób Kolejny przykład obrona jasnej góry Mickiewiczowska fantastyka [prawda była z goła inna. Obecna skrajna postawa u młodzieży jest wynikiem programu który od 1989 roku promuje takie postawy niezależnie kto rządzi. Nie są więc to niepokorni a dzieci systemu. Powoli tworzy więc się pokolenie neofaszystów często wbrew rodzicom. Nie zdziwiłbym się gdyby kilku z nich przyjęło by postawę Pawki Morozowa. Ja nie czuję był żył w kolonii. Co do małego marszu efekt poczty. PIS zablokował zaproszenia na marsz KOD wysłane poprzez Pocztę Polską. Poczta uzasadnia to problemami logistycznymi...
Gratulacje

1,052

Czarna Kotka napisał/a:

Mickiewicz , Słowacki czy Krasiński szacun mają duży i nie dyskredytuje się ich powszechnie ze względu na używki.
Maleńczuka za to można.

Maleńczuk wieszczem.
Dobre.

1,053

A czemu nie. Juliusz Słowacki gdyby mówił to co wtedy teraz zostałby nazwany wrogiem narodu big_smile

1,054

emde napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Maleńczuka za to można.

Maleńczuk wieszczem.
Dobre.

Tak, to była właśnie moja teza. Serioserio.

1,055 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 18:26:09)

Paweło napisał/a:

(...) Śmiał się z tych co doszukują się swoich korzeni.(...)

Co jest śmiesznego w szukaniu swoich korzeni? Tożsamości?  Dla mnie wręcz naturalna potrzeba człowieka. Problemem powodującym różnorakie zaburzenia osobowości jest ich brak.

Paweło napisał/a:

(...) Jeszcze nie widziałem kobiety która nosi taką koszulkę.(...)

Bo ty Paweło jeszcze mało w życiu widziałeś. 

Paweło napisał/a:

(...)Dla mnie wrogiem ojczyzny są narodowcy.(...)

Bywa, różne przecież koncepcje mogą się zdarzyć. Może komuniści są twoimi przyjaciółmi, kto wie.

Paweło napisał/a:

(...)Obecna skrajna postawa u młodzieży jest wynikiem programu który od 1989 roku promuje takie postawy niezależnie kto rządzi. Nie są więc to niepokorni a dzieci systemu. Powoli tworzy więc się pokolenie neofaszystów często wbrew rodzicom.(...)

Chyba jednak mało wiesz o młodzieży.

Paweło napisał/a:

(...)Co do małego marszu efekt poczty. PIS zablokował zaproszenia na marsz KOD wysłane poprzez Pocztę Polską. Poczta uzasadnia to problemami logistycznymi...
Gratulacje

A to dobre. Wszystko przez ten PIS. lol
A to trzeba wysyłać pocztą zaproszenia w dobie internetu i tylu innych narzędzi służących do komunikacji. Nie żartuj Paweło i nie daj się tej manipulacji wink

ps A wiesz, co twój idol Maleńczuk powiedział: Śmieszą mnie te panie, które wracają z demonstracji KOD-u, obklejone tymi wielkimi znaczkami, siadają na kawkę na Francuskiej i się emocjonują, że były na KOD-zie
też mnie śmieszą lol
ale jeszcze bardziej śmiesznie jest, jak sobie popatrzę na taki obrazek, kto kurcze wróg tej Ojczyzny wink
https://pbs.twimg.com/media/ChsqMXMU4AEaI_0.jpg:large

1,056 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-05 18:06:09)

