Odpuść sobie chłopie. Dziewczyna totalnie nie wie czego chce. Znałem całą masę tego typu: "już koniec przelotnych związków - chce się ustatkować". Większość tego typu kobiet wybiera typ "bad boya", nie jest w stanie funkcjonować w normalnej relacji. Zazwyczaj jest zranienie kolejnym związkiem i znów "teraz będzie inaczej". Wtedy daje szansę normalnemu facetowi i nagle to nie to - bo nie taki stanowczy, nie taki tajemniczy, nie taki nieprzywidywalny itd. A jaki ma być jesli zakomunikowała że chce X i dostała X? Od takich kobiet uciekaj jak najdalej bo cię totalnie zniszczą. Nie uczą się na błędach - zazwyczaj wykorzystywane są przez mężczyzn o większej niż one SMV (sexual market value) którzy po prostu chcą się jakiś czas zabawić. Pamiętaj o jednym - nie zawsze bierz to co ktoś mówi za pewnik. Większość osób może tobie napisać "że teraz chce się ustatkować" natomiast to nic nie znaczy. Tak naprawdę to "układy" gdzie liczył się tylko sex nie wyszły dlatego że ktoś chciał związku i tego nie dostal - w tym wypadku zapewne ta dziewczyna. Być może liczyła na bardziej "niegrzeczna" wersję ciebie i się nie doczekała. Bo ty nastawiłes się na to że ona chce się ustabilizować więc musi być miło i taktownie. Jedno jest pewne - ja bym nie przejął się cała ta sytuacja. Trafiłeś na niedojrzała kobietę/dziewczynę która pewnie nadal ciągnie do takiego samego typu faceta/zachowań, przez co utknie w przelotnych związkach. Ja unikam jak ognia kobiet które wspominają że "teraz już koniec przelotnych związków, czas się ustabilizować". One nie są na to gotowe - przyzwyczajone do typu mężczyzny który nigdy nie da im stabilności.
Odp: Czy gra jest warta świeczki?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy gra jest warta świeczki?
Czyli należy unikać każdej babki w wieku ok 30 lat. Co się dziwić, nie bez powodu jest sama...albo sama odwalala ewentualnie.