jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,016 do 2,080 z 6,992 ]

2,016 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-05 14:04:16)

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
DeepAndBlue napisał/a:

Be. on ma inny charakter niż Ty. To jest to o czym mówiłam, że on wcale tego czasu nie przespał wbrew pozorom, bo rozwinął jakąś dojrzałość,

co kompletnie do niego nie dociera, bo jest zahukany w swoim rzekomo wszystko przekreślającym niedoświadczeniu

DeepAndBlue napisał/a:

której młodzi uczą się już po różnych związkach, kiedy muszą, bo nikt z nimi nie wytrzymuje… zatem wątpię aby podchodził do normalnych porażek z takim namaszczeniem jak Ty wink

a której to dojrzałości Be. nie nauczył się wcale mimo wchodzenia w różne związki i związane z nimi perypetie.

Zobacz podobne tematy :

2,017

Zahukany i tyle. Zobacz jak się zachowuje jak mu się coś miłego napisze smile O każdym da się coś dobrego napisać a on głupa udaje zamiast powiedzieć „dzięki” albo „faktycznie, nie jest ze mną tak źle”

2,018

Zacznij starać się dla siebie i to już będzie połowa(jak nie więcej) sukcesu.

2,019

Po prostu skup się na tym psychologu bardziej niż na psychologach forumowych. Wiadomo, że babki piszą i pozornie wydaje się, że chcą dobrze i należy ich słuchać, ale jednak słuchaj się specjalistów.

Deep Gówno prawda, on ma nerwicę i nic nigdy nie będzie dla niego lekkie do zniesienia.

2,020

Be. Ty już nie nadążasz za tym co sam piszesz smile Tyle sprzeczności… a myślałam, że to kobiety same sobie zaprzeczają w jednym akapicie tongue

2,021

KoralinaJones napisał/a:

I zaczął się wypowiadać w moim imieniu big_smile

Kompetencje mu się pomyliły smile
Nie wiem skąd to parcie żeby wpychać Cię ciągle w jakieś spotkania  z facetami i uszczęśliwianie na siłę.

2,022

Be. napisał/a:

Po prostu skup się na tym psychologu bardziej niż na psychologach forumowych. Wiadomo, że babki piszą i pozornie wydaje się, że chcą dobrze i należy ich słuchać, ale jednak słuchaj się specjalistów.

Deep Gówno prawda, on ma nerwicę i nic nigdy nie będzie dla niego lekkie do zniesienia.

Kto mu zdiagnozował tę nerwicę?

2,023

Zwłaszcza, że to nie Panna marudzi, że jest sama a wręcz broni szczęśliwych singli smile

2,024

DeepAndBlue napisał/a:

Zwłaszcza, że to nie Panna marudzi, że jest sama a wręcz broni szczęśliwych singli smile

Może chodzi mu o to, że co dwa szczęśliwie single, to nie jeden big_smile

2,025 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-05 14:38:20)

DeepAndBlue napisał/a:

Zahukany i tyle. Zobacz jak się zachowuje jak mu się coś miłego napisze smile O każdym da się coś dobrego napisać a on głupa udaje zamiast powiedzieć „dzięki” albo „faktycznie, nie jest ze mną tak źle”

Wiesz, przecież pisałem, że doceniam to, co piszecie - Ty, Panna, Ela, Psycholog, Paslawek, czy nawet Be. Każdy z Was ma inny punkt widzenia i pewnie w każdym jest sporo prawdy.

No i pisanie czegoś miłego, np. o mnie, to w moim wypadku wydaje się trochę nie na miejscu i na siłę. Bo co można takiego w sumie napisać patrząc na moje posty? Nic^^ Póki co nie podałem ani jednego powodu, by ktoś czytający ten temat, miał o mnie dobre zdanie.

A co do "faktycznie, nie jest ze mną tak źle" - no nie mogę tak napisać, bo tak po prostu nie uważam. Chyba że uznamy, że zawsze może być gorzej. To wtedy mogę się zgodzić. Macie tu całą listę rzeczy, które u mnie leżą i kwiczą, sporo z nich to podstawy do życia. Więc jak dla mnie to raczej jest źle. Bo nikt mi nie wmówi, że te wszystkie rzeczy, to jest "nic" i nie będą przeszkodą, jeśli kiedyś kogoś znajdę. Bo będą, i to dużą.

