Niedawno wrocilam z urzedu pracy-przyznali mi nowy zasilek, ale to nie koniec dobrych wiadomosci, bo okazuje sie,ze moge pobierac na swoja hipoglikemie dodatkowy zasilek chorobowy, ktory zwolni mnie z obowiazku szukania pracy. Mam zdiagnozowana hipoglikemie juz od 2 lat i nawet nie widzialam, ze moge na to pobierac zasilkek chorobowy-myslalam, ze to tylko dla osob ciezko niepelnosprawnych. Musze tylko wypelnic aplikacje i dostarczyc dokumentacje lekarska. Ale super ciesze sie bardzo juz nie bede musiala aplikowac o prace jak dostane ten dodatkowy zasilek. Co za cudowny dzien,zyc nie umierac
1 2024-02-19 14:38:02 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-19 14:39:24)
Co za cudowny dzien,zyc nie umierac
O to chodzi! Trzeba walczyć o swoje a nie jak Ci bez ambicji, tylko praca i praca.
Heh, cud kobieta.
Nie wyzłośliwiać mi się tu na Juleczkę, zazdrośnicy!
ok nie bede zazdrośnicą
Julia Rozrabiaka czeka w dziale związki,,wynika z tego ze zostaniesz jego dziewczyna,,czemu dowiaduje sie jako jedna z ostatnich?;ppchyba ze to prowo jakies..
ok nie bede zazdrośnicą
Julia Rozrabiaka czeka w dziale związki,,wynika z tego ze zostaniesz jego dziewczyna,,czemu dowiaduje sie jako jedna z ostatnich?;ppchyba ze to prowo jakies..
Co takiego? Czego ja sie tu dowiaduje ciekawego, tu sie zawsze cos dzieje jak mnie nie ma, na 5 minut nie mozna was tu wszystkich zostawic na tym forum, bo sie zawsze jakies cuda dzieja
JuliaUK33 napisał/a:Co za cudowny dzien,zyc nie umierac
O to chodzi! Trzeba walczyć o swoje a nie jak Ci bez ambicji, tylko praca i praca.
Heh, cud kobieta.Nie wyzłośliwiać mi się tu na Juleczkę, zazdrośnicy!
No tak trzeba walczyc o swoje w koncu zycie ma sie tylko jedno I mnie szkoda go tracic na robote aczkolwiek to wlasnie ludzie pracujacy sa ambitni-chociaz tez to zalezy od wykonywania zawodu. Ja uznaje za ambitne zawody takie,ktore przyczyniaja sie do polepszenia zycia przynajmniej czesci ludzkosci jak np naukowiec. Wiekszosc ludzi wykonuje szara, zwykla robote,ktora nijak zmienia swiat aczkolwiek szanuje tez takich w koncu z czegos mam te zasilki
Niedawno wrocilam z urzedu pracy-przyznali mi nowy zasilek, ale to nie koniec dobrych wiadomosci, bo okazuje sie,ze moge pobierac na swoja hipoglikemie dodatkowy zasilek chorobowy, ktory zwolni mnie z obowiazku szukania pracy. Mam zdiagnozowana hipoglikemie juz od 2 lat i nawet nie widzialam, ze moge na to pobierac zasilkek chorobowy-myslalam, ze to tylko dla osob ciezko niepelnosprawnych. Musze tylko wypelnic aplikacje i dostarczyc dokumentacje lekarska. Ale super ciesze sie bardzo juz nie bede musiala aplikowac o prace jak dostane ten dodatkowy zasilek. Co za cudowny dzien,zyc nie umierac
Dno !!
Teraz już rozumiem dlaczego Julce z jej hipoglikemią tak bardzo po drodze - może spokojnie siedzieć na czterech literach i już nawet nie udawać, że szuka pracy.
W taki sposób to masz rację, nie opłaci Ci się zdrowieć.
Tak na marginesie, to oni w UK mają chyba za dużo kasy, jeśli uznają, że osoba z hipoglikemią jest niezdolna do pracy