Ten przerośnięty pajac Marian Kowalski niech lepiej przestanie brać koks bo mu żyłka pęknie big_smile Wiem dużo ponieważ mam w rodzinie nauczycielkę historii która uczy w gimnazjum. Program od zawsze promował zbrodniarzy wyklętych wybielał polaków i za komuny i teraz. Za komuny o królach praktycznie nie było ale fałszywe mity zostały do dziś. Mnie ciekawi jaki masz zawód i gdzie pracujesz że masz dobry kontakt z policją. W obecnej sytuacji dla mnie z UE liczy się najbardziej Strasburg. Dzięki tej instytucji mój wuj wygrał z państwem Polskim. Polskim sądom nigdy nie zaufam a przy powrocie do patologii jaka teraz nastąpiła tym bardziej. PIS dąży do tego by od sędziego zależał wyrok od jego poglądów i humorków przykład indywidualna ocena a aborcji oraz brak chęci zmiany ustawy o dozwolonej ilości z resztą nawet Tusk nie chciał tego zmienić to co można oczekiwać od karypla ...
Do rzeczy prawo winno być tak zdefiniowane by sędzia nie maił dużego pola manewru wy obrońca oraz oskarżyciel zawsze znał uzasadnienie wyroku a jak sprawa medialna by opinia publiczna także je znała. Przykład przyczyny okoliczności łagodzących dla gwałcicieli. Wyroki w zawieszeniu dla księży pedofilów (dla mnie to nawet obraza tej choroby bo to po prostu niewyżyte samce co pchały by jak mogły także kozy)

1,057 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-05 18:10:34)

Uderz w stół pierwsze co chciałem zobaczyć to ilu was siedzi na forum (jeden się aż zarejestrował). Zależność gospodarcza od zachodu gwarantuje iż upadek Polki= upadek zachodu. Pełna suwerenność (Korea północna) gwarantuje zainteresowanie innych państw i brak ochrony ze strony silniejszego. Im szybciej wejdziemy do strefy euro i głębiej zintegrujemy się w UE także wspólne wojsko tym bardziej będziemy bezpieczni. W razie czego armia cofnie się do innego państwa i uderzy we właściwym momencie.

1,058 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 18:20:02)

Paweło napisał/a:

Ten przerośnięty pajac Marian Kowalski (...)

A ten cherlawy pajac Mateusz Kijowski (...) wink

Paweło napisał/a:

(...) Mnie ciekawi jaki masz zawód i gdzie pracujesz że masz dobry kontakt z policją.(...)

Nie tylko ciebie Paweło big_smile

Paweło napisał/a:

(...) Im szybciej wejdziemy do strefy euro i głębiej zintegrujemy się w UE także wspólne wojsko tym bardziej będziemy bezpieczni. W razie czego armia cofnie się do innego państwa i uderzy we właściwym momencie.

Jakie głębiej ? Na tyle na ile mamy z tego korzyść tylko tyle.

1,059

Marian Kowalski?
To ten  wierny zasadom konserwatywnego tradycjonalizmu trzykrotny rozwodnik, z czwartą żoną młodszą o 20 lat?

1,060 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-05 18:21:45)

A co grubsza jesteś od niego. Ja jestem szczupły i to mocno co boli co bardziej otyłe kobiety wink
A potrafię jednym ciosem powalić karczka. Jedna koleżanka z pracy specjalnie z mego powodu zaczęła się odchudzać big_smile Dziwiłem się co jest taka nerwowa a po jej spowiedzi wszystko jasne czuła się przy mnie nie kobieca...
Siła to nie wszystko ba to nawet ułamek jest jeszcze inteligencja, psychika, seksualność(z tym u Marianka tym też słabiutko). Podlotek może on mieć miliony kobiet z klasą nie znajdzie.

1,061 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 18:33:28)

Czarna Kotka napisał/a:

Marian Kowalski?
To ten  wierny zasadom konserwatywnego tradycjonalizmu trzykrotny rozwodnik, z czwartą żoną młodszą o 20 lat?

A nie wiem. Może.
Nie znam człowieka. Paweło zna.

Paweło napisał/a:

A co grubsza jesteś od niego. Ja jestem szczupły i to mocno co boli co bardziej otyłe kobiety wink
A potrafię jednym ciosem powalić karczka. Jedna koleżanka z pracy specjalnie z mego powodu zaczęła się odchudzać big_smile Dziwiłem się co jest taka nerwowa a po jej spowiedzi wszystko jasne czuła się przy mnie nie kobieca...
Siła to nie wszystko ba to nawet ułamek jest jeszcze inteligencja, psychika, seksualność(z tym u Marianka tym też słabiutko). Podlotek może on mieć miliony kobiet z klasą nie znajdzie.

Boli kobiety, że jesteś chudzina ? Spowiadała się tobie - wow.
Kogo powalić ciosem? Widzę Paweło że żyjesz w matrixie. lol

A karczka to ja kroję, potem ubijam i duszę wink

1,062

Paweło napisał/a:

Kolejny przykład obrona jasnej góry Mickiewiczowska fantastyka [prawda była z goła inna.