2,026

Aha, czyli wg Ciebie piszę na siłę? Masz ci los smile Nie, nie piszę na siłę ani z litości. To bardzo cyniczne tak myśleć, że dostrzeganie pozytywów jest jakimś wysiłkiem wynikłym ze współczucia. Nie. To tylko patrzenie na sprawy pod różnymi kątami. Ja tam nie uprawiam demonizowania. Wiem, że to modne ale moim zdaniem głupie smile

2,027

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Może chodzi mu o to, że co dwa szczęśliwie single, to nie jeden big_smile

To prawda… ale czy o to mu chodzi?

Związek singielski… hej! I like it smile Coś nowego w naszej nowomowie tongue Pionierstwo hehe smile

2,028 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-05 14:51:02)

DeepAndBlue napisał/a:

Be. Ty już nie nadążasz za tym co sam piszesz smile Tyle sprzeczności… a myślałam, że to kobiety same sobie zaprzeczają w jednym akapicie tongue

Ale jak? Czy to będzie metoda zdartej płyty, czy mi się wydaje?

2,029

Be. napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ale jak?

A Ty to niby kim jesteś jak nie takim samym "forumowym psychologiem" przed jakimi przestrzegasz?

2,030

Be. napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ale jak? Czy to będzie metoda zdartej płyty, czy mi się wydaje?

Jak zwykle wydaje Ci się, że nie zdzierasz płyty wink Ale ją zajeżdżasz na maksa. Moglibyśmy pogadać o dużo przyjemniejszych rzeczach… Kto ma na to jeszcze siły wink

2,031

DeepAndBlue napisał/a:

Aha, czyli wg Ciebie piszę na siłę? Masz ci los smile Nie, nie piszę na siłę ani z litości. To bardzo cyniczne tak myśleć, że dostrzeganie pozytywów jest jakimś wysiłkiem wynikłym ze współczucia. Nie. To tylko patrzenie na sprawy pod różnymi kątami. Ja tam nie uprawiam demonizowania. Wiem, że to modne ale moim zdaniem głupie smile

Hmm, może inaczej, bo fakt, źle to (znowu) zabrzmiało. Nie wątpię, że szukasz pozytywów też i widzisz mnie inaczej niż inni czasem. I fajnie czasem to przeczytać.

Po prostu takie podejście wydaje mi się dziwne i strasznie tu niepasujące^^ Bo wśród tego mojego marudzenia serio ciężko cokolwiek pozytywnego znaleźć. Bo niby jak?

2,032

Normalnie. Mi to nie przysparza żadnego wysiłku. O! Lekko w kapciach wynajduję pozytywy… negatywy też widzę wink Ale nie przesłaniają mi całego świata.

2,033 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-05 15:11:32)

Czyli się nie dowiem, no trudno...

Moim zdaniem typ ma nerwicę, ale ja nie stawiam diagnozy której koniecznie musi zaufać, a zachęcam do pójścia do psychiatry.

Edit: Deep ja nie mam serio pojęcia o co Ci chodzi

2,034

Be. typowa zagrywka, No jak dziecko normalnie smile

Jakiś człowiek jak chcesz to opowiem Ci o mojej sąsiadce. Dużo pozytywnego na jej temat nie mam do powiedzenia i musiałabym się rzeczywiście wysilić… naciągane by to było… W sumie to na chwilę obecną nic nie znajduję. Może jakby poszła leczyć alkoholizm to bym powiedziała „o! To jest dobre”. A tak to mam rączki puste.

Wiesz jaki jest problem? Że Ty skupiasz się na tych negatywnych opiniach i łykasz je jak pelikan a pozytywne uznajesz za fałszywe, więc je pomijasz. To przykre, bo insynuujesz mi jakieś fałszywe ruchy… To oczywiście zniechęca do dawania Ci takiego feedbacku i możesz czuć się urządzony w swoim pomalowanym na czarno świecie… i jak masz wyjść do czarno-białego, odnaleźć się w nim i zaufać, że ktoś widzi białe plamy na Tobie i tylko je zauważa, a nie halucynacje, hmm? To nie są twory mojej wyobraźni. Tworem mojej wyobraźni jest wewnętrzny dialog smile a nie, że ktoś ma ładne włosy albo fajne usposobienie.

