Btw, zrobiłem se dziś rano zdjęcia. Powinienem niedługo dostać je do wglądu, by wybrać parę. Ciekawe czy do czegoś się nadadzą^^
2,211 2022-05-26 19:01:36
2,212 2022-05-26 19:31:11
Btw, zrobiłem se dziś rano zdjęcia. Powinienem niedługo dostać je do wglądu, by wybrać parę. Ciekawe czy do czegoś się nadadzą^^
Dostaniesz zdjęcia, a potem "zarejestruj się i bzikaj" xD
2,213 2022-05-26 20:44:06
Z całego serca wszystkich przepraszam, że byłem taki głupi i zarejestrowałem się na tym forum tworząc pewien temat. Temat, który uaktywnił pewnego człowieka. Czuję się za to odpowiedzialny... Wybaczcie mi...
Odpowiadasz tylko za siebie i nie wszystko co na przykład można napisać o upierdliwych "inceloprawiczkach" dotyczy akurat konkretnie ciebie - nie przejmuj się nie ma co wybaczać dla Ciebie nie jest jeszcze za późno tak myślę
A Rumńskiemu po prostu odjebało totalnie z jakichś powodów zawsze znajdą się przytakiwacze takim krzykaczom
2,214 2022-05-26 21:59:08 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-26 21:59:33)
Z całego serca wszystkich przepraszam, że byłem taki głupi i zarejestrowałem się na tym forum tworząc pewien temat. Temat, który uaktywnił pewnego człowieka. Czuję się za to odpowiedzialny... Wybaczcie mi...
Spokojnie. Jedyną ofiarą będzie ta prostytutka, którą kolega od pierwszego razu zabije śmiechem
2,215 2022-05-28 02:45:34
To sie pochwal potem Jakbys potrzebowal stylistki... A dobra. Juz po ptokach
Ranek o wschodzie slonca to jedna z lepszych por dnia na fotki, aczkolwiek dla mnie zachod slonca, bo nie wiem jak Ty ale ja rano po przespanej nocy wygladam jak Chinka i dochodze do siebie tak do pory obiadowej. Przy fotkach trzeba o wszystkim myslec, czasem smietnik przy laweczce uprzatnac
Kazdy detal wazny
2,216 2022-05-28 15:28:22
Profesjonalna sesja? i gdzie je zrobiłeś? Ciekawe jak wyjdą, ale na pewno lepsze niż robione z rąsi
2,217 2022-05-28 15:43:45 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-28 16:07:49)
Profesjonalna sesja?
i gdzie je zrobiłeś? Ciekawe jak wyjdą, ale na pewno lepsze niż robione z rąsi
Jakiś Człowieku myślę, że zdajesz sobie sprawę i domyślasz się co oznacza ta "nieśmiała"^^ nieco ukryta "sugestia"
Nie daj się długo prosić i wyślij do "recenzji" nowe fotki do odpowiednich osób
dziewczęta będą przeszczęśliwe mogąc pomóc
do mnie nie musisz
mam nadzieję że przede wszystkim sam jesteś w miarę zadowolony z efektów to najważniejsze żebyś też dobrze się czuł patrząc na siebie
możesz odrobinę pomarudzić ale tylko odrobinę
2,218 2022-05-28 16:36:13
No zdjęcia robione przez fotografa, co robi jakieś sesje zdjęciowe. Chociaż głównie jakieś rodzinne/weselne. Tinderowych to za bardzo chyba nie robił. W każdym razie pilnowałem, żeby nie przesadził z jakimś wymyślaniem, żeby to wyglądało naturalnie^^ Widziałem na szybko co z tego wyszło i nie jest źle. Czekam teraz aż dostanę linka, by wybrać parę zdjęć, które chcę wziąć.
2,219 2022-05-28 16:48:41
Swietujemy sukces, kochani Maly wielki sukces- sa fotki. Woohoo!!:)
2,220 2022-05-28 18:12:56
Mam nadzieje ze lepsze niż na temacie o goleniu miejsc intymnych hahaha sorry nie moglam sie powstrzymac
2,221 2022-05-28 19:19:06
Ej no, to się pochwal
2,222 2022-05-28 19:34:58
Wypiłbym za to, ale jutro wstaje przed świtem, więc wolę nie przesadzić
2,223 2022-05-28 19:46:55
Ej no, to się pochwal
Jak będę je miał. Ale muszę poczekać jeszcze parę dni.
