Cześć
Mam chyba dość osobliwe pytanie. Mam 29 lat i nie było mi dane nigdy poznać bliżej kobiety jakiej pragnę. Nie mam problemu by ogólnie wzbudzić jakieś zainteresowanie płci przeciwnej, natomiast mam problem z konkretnym typem kobiet. Chodzi mi o...Panie z rozmiarem buta 40 i wyżej. Zanim się zaczniecie śmiać i pomyslicie "co za dziwak" już spieszę z linią obrony: tak jest i tego nie zmienię .
Nie chodzi tu o sam fetysz stóp czy coś takiego. Po prostu raz taka stopka sprawia, że CAŁOŚĆ kobiety mi się o wiele bardziej podoba. Mój mózg poszukuje jakichś konkretnych proporcji. To trochę krępujące, ale coś mi mówi, że po prostu powinienem kogoś takiego poznać. Nie jest to niby mus, ale na pewno jedna z super ważnych cech dla mnie. Teraz jaki jest problem? Ano kilka. 1 Mam 183cm wzrostu, czyli jestem dość wysoki, ale dla kobiet 175+ to często za mało. 2 No...nie założę chyba tindera z informacją, że szukam takiej, bo wyjdę na zboka 3 Nie jest łatwo w ogóle spotkać takie kobiety, tzn one są, ale co mi przyjdzie poznać jakąś wolna to albo mała albo właśnie oczekuje 190+ od faceta. 4 Za bardzo nie uznaje przelotnych znajomości i innych takich, więc chciałbym poznać kogoś potencjalnie na dłużej, natomiast rozważam zmianę w tym temacie. Toteż napisałem z takim zapytaniem, może mi podsuniecie pomysł odnośnie tej lekko wstydliwej sprawy.☺️