2,035

KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ale jak?

A Ty to niby kim jesteś jak nie takim samym "forumowym psychologiem" przed jakimi przestrzegasz?

Czy ktoś tu próbuje się pode mnie podszyć?

2,036 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-05 15:18:01)

DeepAndBlue napisał/a:

Wiesz jaki jest problem? Że Ty skupiasz się na tych negatywnych opiniach i łykasz je jak pelikan a pozytywne uznajesz za fałszywe, więc je pomijasz.

No ale ja już dawno temu pisałem, że tak to u mnie działa. Widzę tylko negatywne strony, a żadnych pozytywnych.

DeepAndBlue napisał/a:

To przykre, bo insynuujesz mi jakieś fałszywe ruchy…

Przepraszam. Moim celem nigdy nie było obrażanie kogoś, czy jakikolwiek atak w stronę osób, które mi tu próbują pomóc. Po prostu tak mam, że jak słyszę jakieś pozytywne rzeczy kierowane w moją stronę, to ciężko mi w to uwierzyć, że to ktoś mówi naprawdę.

2,037

Psycholog Na Niby napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

Ale jak?

Wszyscy to cecha "narodowa" jest
,wybrałeś sobie niezłą ksywkę,dającą spore możliwości smile

2,038 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-05 15:24:22)

jakis_czlowiek napisał/a:

Przepraszam. Moim celem nigdy nie było obrażanie kogoś, czy jakikolwiek atak w stronę osób, które mi tu próbują pomóc. Po prostu tak mam, że jak słyszę jakieś pozytywne rzeczy kierowane w moją stronę, to ciężko mi w to uwierzyć, że to ktoś mówi naprawdę.

Widziałem ekstremalną formę reakcji na pozytywne opinie i komplementy u kumpla
dostał podczas zajęć całe mnóstwo zwrotów od grupy pozytywnych,nie dał wtedy rady zwymiotował - autentyczna historia
i nie piszę złośliwie tego.To nie ten od łyżeczki.

2,039 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-05 15:24:55)

KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

Ale jak?

Długo byłeś w kręgu podejrzanych...

Ale ja tam nic a nic nie czuję się winna big_smile

2,040 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-05 15:30:35)

paslawek napisał/a:

dostał podczas zajęć całe mnóstwo zwrotów od grupy pozytywnych,nie dał wtedy rady zwymiotował - autentyczna historia

No bo rzygać mu się zachciało od nadmiaru cukru^^ W sumie naturalna reakcja organizmu.

Ja jakbym coś takiego słyszał, to co najmniej bym się czuł przytłoczony i nieswojo.

2,041

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Długo byłeś w kręgu podejrzanych...

To pewnie jego brat bliźniak. Podobno miał być ten lepszy… jakoś mi się nie wydaje tongue

Rzygać od nadmiaru rozumiem, ale od zdrowej dawki to efekt niedożywienia. Tak samo jak więźniowie z Auschwitz wygłodzeni zjedli w końcu porządny posiłek to nie tylko rzygali ale i umierali hmm

2,042

To na grupowej? O kurde przerabiałem coś takiego, milusio było w sumie.

2,043

paslawek napisał/a:

No bo rzygać mu się zachciało od nadmiaru cukru^^ W sumie naturalna reakcja organizmu.

Ja jakbym coś takiego słyszał, to co najmniej bym się czuł przytłoczony i nieswojo.

To nie był nadmiar cukru aż tak,ot zwykłe rzeczy,bo co można w sumie powiedzieć takiego słodkiego po dwóch tygodniach na zamkniętej terapii ?,naprawdę nielwie,ale on miał strasznie złe mniemanie o sobie ,wybitnie,kiedy miał zadanie powiedzieć o swoich zaletach to się zawiesił,co ciekawe wcale nie był to chłopak, który miał jakieś straszne rzeczy na sumieniu nawet jak na osobę z problemem uzależnienia ,a wierz mi na terapii ludzie przyznają się do wszystkiego ,dobrowolnie  o ile są zmotywowani, sami dla siebie.Z tym ze to nie jest takie proste dla wszystkich pokora to nie samobiczowanie i wieczna samokrytyka ani nie upokarzanie się w popisach kto jest najgorszą z istot.