2,224 2022-05-29 01:05:55
Jestem wzruszony i nie dlatego ze pijany
2,225 2022-05-29 01:10:17
Jesteś zazdrosny
2,226 2022-05-29 01:35:21
Dumny
2,227 2022-05-29 10:59:39 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-29 11:00:01)
Ja w szoku
Zrobił to
2,228 2022-06-07 12:26:26 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-06-07 12:27:17)
Byłem ostatnio na tym speed dating. Ciekawe przeżycie. I dość dziwne. Spory przekrój różnych osób.
Taki tinder w świecie rzeczywistym. Z tą różnicą, że widzi się jak ktoś wygląda w rzeczywistości. I jednak jest te 5min na rozmowę, a na Tinderze mogą w ogóle nie odpisać.
Wynik spotkania: było jakieś 17-18 dziewczyn, zaznaczyłem z 7 na tak. Para: 1. Ale akurat na szczęście ta, z którą mi się najlepiej gadało. Teraz pytanie, czy uda się umówić na spotkanie
Fotki od fotografa są, póki co testuję je na photofeelerze. Ogólnie odbiór fotek wychodzi podobnie jak przy tej mojej "legitymacyjnej" patrząc na oceny. Więc chyba nie ma za dużo różnicy. Chociaż fotki pewnie trochę lepiej wyglądają, więc jakiś plus jest.
2,229 2022-06-07 12:50:16
Byłem ostatnio na tym speed dating. Ciekawe przeżycie. I dość dziwne. Spory przekrój różnych osób.
Taki tinder w świecie rzeczywistym. Z tą różnicą, że widzi się jak ktoś wygląda w rzeczywistości. I jednak jest te 5min na rozmowę, a na Tinderze mogą w ogóle nie odpisać.
Wynik spotkania: było jakieś 17-18 dziewczyn, zaznaczyłem z 7 na tak. Para: 1. Ale akurat na szczęście ta, z którą mi się najlepiej gadało. Teraz pytanie, czy uda się umówić na spotkanie
Fotki od fotografa są, póki co testuję je na photofeelerze. Ogólnie odbiór fotek wychodzi podobnie jak przy tej mojej "legitymacyjnej" patrząc na oceny. Więc chyba nie ma za dużo różnicy. Chociaż fotki pewnie trochę lepiej wyglądają, więc jakiś plus jest.
Nie no po prostu nie poznaję Cię,jesteś trochę taki" stworek oporek" jak Ci się poradzi nie idź to pójdziesz
ze zdjęciami było jednak trochę inaczej
jak widzisz wszystko jest do przeżycia a emocje przychodzą i odchodzą, przepływają, nie zabijają, można żyć z nimi i wybierać co i jak o sobie myślisz.
Nieźle młody
2,230 2022-06-07 12:54:18
Ej, ale ja mówiłem przecież, że:
- muszę mieć bodziec
- podjęcie decyzji zajmuje mi sporo czasu, gdy mam opory, bo muszę sobie przeanalizować wszystko i pomarudzić
2,231 2022-06-07 14:09:49
To teraz już wiesz, żeby obawiać się mniej, bo nie ma czego;)
2,232 2022-06-07 14:14:22
To teraz już wiesz, żeby obawiać się mniej, bo nie ma czego;)
A kto umarł, ten nie żyje. Lubię Twoje głębokie refleksje.
2,233 2022-06-07 14:36:22
Chlopcze to jest wytrych do dalszej konwersacji a nie refleksja. Nie ganiaj już tak za mną, odpalił moje posty i biega po tematach licząc na to, że Evergreen go pochwali za napinki w necie. Ah ci ruchacze uwodziciele, myślałem że raczej każą wam być pozytywnymi :d
2,234 2022-06-07 14:41:26
Miałeś iść do takiego, który robi extra super tinderowe a nie trochę lepsze legitymacyjne
2,235 2022-06-07 14:46:20
Chlopcze to jest wytrych do dalszej konwersacji a nie refleksja. Nie ganiaj już tak za mną, odpalił moje posty i biega po tematach licząc na to, że Evergreen go pochwali za napinki w necie. Ah ci ruchacze uwodziciele, myślałem że raczej każą wam być pozytywnymi :d
Byłem w tym temacie przed Tobą atencyjny samogwałcie. Największą pochwałą dla mnie jest Twoja słaba psychika. Nam każą robić to co natura powinna zrobić dawno temu, żeby ziemia była lepszym miejscem do życia dla wszystkich. I to że rucham Ciebie, nie znaczy że jestem ruchaczem. Trochę szacunku..
