DeepAndBlue napisał/a:Zahukany i tyle. Zobacz jak się zachowuje jak mu się coś miłego napisze
O każdym da się coś dobrego napisać a on głupa udaje zamiast powiedzieć „dzięki” albo „faktycznie, nie jest ze mną tak źle”
Wiesz, przecież pisałem, że doceniam to, co piszecie - Ty, Panna, Ela, Psycholog, Paslawek, czy nawet Be. Każdy z Was ma inny punkt widzenia i pewnie w każdym jest sporo prawdy.
No i pisanie czegoś miłego, np. o mnie, to w moim wypadku wydaje się trochę nie na miejscu i na siłę. Bo co można takiego w sumie napisać patrząc na moje posty? Nic^^ Póki co nie podałem ani jednego powodu, by ktoś czytający ten temat, miał o mnie dobre zdanie.
A co do "faktycznie, nie jest ze mną tak źle" - no nie mogę tak napisać, bo tak po prostu nie uważam. Chyba że uznamy, że zawsze może być gorzej. To wtedy mogę się zgodzić. Macie tu całą listę rzeczy, które u mnie leżą i kwiczą, sporo z nich to podstawy do życia. Więc jak dla mnie to raczej jest źle. Bo nikt mi nie wmówi, że te wszystkie rzeczy, to jest "nic" i nie będą przeszkodą, jeśli kiedyś kogoś znajdę. Bo będą, i to dużą.