2,044

paslawek napisał/a:

kiedy miał zadanie powiedzieć o swoich zaletach to się zawiesił

No u mnie by było to samo.

2,045

A może nie ma się co doszukiwać drugiego dna, wysyłać Cię do psychiatrów, psychologów i na terapię, może Ty po prostu masz taką osobowość - ponurą, pesymistyczną i zgorzkniałą (?)

2,046 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-05 16:00:35)

Tak jak Koralina ma irytującą?

Edit: Że taka sama opinia o Tobie? Wiadomo big_smile

2,047 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-05 16:04:56)

Be. napisał/a:

Nigdy nie sądziłam że napiszę, że jest jednak coś co nas łączy, Be. smile

Bardziej wnerwiająco - irytująco - wkurzającego młodzieńca tu nie ma tongue

2,048

KoralinaJones napisał/a:
Be. napisał/a:

Nigdy nie sądziłam że napiszę, że jest jednak coś co nas łączy, Be. smile

Bardziej wnerwiająco - irytująco - wkurzającego młodzieńca tu nie ma tongue

Poczułem ulgę..

2,049

Poczułem ulgę..

Ja też.

2,050 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-07 23:11:19)

Zacząłem myśleć, czy się na jakiś speed dating nie zapisać.

Ktoś brał udział i może się wypowiedzieć?

I czy ktoś wie, czy ta strona nadal działa? http://www.wybierzsingla.pl/ Bo wygląda jakby była porzucona, ale zapisy są dostępne... FB nie aktualizowali już od 2 lat.

Chociaż sama idea mi jakoś w ogóle się nie podoba. 5min na rozmowę i zmiana? Przecież w 5min nawet się nie da zacząć rozmowy za bardzo tongue

2,051

Mam wrażenie, że Ty oczekujesz że albo ludzie z tego forum za Ciebie wszystkie decyzję podejmą albo po prostu czekasz aż jakas forumowa laska Cię porwie (oczywiście tak byś nie musial nic robić). Próbuj z Koralina, może się uda.

2,052

W sumie, to nie wiem, co można powiedzieć, o kimś, kto na KAŻDĄ, ale to każdą możliwą opcję czy wyjście znajduje wymówkę. A jeszcze lepiej: zastanawia się czy to nie dobre rozwiązanie, ale zaraz potem dopadają go takie wątpliwosci, zę niemal od razu rezygnuje..
Ciężki przypadek..

2,053

bagienni_k napisał/a:

W sumie, to nie wiem, co można powiedzieć, o kimś, kto na KAŻDĄ, ale to każdą możliwą opcję czy wyjście znajduje wymówkę. (...)

Myślę, że taka osoba po prostu nie ma pomysłu na siebie.

2,054

bagienni_k napisał/a:

W sumie, to nie wiem, co można powiedzieć, o kimś, kto na KAŻDĄ, ale to każdą możliwą opcję czy wyjście znajduje wymówkę. A jeszcze lepiej: zastanawia się czy to nie dobre rozwiązanie, ale zaraz potem dopadają go takie wątpliwosci, zę niemal od razu rezygnuje..
Ciężki przypadek..

Bo on nie powinien zapisywać się nie na speed dating tylko do:
https://wkuwarszawa-mokotow.wp.mil.pl/u/plakat-wakacje-z-wot-mokotow.jpg

Potem go powołają, postoi sobie, popilnuje granicy przed migrantami Łukaszenki, wyhoduje sobie parę cool cool i w końcu pozna jakąś sarenkę. :love:
Bo ja już nie mam koncepcji. lol

2,055

Znerx napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ciężki przypadek..