Jestem_człowiekie wychodzi na prostą, nie pozwolę Ci tego spierdolić "konwersacją" z Tobą.
2,236 2022-06-07 15:01:40
Panowie, panowie, spotkajcie się, dajcie sobie po mordzie, a później na piwo i będzie spokój
Czlowieku, to fajnie, że coś się dzieje i się otwierasz na nowe doświadczenia a kontakt masz jakiś do tej kobiety? Trzeba kuc żelazo poki gorące
No ciekawa jestem, nie będę ukrywać, jak te fotki wyszły, także tego
2,237 2022-06-07 15:06:49
Jakie po mordzie jak ten gość ma z 16 lat, pisze w zaczepnym stylu a jak ktoś mu odpowie to dzidzia płacze. Chyba nie sądzisz, że kogokolwiek mogłoby to ruszyć, szczególnie że to swój pieczołowicie przygotowany obraz dzidzia psuje . Do tego wyzwiska podpatrzone od jutuberow charakterystycznych dla młodszej publiki. Niech szczęka, nauczy się kiedyś. Tylko niech nie płacze, ja nie jestem zły;).
Jakis_czlowiek Fotkę zweryfikuje np tinder, grunt żeby jakość była dobra.
2,238 2022-06-07 15:12:12
Panowie, panowie, spotkajcie się, dajcie sobie po mordzie, a później na piwo i będzie spokój
żeńskie ego ? nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy
To dwaj blondyni z niebieskimi oczami
najgorzej że blisko siebie mieszkają
a obaj mają nieco podobne doświadczenia z przeszłości
blondyni siebie nie lubią nawzajem,a gdzie dwóch się tłucze tam brunet korzysta
tyle że w internecie nie przeskoczy się pewnych barier w eskalacji konfliktu którego nie ma
z dużej chmury mały deszcz tak na moje oko
obaj jakoś tak bez przekonania,nie żebym ich podpuszczał,ale ta rywalizacja wygląda na wymuszoną i na siłę
strata czasu
2,239 2022-06-07 15:14:28
Proponuję molo w Sopocie w blasku gwiazd Mogę sekundować, dawno nie byłam nad morzem
2,240 2022-06-07 15:15:01
Jakie po mordzie jak ten gość ma z 16 lat, pisze w zaczepnym stylu a jak ktoś mu odpowie to dzidzia płacze. Chyba nie sądzisz, że kogokolwiek mogłoby to ruszyć, szczególnie że to swój pieczołowicie przygotowany obraz dzidzia psuje
. Do tego wyzwiska podpatrzone od jutuberow charakterystycznych dla młodszej publiki. Niech szczęka, nauczy się kiedyś. Tylko niech nie płacze, ja nie jestem zły;).
Hahaha no w końcu mnie rozbawiłeś . A myślałem ze jesteś nudny jak większość Twojego marnego żywota. To mi się upiecze ze nie bijesz dzieci.. Jesteś dla mnie tylko tanią rozrywką, coś jakbym poszedł do burdelu z tym że Ty jesteś darmową prostytutką. Już mnie nie chcesz zaczepiać?
2,241 2022-06-07 15:29:47
A jaki słowny .
2,242 2022-06-07 16:33:42
Miałeś iść do takiego, który robi extra super tinderowe a nie trochę lepsze legitymacyjne
Nie marudź Zawsze coś. Ogólnie ciężko trafić na dedykowanego fotografa dla Tinderowych fotek. Brałem co było^^ Lepsze niż legitymacyjne i póki co starszy. Jak dla mnie jest ok.