Z gatunku prawd.
Narodowcy wychodzą ze szkoły z wiedzą, że:
- Mickiewicz co najwyżej poetom wielkim był, znaczy popełnił niejakie Dziady sztuk 3 i 1/2, różne tam ballady, romanse i sonety z podróży po Krymie, tudzież liryki, przypowiastkę szpiegowską rymem o cichociemnym Konradzie i kontynuując tematy męskie o jakimś Panu Tadeuszu nawet 13 zgłoskowcem.
- mickiewiczowska pisze się z litery małej, a przynajmniej w języku powszechnie używanym między Odrą i Bugiem,
- o obronie Jasnej Góry (tak pisanym w języku j.w. z litery dużej) popełnił spoko koleś znany z imienia i nazwiska jako Henio Sienkiewicz, który co prawda poetom wielkim nie był ale za to niezłym pisarzem.

Pomyśleć, że już 400 lat temu jeden mój krajan wpadł na taką genialną myśl, że "takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie…"

Paweło napisał/a:

Gratulacje

1,063

No proszę, a ja przeoczyłam tę ciekawostkę Paweło, Mickiewicz i Jasna Góra smile
Paweło, jest jak Rubikoń lepszy od kabaretu lol

1,064 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 20:11:27)

No proszę Kijowski nie przyszedł na spotkanie z Kowalskim. Stchórzył ...
O większego trudno zucha jak Kijowski Mateucha lol

1,065

in_ka napisał/a:

No proszę Kijowski nie przyszedł na spotkanie z Kowalskim. Stchórzył ...

No chyba nikt się nie spodziewał, że donosiciel i zdrajca odważy się porozmawiać z Kowalskim. Skoro taki tchórz jest przewodniczącym KODu to pomyślcie jakimi tchórzami muszą być ci wszyscy szKODnicy chodzący po ulicach lol

1,066

Ponoć się pomylił i z przyzwyczajenia poszedł do TVN-u lol

1,067

W tym KODzie to tacy odważni jak nasz Paweło wink
PO internetach bohatery lol

1,068

No rzeczywiście jest się kogo bać.

"Komitet Obrony Demokracji z ogromnym oburzeniem przyjął fakt niewpuszczenia do studia TVP Wiadomości przedstawiciela naszego ruchu i to mimo wcześniejszego zaproszenia na godz.19.50 do programu "Dziś wieczorem" na antenie TVP 1 i TVP Info. Rozmowa miała dotyczyć sobotniego marszu oraz powołanej dziś Koalicji Wolność Równość Demokracja. Początkowo zapraszano naszego przedstawiciela jako jedynego gościa programu. Wstępnie ustaliliśmy, że będzie to Mateusz Kijowski. Potem okazało się, że będzie jednak drugi gość - "któryś z braci Karnowskich". Zaprotestowaliśmy przeciwko łamaniu ustaleń. KOD zgodził się jednak na udział w programie swego przedstawiciela i na rozmowę w towarzystwie drugiego gościa, którym ostatecznie okazał się ...... Marian Kowalski. Zastrzegliśmy jednak, że nie będzie to - z powodów prywatnych i rodzinnych spraw - Mateusz Kijowski, lecz inny przedstawiciel KOD Jarosław Marciniak. Jarka do studia nie wpuszczono, argumentując, że zaproszenie skierowane zostało wyłącznie do Mateusza Kijowskiego.
Protestujemy stanowczo przeciwko takiemu traktowaniu przedstawicieli KOD. Jesteśmy ruchem pluralistycznym, mamy wielu przedstawicieli. Sami decydujemy kto i w jakim programie będzie nas reprezentować."

1,069 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 20:33:00)

No przecia trza się jakoś wytłumaczyć z pełnego pampersa wink
Kompromitacja i tyle.

