jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,496 do 1,560 z 6,992 ]

1,496 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-26 19:14:46)

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
KoralinaJones napisał/a:

Dla Twojej informacji. To jest obiektywnie przystojny młody facet. Problem nie leży w wyglądzie. Prezentuje się wizualnie po prostu smutno plus to nastawienie.

No, raczej subiektywnie tongue Przy czym podobne zdanie miało kilka innych osób już.

Nastawienie takie mam tylko tu na tym forum plus gdy nie przebywam z ludźmi tongue Zapewniam, że jak byłem na randce w zeszłym tygodniu, to byłem zupełnie innym człowiekiem^^

Zobacz podobne tematy :

1,497 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-26 19:12:00)

Be. napisał/a:

Skoro ma 30 par to wystarczająco by zacząć z kimś rozmawiać.

Przy czym połowa z tych dziewczyn w ogóle nie odpisała na pierwszą wiadomość. A z tej reszty to może z 3-4 udało się popisać trochę więcej niż 10 wiadomości, bo przy pozostałych zwykle po 1-2 dniach kończyło się ghostingiem lub usunięciem pary. Przy czym ROZMOWĄ zainteresowana była w sumie aż 1 z tych 30 dziewczyn (czyli ta, z którą się widziałem ostatnio). Ona jako jedyna sama z siebie też coś dodawała, a nie tylko ja musiałem prowadzić rozmowę. Więc no, raczej nie było z kim rozmawiać za bardzo^^

bagienni_k napisał/a:

Jak już zależy Ci tak bardzo na tym Tinderze i dobrej prezencji, to co Ci szkodzi zrobić sobie fotkę u profesjonalisty? Do tego możesz dodać jakieś bardziej zwyczajne i akurat może się uda smile

No ale mówię, dla mnie robienie takiej fotki zalatuje totalnym szpanem, egocentryzmem, itp. Zwyczajnie nie podoba mi się takie podejście do tego. Zresztą, jak widzę jak dziewczyny mają takie fotki, to jeszcze żadnej chyba nie dałem like, bo to zwyczajnie mnie odrzuca.

1,498

Kumpel uroda 4-5/10 + dobre foto = w 1.5 miesiąca spotkał ok 50 typiar. Z powodów prywatnych nie podam więcej szczegółów, ale niech to da Wam do myślenia.

1,499

jakis_czlowiek napisał/a:

No ale mówię, dla mnie robienie takiej fotki zalatuje totalnym szpanem, egocentryzmem, itp. Zwyczajnie nie podoba mi się takie podejście do tego. Zresztą, jak widzę jak dziewczyny mają takie fotki, to jeszcze żadnej chyba nie dałem like, bo to zwyczajnie mnie odrzuca.

Ale my mówimy o zrobieniu zdjęć w dobrym guście . Nie szpanerskich w złym stylu.

1,500

A nie możesz Sony Ty go wziąć w obroty? Wpierw chłop zaspokoi ciekawość, a potem się opamięta i wróci do statusu singla.

1,501

Czemu "Sony"? Bo mnie to zastanawia od jakiegoś czasu.

1,502 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-26 20:36:15)

Była tu kiedyś taka jedna w której kochał się Burzowy  big_smile

1,503

No tamta trochę śmiesniejsza była. Chociaż przestrzegano mnie bym uważał;). Wpadłem po seksie, niezły odkurzacz miała tongue.

1,504

Be. napisał/a:

Kumpel uroda 4-5/10 + dobre foto = w 1.5 miesiąca spotkał ok 50 typiar. Z powodów prywatnych nie podam więcej szczegółów, ale niech to da Wam do myślenia.