Czlowieku, to fajnie, że coś się dzieje i się otwierasz na nowe doświadczenia
a kontakt masz jakiś do tej kobiety? Trzeba kuc żelazo poki gorące
![]()
No ciekawa jestem, nie będę ukrywać, jak te fotki wyszły, także tego
No szybkie randki działają tak, że jak jest para, to na następny dzień organizator wysyła email/nr telefonu do osób, z którymi ma się parę. Więc póki co jestem w trakcie ciężkiego logistycznego przedsięwzięcia mającego na celu ustalenie pasującego terminu.
A fotki pewnie za jakiś czas prześlę do wglądu.
2,243 2022-06-07 21:54:23
No jasne. Na pewno jest to lepsze niż moje wcześniejsze. Ale patrząc teraz na te fotki, to serio można było coś w nich poprawić. Np. ubiór. Albo wyraz twarzy, bo niestety mimo wysiłków nie udało mi się za bardzo uśmiechać Więc w informacjach w photofeelerze często mam opinie, że na zdjęciu wyglądam smutno, arogancko, itp.
2,244 2022-06-08 00:50:03 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-06-08 00:56:11)
KarolinaJones, Deep i Miętowa - link do fotek poszedł. Fotki w wersji zminiaturyzowanej prosto z photofeelera, ale pewnie coś tam widać. Teraz z tego trzeba coś wybrać. Na pewno zdjęcie z gór + jakieś 1-2 zdjęcia od fotografa. I pytanie które na profilowe
Ogólnie tak se bym te fotki ocenił, uśmiechu nadal brak, dość sztucznie to wyszło miejscami. Ale lepsze niż legitymacyjne.
Link przestanie działać za 48h.
2,245 2022-06-08 08:37:57
KarolinaJones, Deep i Miętowa - link do fotek poszedł. Fotki w wersji zminiaturyzowanej prosto z photofeelera, ale pewnie coś tam widać. Teraz z tego trzeba coś wybrać. Na pewno zdjęcie z gór + jakieś 1-2 zdjęcia od fotografa. I pytanie które na profilowe
Ogólnie tak se bym te fotki ocenił, uśmiechu nadal brak, dość sztucznie to wyszło miejscami. Ale lepsze niż legitymacyjne.
.
Jesteś okropny z tym podejściem. Serio. Fotki (licząc od lewej) 4 i 7 bardzo fajne, najlepsze ze wszystkich.
2,246 2022-06-08 08:57:55
A może wyślij jakiemuś Panu, Ty wiesz że ja Ci prawdę powiem. Potrafię być czasem obiektywny nawet jak nikt mi nie zapłaci.
2,247 2022-06-08 09:12:50
Fajne fotki, o co Ci chodzi. Przede wszystkim jakość dobra i kadry. Widać też w końcu jak wyglądasz. A z tymi wskaźnikami to jest taki myk, że ubiór i gadżety, wyraz twarzy, mina, poza będą np dodawać Ci atrakcyjności ale odbierać zaufania, albo dodawać mądrości ale zabierać atrakcyjności. Ludziom nie dogodzisz. Zresztą zrobię na tej stronce pewien test i zobaczymy na ile ludzie są przewidywalni Ta sama osoba ale inne aranżacje i zapewne inne wyniki.
Wracając do Twoich fotek to nr 3, 4, 6 i 7 najlepsze. Fotka z gór też spoko ale razi Cię słońce na niej niemiłosiernie Na profilowe 3 albo 4. Myślę, że 4 najlepsze.
2,248 2022-06-08 09:45:20
Jesteś okropny z tym podejściem. Serio. Fotki (licząc od lewej) 4 i 7 bardzo fajne, najlepsze ze wszystkich.
Hehehe. No chodzi mi ogólnie głównie o mój wyraz twarzy Czasem wygląda jakbym był smutny albo obrażony, albo przestraszony, albo chciał kogoś zabić
2,249 2022-06-08 10:11:39
Bez przesady Na drugim wyglądasz trochę na obrażonego lub aroganckiego. Reszta w porządku chociaż nie ma ani jednego zdjęcia na którym jesteś po prostu szczęśliwy. I wiadomo, że to nie jest emocja, którą można na zawołanie przywołać, chyba, że się ma zdolności aktorskie, ale jakbyś dorwał kiedyś fotografa z którym byś się dobrze bawił (np kolega na jakimś wydarzeniu) to by była miła odmiana. Dlatego poza na zdjęciu nr 3 jest bardziej otwarta, a na 4 zamknięta (skrzyżowane ramiona) dlatego dostałeś słabsze zaufanie na 4 fotce, ale większą atrakcyjność. Mowa ciała też jest ważna, czyli na zdjęciu jest to poza.