1,070

Jak poczytałam komentarze na profilu Kowalskiego, to są takie same. Wszystkie.
Obiektywnie - nie wiadomo NIC o prawdziwych powodach nieobecności Kijowskiego, ale niektórzy i tak wiedzą WSZYSTKO.
Oprócz tego ile żon miał Kowalski smile

1,071 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 20:47:09)

Czarna Kotka napisał/a:

Jak poczytałam komentarze na profilu Kowalskiego, to są takie same. Wszystkie.
Obiektywnie - nie wiadomo NIC o prawdziwych powodach nieobecności Kijowskiego, ale niektórzy i tak wiedzą WSZYSTKO.

KODziarze przecież wiedzą dlaczego ich lider skompromitował się. Nie skorzystał z prawa demokracji, możliwości publicznej wypowiedzi. Przedstawienia swoich racji. Programu. Walorów wszelakich wink
Twitter leje z Kijowskiego. Fejs też. Obciach lol
Kowalski wybiera się na marsz 7 maja, żeby Kijowski nie przyszedł big_smile

1,072

Czarna Kotka napisał/a:

Póki alimenta płaci, to niech mu idzie na zdrowie i 10 byłych żon smile

1,073 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2016-05-05 20:59:55)

Niech leje, śmiech to zdrowie.
W TVP wiedziano wcześniej, że Kijowski nie przyjdzie. Że będzie zamiast niego Jarosław Marciniak
(Być może wiedział też pan Marian Kowalski). Jarosława Marciniaka do studia nie wpuszczono, a (zapowiedziana) nieobecność Kijowskiego wyciągana jest  jako bomba - niespodzianka i przedstawiana tak, jakby zrezygnował w ostatniej chwili.
Nie, wcale Wami nie manipulują wink

Upór w zakładaniu nowych kont, Miszmasz, pokazuje tylko jak bardzo Ci dopiekł ten ban.

1,074 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 21:27:34)

Czarna Kotka napisał/a:

W TVP wiedziano wcześniej, że Kijowski nie przyjdzie. Że będzie zamiast niego Jarosław Marciniak
(Być może wiedział też pan Marian Kowalski). Jarosława Marciniaka do studia nie wpuszczono, a (zapowiedziana) nieobecność Kijowskiego wyciągana jest  jako bomba - niespodzianka i przedstawiana tak, jakby zrezygnował w ostatniej chwili.
Nie, wcale Wam nie manipulują wink

Chyba Kotko tobą manipulują. Twój lider Kijowski. Co to za lider z waty?
Im się Majdan marzył ? Komu? Tym pajacom: Kijowski, Petru, Schetyna ...
Nie stać go nawet na to, żeby stanąć twarzą w twarz z Kowalskim ? Po co się dalej pogrążać i szukać wymówek. Wiedział, nie wiedział, zrezygnował godzinę przed czy więcej.
Sromota dla KODu i tyle.

1,075

Z opisu wynika, że on zrezygnował kiedy się dowiedział, że zmieniono ustalenia i w programie będzie inny gość "jeden z braci Karnowskich".
To może zdecyduj się, czy Kijowski boi się Kowalskiego, Karnowskiego, czy obu smile

To czy zrezygnował wcześniej i w którym momencie ma w tym akurat przypadku kluczowe znaczenie, bo wychodzi na to, że na konfrontację z Kowalskim Kijowski najzwyczajniej w świecie nigdy się nie zgodził. A nie że zgodził się i stchórzył w ostatniej chwili, jak jest to przedstawiane.
Intelektualnie to nie wiem jak się można bać Kowalskiego (fizycznie to można).

Misz, ja tylko Twoją wytrwałość podziwiam wink

1,076 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 21:26:11)

Czarna Kotka napisał/a:

Z opisu wynika, że on zrezygnował kiedy się dowiedział, że zmieniono ustalenia i w programie będzie inny gość "jeden z braci Karnowskich".
To może zdecyduj się, czy Kijowski boi się Kowalskiego, Karnowskiego, czy obu smile

To czy zrezygnował wcześniej i w którym momencie ma w tym akurat przypadku kluczowe znaczenie, bo wychodzi na to, że na konfrontację z Kowalskim Kijowski najzwyczajniej w świecie nigdy się nie zgodził. A nie że zgodził się i stchórzył w ostatniej chwili, jak jest to przedstawiane.
Intelektualnie to nie wiem jak się można bać Kowalskiego (fizycznie to można).