¯\_(ツ)_/¯

Może i to coś daje, nie wiem. Ale w sumie nawet jakbym miał lepsze zdjęcie, to najpierw musiałbym znowu bawić się w usuwanie konta i tworzenie nowego by zresetować ranking, bo inaczej dalej byłbym w dupie i zmiana zdjęć by nic nie dała. Więc mam pytanie: czy resetowałeś konto, żeby zacząć od nowa? Dawało to coś? Bo ja 2 tygodnie temu wróciłem po krótszej przerwie i szczerze wygląda na to, że reset w moim przypadku nic nie dał. Niby zawsze na początku jest ten noob boost, ale chyba Tinder zapamiętał, że miałem już konto i przywrócił mi stary ranking tongue Z tego co czytałem, żeby zresetować konto i zacząć od zera, to trzeba mieć nowy numer telefonu, nowy telefon (bo Tinder może sprawdzać po jakimś numerze IMEI czy coś). I sporo innych czynników też ma wpływ.

1,505

Zaloz nowe konto na fb albo po prostu dupnij boosta o 21. A zdjęcia wstawiaj po prostu te jakościowe, gdzie wyraźnie widać pysk.

W opisie napisz coś żartobliwego i wyraź chęć poznania ludzi, rozmowy itd. A jak chcesz bzikać to wszystkie tricki dozwolone. Najlepszy numer jaki widziałem to zdjęcie w kabinie samolotu i bajer na pilota - ojjj wtedy to chętnych ziomek miał big_smile.

1,506 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-26 20:58:34)

Be. napisał/a:

Zaloz nowe konto na fb albo po prostu dupnij boosta o 21. A zdjęcia wstawiaj po prostu te jakościowe, gdzie wyraźnie widać pysk.

W opisie napisz coś żartobliwego i wyraź chęć poznania ludzi, rozmowy itd. A jak chcesz bzikać to wszystkie tricki dozwolone. Najlepszy numer jaki widziałem to zdjęcie w kabinie samolotu i bajer na pilota - ojjj wtedy to chętnych ziomek miał big_smile.

No ja mam zdjęcie z wyraźnym pyskiem. Tylko że to zdjęcie w stylu takiego legitymacyjnego^^

Założenie konta na FB nic nie da, bo i tak trzeba podać swój nr telefonu. Tinder porównuje wtedy z danymi historycznymi (nie usuwa wszystkich danych z bazy, gdy usuwasz konto) i widzi podobieństwo, to wtedy przywraca stary ranking. Plus masa innych rzeczy jest porównywana. No i można łatwo dostać bana za to, że usuwasz konto, by zresetować ranking.

Nie będę już płacił, miałem wcześniej premium, czasem dokupiłem jakiś boost. Zmieniało to tyle, że jak nie używałem boosta, to żadne like'i nie wpadały. A z boostem może ze 2. Szkoda kasy. Może ma to sens jak bez płacenia i tak masz sporo lików i par dziennie. To wtedy pewnie sporo na takim booście zyskasz. Ale inaczej to raczej nie ma sensu.

Co do opisu - ja mam standardowy z tym czym się interesuję + parę ikonek na początku.

1,507

Be. napisał/a:

No tamta trochę śmiesniejsza była. Chociaż przestrzegano mnie bym uważał;). Wpadłem po seksie, niezły odkurzacz miała tongue.

Ach te chłopięce marzenia big_smile Nie można mieć do Ciebie pretensji.

1,508

Naprawdę ręce opadają ,człowiek tropi,szpera ,poświęca czas i energię , naraża się na niebezpieczeństwa ,dręczenie i przemoc psychiczną, pomówienia, prześladowanie,przykrości  ,traci reputację i autorytet ,i wszystko na marne ,bez odzewu i zainteresowania żadnej wdzięczności za wykonany trud big_smile big_smile big_smile z odkrytej tajemnicy i rzuconego wyzwania
wszystko masz wcześniej kawa na ławę wcześniej smile
pamiętaj tylko o jednym "Nokia connecting people" a nie Sony jak już dojdziesz o co chodzi
nie rozwijam tematu - załamka smile

1,509

Kurde, mam czytać wszystkie posty na tym forum? tongue Nie mam, czasu na to, za szybko spamujecie^^

1,510

A bo ja myślałem, że to sekret że wygadales takie info, paslawku.

