Priscilla napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Świetnie
A teraz pokaz mi jedno zdanie w tamtym temacie,gdzie wyraznie piszę "ze zasilek chorobowy razem z zasilkiem dla bezrobotnych dostaje od narodzin corki "
Czekam 
Ojej, a podobno w ogóle NIC na ten temat nie pisałaś
Dużymi, drukowanymi literami wypierałaś się, że Ty przecież NIGDY

To jak to jest? Teraz będziesz udawać, że to nie Twój wątek czy nie Twoje słowa? 
I świetnie, że sobie czekasz, ale Ty pierwsza pokaż mi choć jedno zdanie w bieżącym temacie, w którym napisałam, że chodzi mi o to, że od samego początku bierzesz równolegle obydwa zasiłki. Czekam 
Nie, Juleczko, mój zarzut dotyczył czegoś z lekka innego, wystarczy wrócić kilka postów do tyłu i sobie doczytać.
No cóż, nie moja wina, że coś sobie uroisz, coś przekręcisz, a potem się tego trzymasz.
W każdym razie jak najbardziej podtrzymuję, że oś czasu Ci się rozjechała
I że jesteś kłamczuchą także 
W manipulacji jesteś mistrzynia
Ja nigdy tutaj nie napisałam "że twierdzilam,że NIGDY tutaj nie pisalam o tym cokolwiek"
A na dowod tego odsylam do postu nr 57 w tym temacie,ktory brzmi tak:
Nic nie kłamię, to Ty nie czytasz ze zrozumieniem
TAK PISALAM NA FORUM że mam zasilek dla bezrobotnych razem z chorobowym
Nie pisalam natomiast tutaj nigdy, ze zasilek chorobowy wraz z zasilkiem dla bezrobotnych mam razem juz od narodzenia córki
Na początku przez kika lat mialam tylko zasilek dla bezrobotnych, a chorobowe dostalam pozniej
Ty akurat od dawna zauwazylam jesteś mistrzynia w manipulacji,bo ja napisalam,że pisalam o tym ,ze mam zasilki. Wiec dlaczego teraz twierdzisz "ze ja pisalam, ze NIGDY tak nie pisalam cokolwiek o zasilkach" ? Natomiast nigdy nie pisalam wczesniej,że mam zasilek chorobowy wraz z zasilkiem dla bezrobotnych od narodzenia corki
Zauwazylam ,ze odwracanie kota ogonem to Twoja specjalnosc i to nie tylko w moim przypadku, bo juz nie jedna osoba tutaj miala z Toba dyskusje,ktora Ty skutecznie odwracalas jak Tobie pasowala