Misz, ja tylko Twoją wytrwałość podziwiam wink

Ja mam się zdecydować ?
Pocieszna jesteś Kotko. To Kijowski nie potrafił się zdecydować i stchórzył. Weź sobie poczytaj, co sam wypisuje i jak się dalej ośmiesza. Materiałów i źródeł w bród w internecie.
W końcu dla mnie, to nikt. Dla ciebie - lider big_smile

1,077 Ostatnio edytowany przez annaJo (2016-05-05 21:29:22)

nie dziwię się Kijowskiemu, że nie znalazł czasu na skorzytanie z zaproszenia TVP, bo kto to teraz ogląda? Poziom jest żenujący, w sam raz dla dzieci i wszystkich tych półinteligentów, co to wyszukują informacji kto komu co ukradł, kto kogo zgwałcił itp, tych, którzy albo są głupi, albo sami żyja w kłamstwie i kłamliwe informacje im odpowiadają.
Z przykrością to piszę, bo kiedyś zawsze wiernie oglądałam reportaże, programy publicystyczne, kabarety i słuchałam Jedynki i Trójki. Musiałam z tego zrezygnować ze względu na bardzo niski poziom.

Telewizja powinna kształcić, podnosić poziom społeczeństwa, podawać prawdziwe informacje, używać pieknego języka. Niestaty, TVP ( z przyległościami) tego już nie robi. Rozumiem, że czasami opozycja musi wystąpić w programach TVPis, ale to jednak wielki obciach sad

1,078

Co wypisuje?

1,079 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 21:39:57)

annaJo napisał/a:

nie dziwię się Kijowskiemu, że nie znalazł czasu na skorzytanie z zaproszenia TVP, bo kto to teraz ogląda? Poziom jest żenujący, w sam raz dla dzieci i wszystkich tych półinteligentów, co to wyszukują informacji kto komu co ukradł, kto kogo zgwałcił itp, tych, którzy albo są głupi, albo sami żyja w kłamstwie i kłamliwe informacje im odpowiadają.
Z przykrością to piszę, bo kiedyś zawsze wiernie oglądałam reportaże, programy publicystyczne, kabarety i słuchałam Jedynki i Trójki. Musiałam z tego zrezygnować ze względu na bardzo niski poziom.

Telewizja powinna kształcić, podnosić poziom społeczeństwa, podawać prawdziwe informacje, używać pieknego języka. Niestaty, TVP ( z przyległościami) tego już nie robi. Rozumiem, że czasami opozycja musi wystąpić w programach TVPis, ale to jednak wielki obciach sad

No KODziarza nie dziwi.
Nie wina Kijowskiego, że brak cywilnej odwagi tylko TVP za niski poziom ma lol

Czarna Kotka napisał/a:

Co wypisuje?

Poczytaj. Ogólnie dostępne przecież.

1,080

Czarna Kotka napisał/a:

Co wypisuje?

aż z ciekawości weszłam na konto Kijowskiego i, psia kość, nic tam nie mna sad

1,081 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2016-05-05 21:46:27)

Nie wiem jakie materiały masz na myśli. Znalazłaś coś, co dowodzi, że zgodził się na rozmowę z Kowalskim, a potem zrezygnował?
Chętnie się zapoznam.
Bez tego teza o jego tchórzostwie jest tylko Twoim pobożnym życzeniem.

Anna, no ja też, nawet trafiłam na Twitter, chociaż to rejony mi obce.
Pewnie szukać nie umiem.

1,082 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2016-05-05 21:46:38)

.

1,083 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 21:57:26)

annaJo napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Co wypisuje?

A co ty chcesz przeczytać na koncie Kijowskiego? Dobre, dobre.

Czarna Kotka napisał/a:

No ja też, nawet trafiłam na Twitter, chociaż to rejony mi obce.
Pewnie szukać nie umiem.

Wejdź w trendy (Kijowski) potem trzeba już znać nawigację. No GPS nie podrzucę przez forum. Ale dasz radę smile

Czarna Kotka napisał/a:

Nie wiem jakie materiały masz na myśli. Znalazłaś coś, co dowodzi, że zgodził się na rozmowę z Kowalskim, a potem zrezygnował?
Chętnie się zapoznam.
Bez tego teza o jego tchórzostwie jest tylko Twoim pobożnym życzeniem. (...)