1,511

od dobrych czterech miesięcy żaden sekret ,sama się przyznała bez bicia
bywało zabawnie i straszno
niektórzy wiedzieli od razu, innych kompletnie to nie interesowało, a inni traktowali sprawę z przymrużeniem oka ,albo z powagą niesamowitą
.Było minęło smile

1,512

Oj tam, oj tam, generalnie forum przechodzi przebudzenie po hibernacji big_smile

1,513

Wracając do fotek. Nawet jeśli bym jakąś chciał zrobić, to nie mam pojęcia co by to miało być^^ Wszystko wydaje mi się sztuczne i wymuszone.

1,514

Wracając do fotek. Nawet jeśli bym jakąś chciał zrobić, to nie mam pojęcia co by to miało być^^ Wszystko wydaje mi się sztuczne i wymuszone.

sztuka samojebek jest trudna najtrudniej nie robić odruchowo zeza patrząc w obiektyw wychodzi się smutno .
Trningi pewnie i mnóstwo eksperymentów potrzeba żeby uśmiech wyglądał na niewymuszony i naturalnie ,jedni nic nie muszarobić mają tak i koniec ,koty są zawsze fotogeniczne .

A kiedyś w niezbyt odległej przyszłości to z łezką w oku wspomnisz to nasze "spamowanie" padając na twarzy podczas zabawiania niemowlęcia .

1,515

paslawek napisał/a:

A kiedyś w niezbyt odległej przyszłości to z łezką w oku wspomnisz to nasze "spamowanie" padając na twarzy podczas zabawiania niemowlęcia .

Bardzo zabawne. Mi to nie grozi przez bardzo długi czas tongue

1,516

paslawek napisał/a:

Bardzo zabawne. Mi to nie grozi przez bardzo długi czas tongue

Kiedyś w zamierzchłej przeszłości też byłem o tym święcie przekonany i nawet mocno wierzyłem w to
życie zadrwiło ze mnie,choć moje problemy były trochę innej natury smile
W dniu kiedy poznałem swoją żonę miałem zupełnie inne plany na życie .

1,517

Jak sam sobie próbowałem zdjęcie zrobić, to zawsze wychodziło kretyńsko..Zaś jak to robił ktoś inny(byle nie z zaskoczenia smile  ) to juz było dużo lepiej smile

1,518

paslawek napisał/a:

Cześć konfidencie tongue Nienawidzisz przez to przypadkiem kobiet? big_smile

1,519 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-26 23:27:28)

paslawek napisał/a:

Kiedyś w zamierzchłej przeszłości też byłem o tym święcie przekonany i nawet mocno wierzyłem w to

Skoro przez ~15 lat nikogo nigdy nawet nie poznałem, żadna dziewczyna nawet na mnie nie zwróciła uwagi przez ten czas, to teraz szansa że coś się zmieni jest jak wygrać w totka. Po prostu nie jestem stworzony widocznie po to, żeby żyć razem z drugą osobą. W realnym świecie nie ma szans, nie wiem nawet gdzie bym mógł kogoś poznać. Tinder też się spisuje słabo, a to jedyna szansa dla mnie. No trzeba jakoś się z tym pogodzić chyba. Bo inaczej do końca zwariuję tongue Może wcale nie gadacie bzdur i macie rację z tym, żeby dać sobie spokój i polubić życie samemu.

1,520

paslawek napisał/a:

Skoro przez ~15 lat nikogo nigdy nawet nie poznałem, żadna dziewczyna nawet na mnie nie zwróciła uwagi przez ten czas, to teraz szansa że coś się zmieni jest jak wygrać w totka. Po prostu nie jestem stworzony widocznie po to, żeby żyć razem z drugą osobą. W realnym świecie nie ma szans, nie wiem nawet gdzie bym mógł kogoś poznać. Tinder też się spisuje słabo, a to jedyna szansa dla mnie. No trzeba jakoś się z tym pogodzić chyba. Bo inaczej do końca zwariuję tongue Może wcale nie gadacie bzdur i macie rację z tym, żeby dać sobie spokój i polubić życie samemu.