Bo on nie powinien zapisywać się nie na speed dating tylko do:
https://wkuwarszawa-mokotow.wp.mil.pl/u/plakat-wakacje-z-wot-mokotow.jpg

Potem go powołają, postoi sobie, popilnuje granicy przed migrantami Łukaszenki, wyhoduje sobie parę cool cool i w końcu pozna jakąś sarenkę. :love:
Bo ja już nie mam koncepcji. lol

Znerx chcesz go zabić ?

2,056

Jeszcze nikogo tam nie zabili.
Chyba, że zbyt dosłownie to rozumiem. W razie W i tak go/nas powołają, więc jedna ryba.   

A teraz będzie lol co prawda staroć z 20 ale i tak lol

pudelek lol 22.09.2020 napisał/a:

W poniedziałek 19-letnia szeregowa WOT-u nieoczekiwanie pożegnała się z programem, tłumacząc, że "bardzo tęskni za swoim życiem prywatnym". Okazuje się, że zachowanie dziewczyny w show nie spodobało się jej przełożonym.

https://v.wpimg.pl/MjAyMjA1YgsgGztZbkpvHmNDbwMoE2FINFt3SG4GdV45VisDLVQ_DzEWYw0zRD0LNgljGi0eLBooVjtbblUkGTEVLBNuVCAIJB1iC3EIK1MiSXxHdwF_WGxNKQ95HHRYJB1gWyMIew54SXVTclV4SDw
Więc tego...

Swoją drogą gdzie jest Kremik? Bo przydał by się jakiś elaborat o makijażu.

2,057

Widzę, że nie ma sensu się tu chyba wypowiadać. Ja się normalnie spytałem, co o tym uważacie i tyle, bo nigdy styczności nie miałem. I dodałem tylko co ja o tym uważam. A wy znowu swoje...

2,058

Spójrz może najpierw na swoje posty a potem zacznij się dziwić postawie użytkowników tego wątku..

W JEDNYM poście pytasz o opinię, po czym sam wątpisz w skuteczność tej metody.
Mam jedną prostą(wbrew pozorom) radę: zacznij dostrzegać choć odrobinę optymizmu i radości z życia! NIE zachowuj się wiecznie, jak skończona maruda, to możę Ci się uda coś osiągnąć..

2,059

bagienni_k napisał/a:

W JEDNYM poście pytasz o opinię, po czym sam wątpisz w skuteczność tej metody.
Mam jedną prostą(wbrew pozorom) radę: zacznij dostrzegać choć odrobinę optymizmu i radości z życia! NIE zachowuj się wiecznie, jak skończona maruda, to możę Ci się uda coś osiągnąć..

Chyba mogę mieć jakąś wstępną opinię o czymś nie? ...

2,060

Możesz, ale jeśli cały czas masz takie podejście do wszystkiego, jak tutaj prezentujesz, to się nie dziw, że jesteś w ten sposób odbierany. Zatem może zadaj sobie pytanie: czy jest coś, o czym masz pozytywne zdanie czy też czy jest cokolwiek, co nie wzbudza w Tobie od razu wątpliwości i pesymizmu?

2,061 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-08 16:12:43)

Widzę, że nie ma sensu się tu chyba wypowiadać. Ja się normalnie spytałem, co o tym uważacie i tyle, bo nigdy styczności nie miałem. I dodałem tylko co ja o tym uważam. A wy znowu swoje...

Tym razem będę poważny.
Te randki błyskawiczne o których mam niewielkie pojęcie ale coś tam słyszałem i coś tam przeczytałem
wydaja mi się jak dla Ciebie metodą zbyt radykalną,to jak mniemam taki Tinder na żywo w mocno skompresowanej formie,a z Twoją tendencją do zniechęcania się, to niestety znowu mógłbyś wykorzystać to jako autosabotaż i następną ewentualną traumę ze zniechęcenia zachować do kolekcji potwierdzeń.
Myślę że lepiej wrócić do pubu z planszówkami i tam zacząć się bardziej oswajać z obcymi ludźmi.
No i nie mydl oczu randkami błyskawicznymi tylko zrób sobie te lepsze zdjęcia.

2,062 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-08 17:30:47)

paslawek napisał/a:

No i nie mydl oczu randkami błyskawicznymi tylko zrób sobie te lepsze zdjęcia.