Kotko, nie żartuj. Moim życzeniem. Do tego pobożnym. No proszę Cię nie obrażaj swojej inteligencji wink

1,084

Czarna Kotka napisał/a:

Pewnie szukać nie umiem.

Pewnie TVPis tak to zinterpretowała, ale jak dla mnie, nie do sprawdzenia, albo Fronda albo jakas inna inszość kabaretowa, prostym językiem wykładana, albo na kazaniu było, ale ja też nie słuchałam sad
W Świerszczyku nie było, bo to 2-tygodnik smile

1,085

Jak przypuszczam, Anna na koncie Kijowskiego chciała przeczytać to, co wedle Twoich słów, SAM wypisuje.
Wypisuje coś na kontach innych osób?
Dawaj, podziel się smile
Printscreena łatwo zrobić.

1,086 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 22:00:26)

Czarna Kotka napisał/a:

Jak przypuszczam, Anna na koncie Kijowskiego chciała przeczytać to, co wedle Twoich słów, SAM wypisuje.
Dawaj, podziel się smile

Tak, dobrze myślisz. Wejdź tą ścieżką, co podałam na Twitterze. No już nie rób z siebie takiej nieobeznanej w necie.

1,087

Czarna Kotka napisał/a:

Dawaj, podziel się smile

trzeba umieć smile

1,088 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 22:07:50)

annaJo napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Dawaj, podziel się smile

trzeba umieć smile

a umiesz annaJo?

1,089

Jest tego bardzo dużo, a ja na Twitterze jestem już trzeci raz smile
Masz coś konkretnego, to zapodaj, a nie ogólnikami rzucasz.

1,090 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 22:15:34)

Czarna Kotka napisał/a:

Kotko, no sorry ale nie będę twoją sekretarką. Podałam ci źródło. Chcesz wiedzieć więcej, doczytaj.
I polecam Twittera, tak na przyszłość dla ciebie. Miejsce z olbrzymią ilością materiałów. Wszystko dostępne proste ścieżki. Prosta nawigacja.

1,091

Tchórzysz?
big_smile

1,092 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 22:23:35)

Czarna Kotka napisał/a:

Tchórzysz?
big_smile

hahaha, nieadekwatne
baw się dalej sama, ze mną konkretnie proszę smile
https://twitter.com/zajda76/status/728303781742555136

1,093

A to dowodzi czego?

1,094

Czarna Kotka napisał/a:

A to dowodzi czego?

to ściąga dla ciebie wink
dalej radź sobie sama smile

1,095

To było słabe.
Gdybyś miała coś konkretniejszego, już byś tu tym machała jak chorągiewką.
Więc raczej nic tam nie ma.

1,096

Czarna Kotka napisał/a:

nie trać czasu, konkretów nie dostaniesz, bo ich nie ma i nie masz od kogo dostać, jak zwykle zresztą, a  Twitter sprawdziłam zgodnie z instrukcją

1,097 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-05 22:37:29)

Czarna Kotka napisał/a:

To było słabe.
Gdybyś miała coś konkretniejszego, już byś tu tym machała jak chorągiewką.
Więc raczej nic tam nie ma.

E tam byś machała. Przecież to zwykła przepychanka z twojej strony. Dobra kończymy, bo nic nowego, to nie wnosi. smile
Fakt jest taki, Kijowski nie przyszedł na spotkanie z Kowalskim.
Reszta zależy kto i co chce wiedzieć i zobaczyć. Tak zostawmy smile

1,098

Pewnie że nie wnosi, bo nie ma nic do wniesienia.
Dobranoc.

1,099

Czarna Kotka napisał/a:

Pewnie że nie wnosi, bo nie ma nic do wniesienia.
Dobranoc.

Dobranoc big_smile

1,100

in_ka napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Nie, wcale Wam nie manipulują wink

Chyba Kotko tobą manipulują. Twój lider Kijowski. Co to za lider z waty?
Im się Majdan marzył ? Komu? Tym pajacom: Kijowski, Petru, Schetyna ...
Nie stać go nawet na to, żeby stanąć twarzą w twarz z Kowalskim ? Po co się dalej pogrążać i szukać wymówek. Wiedział, nie wiedział, zrezygnował godzinę przed czy więcej.
Sromota dla KODu i tyle.