2,250 2022-06-08 10:17:04
Dobra tylko to ma być mimo wszystko on na tych zdjęciach, a nie całkowita poza. Nie ta płeć by kantowac na każdym kroku.
2,251 2022-06-08 10:23:18
Be. skończ z igły robić widły. Wieczna przesada i dramat. Oto Twoje motto. Jak koleś siedzi zgarbiony na krześle a fotograf stoi z boku to będzie się gorzej prezentował niż gdyby nachylił się do fotografa z przodu i oparł np głowę na dłoni. Zresztą tak widzisz kogoś np na randce w restauracji. O jakich kantach piszesz???? Tak samo skrzyżowane ramiona dają efekt albo zuchwałości, albo niedostępności, albo arogancji, poczucia wyższości itd kiedy poza jak opiera się o murek jest już bardziej przyjemna w odbiorze. Czego nie rozumiesz Be.? Chodzi o zwykle pozy a nie jakieś z Vogue'a! Co za mentalny szkodnik z Ciebie
2,252 2022-06-08 10:29:44
Sama jesteś szkodnik, gość ma być sobą. Ty byś już go przerobiła tak jak Tobie się podoba. Jeżeli jest smutasem (przykład) to ma wrzucić fotki gdzie skacze ze szczęścia? Po co? Piszesz, że fotki są niezłe to się zdecyduj czy siedzi zgarbiony na krześle (jeśli nie to po co ten przykład? Manipulacja) czy tego nie robi. Uwielbiam dyskusje z Tobą jak złapana za rękę mówisz że to nie Twoja (pamiętasz jak np pomyliłaś ludzi i do samego końca upieralas się, że tak nie jest? Trochę pokory) albo wyolbrzymiasz totalnie nagle poruszony problem. Gdyby przeczytać tylko ostatni post to można wysnuć wniosek, że wyszedł na tych fotkach źle, a niby tak nie jest. Nie przerabiaj go na siłę jak mamusia swojego synka.
Jakość ma być dobrą i to wystarczy. Jak coś to nie trzeba skakać ze szczęścia na fotkach by te kilka setek czy tysięcy (jakas wawka itp) par wpadło nawet przy mocnej selekcji.
2,253 2022-06-08 10:39:00
Bez przesady
Na drugim wyglądasz trochę na obrażonego lub aroganckiego. Reszta w porządku chociaż nie ma ani jednego zdjęcia na którym jesteś po prostu szczęśliwy.
Żeby tak było to raczej by to ktoś inny niż fotograf musiał zrobić. Najlepiej ktoś kogo znam. Wtedy bym się czuł najlepiej, więc i najłatwiej by było o u śmiech. Z drugiej strony czytałem, że lepiej wypadają zdjęcia bez jakiegoś wielkiego uśmiechu.
W sumie było jedno zdjęcie gdzie się śmieję, ale wyszło dość słabo, to nawet go nie brałem.
2,254 2022-06-08 10:39:25
Ja nie wierze że on serio myśli że jest inteligentny . Myślałem że to był forumowy trolling ale on w to wierzy
. W życiu chyba chodzi żeby być najlepszą wersją samego siebie, jak ktoś się garbi to idzie do fizjoterapeuty, jak ktoś jest smutasem to idzie do terapeuty. Be. po prostu chce być zawsze zjebany. Jego wybór.
2,255 2022-06-08 10:50:03
A może wyślij jakiemuś Panu, Ty wiesz że ja Ci prawdę powiem. Potrafię być czasem obiektywny nawet jak nikt mi nie zapłaci.
Poszło. Kopnął Cię właśnie zaszczyt bycia pierwszym facetem z tego forum, co widzi jak wyglądam.
2,256 2022-06-08 11:01:21
Be. nadal uważasz, że pomyliłam osoby wtedy??? Nie pomyliłam i tamta osoba też o tym wie. Przekomarzaliśmy się. Ja pierdziu...