Wysłałem maila do paru fotografów z okolicy. Maj jest pozajmowany z powodu Komunii. Więc jak co to pewnie dopiero czerwiec.

paslawek napisał/a:

Myślę że lepiej wrócić do pubu z planszówkami i tam zacząć się bardziej oswajać z obcymi ludźmi.

No akurat pub z planszówkami, tak jak już wcześniej pisałem, niezbyt się niestety nadaje. Często przechodzę obok i krótko mówiąc nikt tam nie chodzi prawie^^ A żeby spotkać kogoś, kto chce pograć, to musiałbym chyba tam mieszkać, bo oprócz tego jednego eventu, to nie widziałem, by ktoś tam grał w coś.

2,063

Nie zgodzę się.
Właśnie takie randki.to coś  bardzo dobrego dla kogoś kto nie jest otrzaskany w spotkaniach towarzyskich i rozmowach.
Idź na parę bez żadnych założeń. Porozmawiasz z róznymi dziewczynami,  będziesz miał okazję doświadczyć co Ci się podoba w ich stylu bycia a co nie i jak jesteś odbierany. Nawet jak zadba się z Tobą nie sparuje, to i tak cenne doswiadczenie

2,064

Niom, ja też bym powiedziała Ci „pewnie! Idź! Super! Nowe doświadczenie!” ale się boję, bo już mam odruch warunkowy jak pies Pawłowa i uszy mi zwiędły zanim wystukałam cokolwiek wink

2,065

DeepAndBlue napisał/a:

Niom, ja też bym powiedziała Ci „pewnie! Idź! Super! Nowe doświadczenie!” ale się boję, bo już mam odruch warunkowy jak pies Pawłowa i uszy mi zwiędły zanim wystukałam cokolwiek wink

Ale dzisiaj jeszcze nic nie narzekałem, doceń to tongue

2,066

OK tongue

https://m.media-amazon.com/images/I/61siuoWSQsL._AC_SL1500_.jpg

Za miesiąc bez marudzenia dostaniesz… hmm… coś się do tego czasu wymyśli wink O! Nagrodę niespodziankę smile

2,067

Ponoć na speeddatingu głównie są panie szukające bogatych panów, ciężko dostać jakikolwiek kontakt i główne pytanie to właśnie o kwestie zawodowe, chociaż ponoć szukają programistów to może się uda. Żony bym tam nie szukał...tylko gdzie ja bym jej szukał? Wszędzie same trefne i tak, więc w sumie whatever

2,068

Wracając jeszcze do tych nieszczęsnych fotek. Chyba lepszym wyborem byłyby zdjęcia na zewnątrz niż w studiu nie? Pewnie mniej sztucznie by to wyglądało. A jak plener, to pewnie jakiś park chyba najlepiej, siąść na ławeczce, czy coś. Tylko trzeba wybrać jakąś miejscówkę gdzie w ogóle ludzi nie ma. Bo bym się strasznie głupio czuł, gdyby ludzie widzieli, że mi ktoś cyka fotki tongue

2,069 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-12 10:23:16)

Zarówno w studiu, jak i w plenerze, zdjęcia wykonane przez PROFESJONALISTĘ NIE mają nic w sobie dziwnego/zdrożnego/głupiego itp. Po prostu służą konktretnemu celowi, abyś lepiej wyszedł na tej fotce, niż gdybyś ją sobie samemu zrobił. A co inni mają do tego, co akurat robisz? Sesje dla modeli/modelek też są organizowane w plenerze i co?

Ty się boisz własnego cienia czy jak? Przejmuejsz się wszystkim, co ludzie mogą o Tobie myśleć?

2,070

Bo bym się strasznie głupio czuł, gdyby ludzie widzieli, że mi ktoś cyka fotki tongue

Tak pomyślą o Tobie przez kilka kilkanaście sekund i też nie wiadomo co pomyślą to jest straszne że nie wiadomo
najprawdopodobniej zapomną o tym do końca dnia i może raz na parę lat przypomną sobie o tym albo i nie.
Nie ma nic dziwnego w tym że ludzie robią sobie w parku zdjęcia,ostatnio widziałem w parku chłopaka, któremu robiono zdjęcia ze skrzypcami - pozowane fotki jakoś nie oszalał i nie było zbiegowiska smile

2,071

Czekam z niecierpliwością, co będzie wstawione następnym razem po zdaniu "Czułbym się głupio, jakby/gdyby..."