Dokładnie tak. Twój czas minął. Każdy ma 15 lat, tak do 30, żeby kogoś poznać big_smile

1,521

KoralinaJones napisał/a:

Dokładnie tak. Twój czas minął. Każdy ma 15 lat, tak do 30, żeby kogoś poznać big_smile

Mówię po prostu tylko to, że teraz szansa, że coś się zmieni jest bardzo mała. I tyle tongue

1,522

KoralinaJones napisał/a:

Mówię po prostu tylko to, że teraz szansa, że coś się zmieni jest bardzo mała. I tyle tongue

A ja Ci mówię, że życia ani nie przewidzisz ani nie zaplanujesz tongue

1,523

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Cześć konfidencie tongue Nienawidzisz przez to przypadkiem kobiet? big_smile

Cześć smile Wypominalska smile
Nigdy jakoś nie miałem uczuć do kobiet tego typu ,nawet jak byłem draniem
bo badboyem,czy chadem  nie przejdzie mi przez klawiaturę bez utraty powagi 
zupełnie to inaczej wygląda "z tamtej strony"
kobiety bez cienia przesady uratowały mi życie
jak przestałem  nienawidzić siebie to zmieniło się jeszcze inaczej postrzeganie kobiet ,a wcale nie idealizuje was nie jest to konieczne żeby żyć  .

1,524

Ja mam taki życiowy problem, że wkrótce wyjeżdżam na 2 tygodnie. No i zupełnie nie wiem jak z tym faktem poradzi sobie mój pies. On mi się nawet wysrać nie da w samotności tylko pakuje się do łazienki ze mną. Siedzę, piję wino, patrzę na psa, który śpi u moich stóp i serce mi krwawi.

1,525

bagienni_k napisał/a:

Jak sam sobie próbowałem zdjęcie zrobić, to zawsze wychodziło kretyńsko..Zaś jak to robił ktoś inny(byle nie z zaskoczenia smile  ) to juz było dużo lepiej smile

Tylko mi chodzi co ja powinienem robić na takim zdjęciu, gdzie być, czy coś tongue Bo nie mam zielonego pojęcia. Dla mnie normalne zdjęcia to takie jakie aktualnie mam:
- samojebka ala legitymacyjne zdjęcie - tylko że się nie nadaje na takie portale
- zdjęcie z momentu uprawiania sportu - też bez sensu, bo takie zdjęcia wychodzą dziwnie, podczas biegu mam np. otwarte usta i zaciśnięte pięści. Nie wygląda to dobrze
- jakieś cyknięte przy okazji wyjścia z ludźmi z pracy - ale jakość tragiczna i ogólnie też nudno to wygląda

I poza tymi wymienionymi nic mi innego do głowy nie przychodzi co by to jeszcze mogło być.

1,526 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-27 01:06:13)

Jakiś człowiek

smile

https://patiwasz.files.wordpress.com/2015/12/smerf.jpg?w=700

Normalne zdjęcie, w plenerze o złotej godzinie, dobry światłocień i tło, dobry sprzęt i oko, ekspozycja i kadr… i Ty patrzący w obiektyw. Po prostu. Albo możesz zapozować z piłką, zakręcić ją na palcu, położyć na głowie, podbijać kolanem, sam wiesz co… No albo… dmuchać w dmuchawiec XD z balonem! Albo w polu pszenicy, ręce wyciągnięte do góry jak Jezus gdy się modlił… Jest tyle możliwości. Zrób coś dla zabawy wink

bagienni_k napisał/a:

A nie nazywał się przypadkiem Luis Figo albo Christiano Ronaldo? wink

Nazywa się Pedro Lopez Gonzales big_smile I powiedziałby Ci, żebyś ćwiczył brzuch, potem nogi, potem plecy… Ale najpierw masa.

paslawek napisał/a:

świetnie nasennie działa lepiej niż melatonina smile

Nie działa! Cisza nocna, dziecko śpi a ja próbuję nie parskać, nie śmiać się na głos, HA! HA! HA! smile Brzuch mnie rozbolał. Zęby nawet, dziąsła czy tam mięśnie okrężne ust… chce wyjść i krzyczeć! Łzy uroniłam. Uwielbiam takie piosenki jak mnie łapie dół smile

