Nikt mnie tu chyba nie zrozumie na tym forum
Tak czytalam wszystkie wasze odpowiedzi pod moimi tematami,gdzie pisze od długiego czasu o moich problemach ze zdrowiem i mnie sie wyc chce na te wasze odpowiedzi
Wogole nikt tu nie rozumie jak ciezkie jest chroniczne zmęczenie i despresyjne ,jak sie chce robic wiele rzeczy ale fizycznie się jest wyczerpanym i wogole to forum to się nie nadaje na to,by ludzie z poważnymi problemami zdrowotnymi tutaj pisali
"Idź do pracy" ,"inni mają gorzej" "ja też mam problemy i nie narzekam" "zwracasz na siebie uwage" "wystarczy sie motywować ,a lenistwo samo minie" "krzywdzisz osoby, które naprawde są chore" "nie wstyd Ci pisać o takich rzeczach, co jezeli ktoś kto ma taki problem,przeczyta to i będzie mu przykro" "co dzis macie na obiad itd(pod moimi postami o zdrowiu, a więc celowe pisanie nie na temat)" masz hipohondria" i wiele innych
Ja mam tylko nadzieję, że was nie dopadnie w życiu żaden poważny problem zdrowotny i nie będziecie czytać tu na forum zadnych takich farmazonów,co ja tu czytalam
Jakaś taka straszna znieczulica się w Polsce zrobiła. Wchodzę na forum.angielskie i ludzie są dużo bardziej empatyczni i pomocni. Na forum.angielskim opisalam swoje chroniczne zmęczenie w lutym to nikt mnie nie oceniał, że trolluje i,że chce zwrócić na siebie uwagę,tylko dostalam kilka porad od innych ludzi,ktore też czasami mi pomagają
Okropnie musi być w Polsce. Wszystkie problemy są sprowadzane do "wez się za robotę to zapomnisz o problemach" ... Na yt ogladalam vlog kobiety,która sama z dziećmi została i mowila"ze jej ciężko samej dzieci wychowywać, że musi robić prawo jazdy i ciężko jej opiekę dla dzieci znaleźć " to oprócz wsparcia, porad to było też dużo komentarzy typu "nie.lituj się nad sobą " "nie tylko Ty jedna masz dzieci i robisz prawo jazdy"
Okropnie jest w Polsce coraz mniej empatii ludzie mają,w szpitalach też jest tragedia,bo czytalam jak lekarze traktują pacjentów,np kobiety w ciąży, na porododowce, tak jakoś bez uczuć,na chlodno, piją sobie kawke i się nie rusza jak nawet widza,że ludzie cierpia
Musi być strasznie w Polsce,każdy sam ze swoimi problemami i zero zrozumienia
Tu juz NIGDY nie bede pisać o moich problemach ze zdrowiem, od tej pory traktuje to forum jak tania rozrywke