Jestem załamana. Przez moje problemy ze zdrowiem(głównie przez chroniczne zmęczenie) nie moge dzisiaj zlozyc slubowania i zostać siostra konsekrowana swiecka. Inne kobiety z mojej Wspolnoty wlasnie o 12:00 składaly slubowanie,a ja muszę wyzdrowiec,żeby miec siłę i energię do roznych zadan w społeczeństwie. Siostra zakonna ze Wspólnoty powiedziała "że mogę składać slubowanie przez video", jednak jej matka przełożona się na to nie zgodziła ![]()
Nie mam jeszcze wynikow badań. Jutro do nich zadzwonie,bo to w czwartek mija tydzień,a nie w piątek,bo właśnie w czwartek byłam na badaniach,czy powinnam liczyć pierwszy dzień od piątku? Niewiem. A weekendy się teraz nie liczą ponoć,więc ich nie liczę. Ludzie nie mogę doczekać się wyników badań, żeby rozpocząć właściwie leczenie
Dzisiaj to mam okropnie depresyjny dzień i w dodatku dopadł mnie zjazd energii ,tak,że leżę tylko w łóżku przez prawie cały czas. Nic mnie się nie chce. Nie mam na nic siły i energii.Dopadła mnie czarna rozpacz ludzie ![]()