2,072

Jajka do dupy uciekają jak się to czyta. Trochę nawet zaczynam rozumieć te wkurzone babki. Gość 30 lat a problem dosłownie z każdą jedną rzeczą na ziemi. Słońce zbyt słoneczne, są jacyś inni ludzie poza nim i mogą patrzeć (tak, jesteś taki kurwa zajebisty, że każdy tylko myśli o Tobie), tu coś nie teges, tam coś...sam lubię pomarudzic i zwykle jestem odporny na marudzenie innych, ale to już przechodzi poczucie dobrego smaku i podpada pod coraz cięższe jednostki chorobowe. Dodam tylko, że część z Was go karmi...

2,073

"jeżeli założymy, że mężczyźni nie mają uczuć, nie mają prawa niczego odchorować, źle się czuć. Nie da się OD RAZU przejść do działania. Ja tak spróbowałem nawet i skutek jest fatalny, bo po czasie wróciło ze zdwojona siłą i się posralem. Autorze nie słuchaj swirusow, którym łatwo mówić, bo nie są w Twojej sytuacji. Oni wydają wyroki bez emocji. Miej dla siebie czułość i czas - tyle"

tylko trochę zmodyfikowany cytat smile

2,074

Wszystko ma swoje granice i 35 stron podcierania noska staremu koniowi już dawno granicę przekroczyło. Wyobrażasz sobie by on miał podjąć samodzielnie jakąkolwiek decyzję teraz? Na randce będzie smsy do Ciebie pisal?

2,075

Be. napisał/a:

Wszystko ma swoje granice i 35 stron podcierania noska staremu koniowi już dawno granicę przekroczyło. Wyobrażasz sobie by on miał podjąć samodzielnie jakąkolwiek decyzję teraz? Na randce będzie smsy do Ciebie pisal?

W sumie racja smile tak się droczę wszystkiego już próbowano tu z Człowiekiem i z różnych stron teraz jego kolej na działanie albo zaniechanie.

2,076 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-12 11:11:48)

paslawek napisał/a:

Tak pomyślą o Tobie przez kilka kilkanaście sekund i też nie wiadomo co pomyślą to jest straszne że nie wiadomo
najprawdopodobniej zapomną o tym do końca dnia i może raz na parę lat przypomną sobie o tym albo i nie.

Nieprawda. Będą o tym pisać w lokalnych gazetach, mówić w ogólnopolskiej TV a może nawet zrobią reportaż o tym jak miejscowa ludność zareagowała na sesję fotograficzną jakiegos czlowieka (nomen omen jak w psyk strzelił pasuje!) w parku. roll

2,077

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nieprawda. Będą o tym pisać w lokalnych gazetach, mówić w ogólnopolskiej TV a może nawet zrobią reportaż o tym jak miejscowa ludność zareagowała na sesję fotograficzną jakiegos czlowieka (nomen omen jak w psyk strzelił pasuje!) w parku. roll

No tak teraz aż roi się wszędzie od paparazzich

2,078

Be. napisał/a:

Dodaj 100 w temacie Wołowej, bo to ta sama osoba big_smile

2,079

O kurde to nie wiedziałem, ale faktycznie te tematy tak mi się mieszają, że nie wiedziałem czasem gdzie co napisałem.

2,080 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-12 12:26:52)

Dżizas, napisałem normalny post, a Wy zaś swoje...

Nie wiem gdzie mieszkacie, ale ja w moim całym życiu nie widziałem ani jednej osoby, której by profesjonalny fotograf robił jakieś zdjęcia w plenerze.

Dla mnie profesjonalna sesja jest ok, ale dla dziewczyn i specjalnych okazji (urodziny, wesela, dokumenty, itp.). A dla facetów to jedynie jeśli takowy jest profesjonalnym modelem. W innym wypadku dla mnie to nie wygląda poważnie.

Posty [ 2,016 do 2,080 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 30 31 32 33 34 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024