Kiedyś miałam takiego mega doła, że leżałam w łóżku z najgorszymi myślami, puściłam sobie jakiegoś randomowego dooma i był tam tekst… ten tekst… wyśpiewany z pełną powagą… jak maska z podtlenkiem azotu…

Dzięki! Leci na playlistę pt „depresja” smile

1,527

DeepAndBlue napisał/a:

Jakiś człowiek

smile

¯\_(ツ)_/¯

1,528

Ja się nauczyłem pomijać niektóre teksty i wokale (taki urok gatunku czasem groteskowe czasem prowokująco "bluźnierce") ale proste melodie mają coś w sobie ,jakieś napięcie
nie każdemu to będzie pasować na mnie jak nie przedawkuje to nie działa depresyjnie

1,529

Paslawek Niom, na mnie to działa rozweselająco smile Dramaturgia sięgająca zenitu… aż tak mocno… za mocno… i w tym szaleństwie jest sposób wink

1,530

DeepAndBlue napisał/a:

Jakiś człowiek

smile

¯\_(ツ)_/¯

Kurczak!

Zrobiłabym użytek ze swojego aparatu. Mam naprawdę fajny mały aparacik. Edycja uliczna, taka żeby nie robić wielkich ceregieli podczas fotografowania, żeby przypału sobie nie robić wink „o! Fotograf! Paczajcie! I model! Ha!” Nie. Dyskretne pstryk pstryk a jakość mega. Może jakiś znajomy też hobbystycznie się zajmuje pstrykaniem?

1,531 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 01:33:45)

DeepAndBlue napisał/a:

Może jakiś znajomy też hobbystycznie się zajmuje pstrykaniem?

Nie mam zbyt dużo znajomych. A takich co się bawią aparatem, to już w ogóle tongue

Zawsze mogę se cyknąć fotkę w lustrze w kiblu xD Chociaż to raczej by nie zadziałało^^

1,532 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-27 01:35:14)

Pytałeś? wink

Edit: tak, zrób sobie jak na sedesie siedzisz i czytasz książkę wink

1,533 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 01:42:57)

DeepAndBlue napisał/a:

Pytałeś? wink

Nie wiem, żeby ktokolwiek się tym zajmował. Zresztą, kurde ludzie no. Facet pytający się kogoś, żeby mu fotkę cyknąć? Jak dziewczyna się pyta o takie coś, to jest ok. Ale facet? Przecież to strasznie żałosne by było. Rozumiem cyknięcie fotki jak się jest gdzieś na jakiejś wycieczce czy coś, żeby utrwalić jakieś wspomnienia. Ale robienie fotki tak z czapy?

A nawet jeśli, to nie mam takich znajomych, których można się o takie coś spytać. Nikt z tych, których znam, by się nie spotkał ze mną, by jakąś durną fotkę cyknąć tongue A jak już wiele razy wspominałem - nigdy się z żadnymi znajomymi nie spotkałem nawet na piwo, bo po prostu nie mam z kim.

1,534 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-27 01:49:46)

Hmmm… Serio, myślisz, że ktoś kto miałby Ci tą fotkę zrobić a kto się tym troszkę chociaż zajmuje uznałby to za żałosne a nie za małe zlecenie, akt zaufania, doświadczenie czy zwykłą przysługę? Dla mnie byłaby to czysta przyjemność. Bardzo lubię robić zdjęcia nieznajomym turystom, którym rąk brakuje i proszą o pomoc. Albo jak znajomy prosi o fotkę aby wysłać dziewczynie tongue Co w tym żałosnego? C’mon man. Jak nie znasz takiej osoby to luz. Ale to nie jest żałosne hmm To zwyczajna rzecz.

Edit: No a na tej fotce, gdzie się uśmiechasz. Ktoś Ci rogi tam chciał zrobić. To nie są znajomi?