Nie chodzi o żadne przerabianie. Znowu przesadzasz do granic możliwości. Porównałam dwie JEGO fotki, a dokładniej dwie pozy które ON JUŻ SAM zrobił. Proste pozy i inny odbiór. Czego nie rozumiesz???? A o uśmiech chodzi a nie skakanie ze szczęścia jak np jego poprzednia fotka, gdzie się uśmiechał ale fotka była słabej jakości. I kontekst też dałam. Inteligentny człowiek skuma ale Ty szukasz dziury w całym i chcesz na siłę jakieś problemy znajdywać. Fotki są fajne. Brakuje jednego z uśmiechem do PORTFOLIO. A Jakiś człowiek potrafi i żartować, i uśmiechać się, nie jest totalnym ponurakiem a więc taka fotka nie byłaby sprzeczna z tym kim jest, nie udawałby nikogo tylko ma nieposłuszne mięśnie jak ja kiedyś, do zdjęć pozowanych, więc musiałby takie zdjęcie zrobić ktoś znajomy na jakimś wydarzeniu... CO JUŻ PISAŁAM WCZEŚNIEJ!!!!
Be. idź pobiegać
2,257 2022-06-08 11:45:19
Psycholog Na Niby napisał/a:A może wyślij jakiemuś Panu, Ty wiesz że ja Ci prawdę powiem. Potrafię być czasem obiektywny nawet jak nikt mi nie zapłaci.
Poszło. Kopnął Cię właśnie zaszczyt bycia pierwszym facetem z tego forum, co widzi jak wyglądam.
Nie no po Twoich opowieściach to byłem przygotowany na jakiś dramat i już miałem wyrzuty sumienia ze będę musiał być szczery..
Masz duży potencjał, fotka nr 4 albo z biegania na profil. Dasz do zrozumienia ze dbasz o zdrowie i potrafisz być lepszym kochankiem. Żeby nie było tak miło raczej średnio potrafisz się ubrać. Tshirt możesz wyrzucić, kupuje tylko biały, czarny, granat z dekoltem w serek żeby optycznie poszerzyć tors. Jeansy jaśniejsze odcień, lepiej dopasowane i zwężane u dołu, slim trapered powinny być spoko. Bluza okej ale powinieneś mieć biały tshirt żeby kontrastować. Zainwestuj w porządny golf na zimę, beżowy i czarny. Zapuść kilkudniowy zarost. Przydałoby się nabyć masy mięśniowej, 3x w tygodniu FBW + białko i kreatyna. Jakbyś zapuścił włosy i potem poszedł do barbera, myśle ze to byłaby dobra opcja. Ogólnie myślałem ze zobaczę małego wystraszonego, przygarbionego chłopca, taki obraz Ciebie w głowie miałem. To tylko dowód jak ludzie Cię odbierają kiedy człowiek nie wierzy w siebie. Zdecydowanie bardziej pracuj nad mentalne, wizualnie spokojnie możesz wyrwać laskę 8/10 która nawet nie będzie się puszczała na boku. Tylko trochę detali do zmiany. I serio wywal ten Tshirt… Jak będziesz chciał opis na Tindera to daj znać, sprawimy ze zainteresujesz kilka napalonych mamuśek w Twojej okolicy. A no i fotograf jakiś raczej tani był, iPhonem bym Ci zrobił lepsze fotki.
2,258 2022-06-08 12:04:33 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-08 12:08:51)
Ja nie wierze że on serio myśli że jest inteligentny
. Myślałem że to był forumowy trolling ale on w to wierzy
. W życiu chyba chodzi żeby być najlepszą wersją samego siebie, jak ktoś się garbi to idzie do fizjoterapeuty, jak ktoś jest smutasem to idzie do terapeuty. Be. po prostu chce być zawsze zjebany. Jego wybór.
A ty masz tak malutkie jajka, że trzyma cię ponad dobę zwykle zwrócenie uwagi i zaraz zaczniesz ludziom spoza forum opowiadać jak to jakiś gość cię zdenerwował i go pobiłeś przez internet. Jesteś strasznie kobiecy w swoich foszkach co jest niezwykle zabawne biorąc pod uwagę jaki imidż starasz się uzyskać;-))).