Choćby mi wszystkim tym którym PIS się nie podoba. Przyłączyć do KOD może się także Pawłowicz nawet będąc w PISie więc w teorii jest to możliwe. @Snake twój Jacek Kurski prezes TVP bigot  przedstawiciel środowisk przykościelnych dotąd nie płaci alimentów zdradzonej żonie big_smile
I jeszcze sądzi się min.z  tygodnikiem NIE który j pierwszych przedstawił szczegóły romansu w pracy dodaje pikanterii iż jeszcze jako zwykły poseł załatwił kochance intratne publiczne stanowisko.

1,101

in_ka napisał/a:
annaJo napisał/a:
Czarna Kotka napisał/a:

Co wypisuje?

A co ty chcesz przeczytać na koncie Kijowskiego? Dobre, dobre.

Czarna Kotka napisał/a:

Pewnie szukać nie umiem.

Wejdź w trendy (Kijowski) potem trzeba już znać nawigację. No GPS nie podrzucę przez forum. Ale dasz radę smile

Czarna Kotka napisał/a:

Chętnie się zapoznam.
Bez tego teza o jego tchórzostwie jest tylko Twoim pobożnym życzeniem. (...)

Kotko, nie żartuj. Moim życzeniem. Do tego pobożnym. No proszę Cię nie obrażaj swojej inteligencji wink

A ty szukasz prawdy na koncie tego przerośniętego sterydziarza którego jak czytam po twoich poprzednich wpisach na dodatek w ogóle nie znasz big_smile

1,102 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-06 21:09:28)

Koniec bzdur konkrety wicepremier Andrzej Morawicki popiera TTIP.  Przykładziki pewnych skutków tej umowy. Pełna legalizacja GMO, pestycydów (które w USA są traktowane baardzo liberalnie), żywności (praktycznie minimalne kontrole). Tyle iż USA są odszkodowania miliardowe od koncernów jako przeciwwaga a u nas. .. Dalej ponadnarodowe arbitraże korporacja kontra Polska a nawet UE który da władzę korporacją (95% negocjatorów ACTA to lobbyści wielkich korporacji). Firmy będą zakwestionować każdą państwową czy unijną regulację.Ostatnia kwestia dane osobowe o ile europejczycy przyzwyczajeni są do prawa tzw poprawy danych osobowych o tyle w USA czegoś takiego w ogóle nie ma a więc kolejna bariera zniknie ! A suwerenność całej europy stanie się fikcją.Będzie to ACTA do potęgi 20. To zdrada nie tylko Polski ale też całej Europy ! Realnie Europa stanie się kolonią USA. A teraz najlepsze najmniej GOSPODARCZO stracą kraje zamożne rozwinięte gospodarczo jak Niemcy którzy co najlepsze mocno protestują ponieważ jako największy płatnik wzięły na siebie rolę obrońcy UE, a najwięcej stracą  państwa biedniejsze  jak Estonia, Czechy, Polska..
Tak PIS smęczał iż euro odbiera gospodarce narodowej możliwość regulacji a TTIP odbiera właściwie wszystko. Oby na tym się nie wybili "antysestemowcy" spod znaku swastyki. realnymi antysestemowcami są jedynie anarchiści.

1,103

Rozmarzyłem się. Wczoraj od rana przez kilka godzin zasuwałem na słoneczku z kosą spalinową co by zrobić wiosenne porządki na działce. I tak sobie pomyślałem, że jakby każdemu z demonstrujących dać taką kosę, a trasy manifestacji zaplanować wzdłuż arterii z pasami zielonymi, to ile by tych demonstrantów nie było zawszeć to jakaś korzyść dla budżetu miasta by była. Mniej kasy na pielęgnację zieleni trzeba by wydawać. Nawet ładnie by się dało wykorzystać cykliczność demonstracji, bo trawę też trzeba kosić regularnie. Jakby co pomysł udostępniam bezpłatnie, ku chwale Ojczyzny...

1,104

To byłby wściekle warczący armageddon w oparach spalin, pozostawiający za sobą zakrwawione ciała. Wśród zieleni. wink

1,105

Dlatego napisałem, że się rozmarzyłem lol

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,482 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024