@Deep Jak długo jesteś w stanie kłamać? Łoże tortur? Łoże śmierci? Czy do samego końca? Tamta osoba nie brała nawet udziału w tej rozmowie na tamten moment, ale się przekomarzali;)))). Przesadzam tak jak i Ty, też już z 3 razy Ci to komunikowałem, że w Twoim przypadku ogień zwalczam ogniem:))). Ups...
Edit: Oho casanova udziela porad:))) jak się obrazić i fochy strzelać chyba . Psolog jesteś jedynakiem?
2,259 2022-06-08 12:06:49 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-06-08 12:08:08)
Fotka z biegania była na profilowym kiedyś, wynik był tragiczny. Ogólnie zaleca się używanie statycznych fotek. Bo takie w ruchu zwykle wyglądają dziwnie - otwarte usta, itp.
Włosy - zdecydowanie najlepiej wyglądam w takich jak teraz.
Co do koszulki, w której byłem - fakt, tak se to wygląda.
2,260 2022-06-08 12:20:06
A ty masz tak malutkie jajka, że trzyma cię ponad dobę zwykle zwrócenie uwagi i zaraz zaczniesz ludziom spoza forum opowiadać jak to jakiś gość cię zdenerwował i go pobiłeś przez internet. Jesteś strasznie kobiecy w swoich foszkach co jest niezwykle zabawne biorąc pod uwagę jaki imidż starasz się uzyskać;-))).
Foszkach? ależ Ty głupi . Masz jakaś obsesje na moim punkcję. Odpal sobie na stronie porno kategorię Gay i ulżyj sobie. Jedyne osoby jakie mnie tu przez moment zdenerwowały to Syl i Paslawek. Dla mnie to jesteś jak poranna toaleta, spłukuje Cię w kiblu co ranek bez większych emocji. Tak staram się mieć imidż, orania takich pojebów którzy nic tu nie wnoszą. Odpuść swojej ex, napewno kiedyś wróci z ciążowym brzuchem. Zraniony misio obrażony na kobiety
. Jesteś taki uroczy..
2,261 2022-06-08 12:29:18 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-08 12:30:29)
Psycholog uczy jak odpuszczać. Dlatego od wczoraj łazi po tematach i wyzywa i stroi foszki jak nastolatka Bardzo podobny jest tutaj użytkownik GOSTY, czyżby alter ego? Masz rację Psychologu z tym porno, bo na myśl o takiej cipie jak ty można się rozpalić;d. Ziomuś ty jesteś od jakiegoś czasu tak czerwony ze złości, że to czuć aż sprzed ekranu
.
Prawdziwy mentor tych bardziej nieopierzonych, już się nie mogę doczekać efektu.
Aż muszę w jakichś 25% przyznać rację Koralinie odnośnie tego forum i takich znajomości;)
2,262 2022-06-08 12:55:03
Be. Ty nie wiesz o kim pisałam i coś sobie ubzdurałeś. Nie zajarzyłeś po prostu. Pogódź się, że się pomyliłeś i niepotrzebnie zamieszanie zrobiłeś. Wszyscy wokół wiedzieli o kim piszę, bo my z jednej łajby jesteśmy. A Ty wpadłeś i sobie coś tam wydumałeś, niestety się pomyliłeś. Najwidoczniej pisałam o kimś innym niż Ci się wydaje. Pogódź się z tym. Nie pierwszy raz czytasz mnie na opak. Dla przykładu, napiszę Ci że mam blond włosy to będziesz pisał "nie kłam, czarnulo, pisałaś że masz czarne"... Czarne skarpetki może. No cycki opadają. Masakra.
2,263 2022-06-08 12:57:52 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-08 12:58:22)
No to musisz bardzo siebie nie lubić. Po pierwsze okłamujesz sama siebie, ja Ci tam udowodniłem Twoją pomyłkę;). A po drugie robię to celowo, bo postanowiłem kopiować Ciebie dopóki nie przyznasz, że celowo przekręcasz wszystkie informacje jakie podałem tak długo ja to będę robił. Tylko ty jeszcze przy tym próbujesz uchodzić za oswiecona i porządna, co jest lekko niesmaczne
2,264 2022-06-08 13:01:43
Heeelp???
2,265 2022-06-08 13:03:37
Ale z czym Ci znowu trzeba pomóc? Znowu zaniedbałas higienę osobistą?
2,266 2022-06-08 13:08:16
Be. weź przestań zaśmiecać mój temat. Idźcie se dogryzać gdzie indziej.
2,267 2022-06-08 13:15:43
Ja z nim nigdzie nie idę. Wolę jak Bagiennik zniknąć.
T-shirt faktycznie do wymiany ale bez tragedii. Też tak myślę jak Psolog. Trochę się pobaw swoim wizerunkiem jak przy algorytmach. Chodzi o prostą garderobę ale taką co będzie korzystna dla Ciebie.
Czekamy na opinię Miętuska, ale już mamy przegłosowane: fotka nr 4 najlepsza.
2,268 2022-06-08 13:16:57
Be. weź przestań zaśmiecać mój temat. Idźcie se dogryzać gdzie indziej.
Nie, teraz będzie nielimitowane robienie bajzlu w każdym miejscu gdzie pojawi się Deep. Chciała kłamać, pomawiać i oszukiwać to ma...na mnie to jak płachta na byka akurat.
2,269 2022-06-08 13:19:29
2,270 2022-06-08 13:20:45
Oczywiście Deep wg siebie pewnie nie bierze w tym udziału. Klasyka u zdradzaczek. Ahhh 2h luzu w pracy teraz, ale sobie zaraz popiszemy, co Deep?
2,271 2022-06-08 13:26:26
I will ignore you again, I'm affraid.
2,272 2022-06-08 13:28:04
Widzę, ignorujesz tak jak psycholog, że wpierw zaczepiasz a potem odpisujesz na każdy jeden post. Rzucanie słów na wiatr lvl master.
2,273 2022-06-08 13:37:11
DeepAndBlue napisał/a:Bez przesady
Na drugim wyglądasz trochę na obrażonego lub aroganckiego. Reszta w porządku chociaż nie ma ani jednego zdjęcia na którym jesteś po prostu szczęśliwy.
Żeby tak było to raczej by to ktoś inny niż fotograf musiał zrobić. Najlepiej ktoś kogo znam. Wtedy bym się czuł najlepiej, więc i najłatwiej by było o u śmiech. Z drugiej strony czytałem, że lepiej wypadają zdjęcia bez jakiegoś wielkiego uśmiechu.
W sumie było jedno zdjęcie gdzie się śmieję, ale wyszło dość słabo, to nawet go nie brałem.
A próbowałeś sobie rozmasować te drgające mięśnie?
Niby się tak mówi, że facet lepiej bez uśmiechu, że bardziej w powagę ale to zależy od uśmiechu i moim zdaniem kobiety lubią uśmiechniętych facetów. Nie każdemu pasuje być może i nie chodzi o sztuczne uśmiechy ale o takie właśnie z fajnych wydarzeń, gdzie miało się dobre usposobienie i sporo radochy A już takie zadziorne pół uśmiechy są odbierane jako seksowne
Też uważam, że nie wykorzystujesz swojego potencjału ale wszystko jeszcze przed Tobą. Ah! I lato się zbliża
2,274 2022-06-08 13:47:25
A próbowałeś sobie rozmasować te drgające mięśnie?
Niby się tak mówi, że facet lepiej bez uśmiechu, że bardziej w powagę ale to zależy od uśmiechu i moim zdaniem kobiety lubią uśmiechniętych facetów. Nie każdemu pasuje być może i nie chodzi o sztuczne uśmiechy ale o takie właśnie z fajnych wydarzeń, gdzie miało się dobre usposobienie i sporo radochy
A już takie zadziorne pół uśmiechy są odbierane jako seksowne
![]()
Też uważam, że nie wykorzystujesz swojego potencjału ale wszystko jeszcze przed Tobą. Ah! I lato się zbliża
Wiesz, akurat to co na zdjęciach 3, 4, 5, 7 jest widoczne, to dla mnie jest uśmiech. Taki mały, ale jednak jakiś. Dla innych może to nadal być poważna mina
2,275 2022-06-08 13:57:31
No, ja widzę, że jest. Mikroskopijny ale jest I w oczach też widać czy jest pogodne spojrzenie i czy współgra z grymasem na twarzy
Jeszcze będzie okazja to może dorzucisz potem do portfolio jakieś z uśmiechem. Lato, wakacje, grille, wyjścia na koncerty itd tyle możliwości.
A które się Tobie najbardziej podoba??