1,535 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 01:54:52)

DeepAndBlue napisał/a:

Hmmm… Serio, myślisz, że ktoś kto miałby Ci tą fotkę zrobić a kto się tym troszkę chociaż zajmuje uznałby to za żałosne a nie za małe zlecenie, akt zaufania, doświadczenie czy zwykłą przysługę? Dla mnie byłaby to czysta przyjemność. Bardzo lubię robić zdjęcia nieznajomym turystom, którym rąk brakuje i proszą o pomoc. Albo jak znajomy prosi o fotkę aby wysłać dziewczynie tongue Co w tym żałosnego? C’mon man. Jak nie znasz takiej osoby to luz. Ale to nie jest żałosne hmm To zwyczajna rzecz.

No cykanie sobie fotek przez faceta wydaje mi się takie strasznie mało... męskie tongue Jak jest jakiś konkretny powód, to jeszcze ujdzie. Czyli wysłanie fotki dziewczynie, czy zrobienie jej jakimś turystom. Ale ja nie mam takiego powodu. Powód typu "Fotka na Tindera" brzmi strasznie żałośnie.

DeepAndBlue napisał/a:

Edit: No a na tej fotce, gdzie się uśmiechasz. Ktoś Ci rogi tam chciał zrobić. To nie są znajomi?

Nie rogi, tylko po prostu gest typu https://pl.wikipedia.org/wiki/Victoria_(gest).

To ludzie z poprzedniej pracy. Już z nimi nie widuję się zbyt często.

1,536

smile

Zawsze coś wymyślisz, nie? Nie możesz tak o po prostu… zaufać… że nie jest to żałosne. Możesz powiedzieć, że chcesz fotkę dla babci Stasi bo dawno wnusia nie widziała. O! tongue A przy okazji na Tindera wink

https://img7.dmty.pl//uploads/201203/1332192393_by_DigiBen_600.jpg

1,537

DeepAndBlue napisał/a:

Tylko to leczy

1,538

Oj, chyba sobie rano zobaczę Szatanie Miewam długie, bogate sny… Nie lubię tych z truposzami. Parental advising… waham się tongue

1,539

Jest tu na forum tak wiele obserwacji i porad na temat singielstwa 30 latkow że naprawdę  wystarczy poczytać A nie utrudniać sobie życia.
Jeśli na takim portalu tak ważne jest zdjęcie to czemu nie zainwestujesz w profesjonalnego fotografa, a nie Panią Joasię co robi zdjęcia legitymacyjne?
Nie ma ludzi stworzonych i nie stworzonych do bycia w związkach.
Nie ma tak że każdy pasuje do każdego.
Nie ma sensu też wiązać się z kimś na siłę. Albo szukać kogokolwiek, jak szukasz partnerki na życie.
Ale o tym wszystkim w setkach wątków tu podobnych pisano.

1,540

Ela210 napisał/a:

Jeśli na takim portalu tak ważne jest zdjęcie to czemu nie zainwestujesz w profesjonalnego fotografa, a nie Panią Joasię co robi zdjęcia legitymacyjne?
.

To "niemęskie" big_smile iść do fotografa - żartuje
Ha już chyba było o profesjonalnych zdjęciach ,Człowiek wyglądał by na nich zbyt profesjonalnie co najprawdopodobniej powodowałoby wrażenie ,że mu za bardzo zależy i jest nadgorliwy i za bardzo się przejmuje smile

1,541

Jemu się po prostu nie chce.

1,542

Lucyfer666 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Tylko to leczy

Oh, yeah…

https://i.gifer.com/TH3H.gif

Haha! smile

Po depresji tongue

1,543 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 09:48:37)

Be. napisał/a:

A nazywaj se to jak chcesz.

paslawek napisał/a:

Ha już chyba było o profesjonalnych zdjęciach ,Człowiek wyglądał by na nich zbyt profesjonalnie co najprawdopodobniej powodowałoby wrażenie ,że mu za bardzo zależy i jest nadgorliwy i za bardzo się przejmuje smile

Yep. Dodałbym, że takie coś mi strasznie narcyzmem zalatuje.

1,544

Be. napisał/a:

A nazywaj se to jak chcesz.

paslawek napisał/a:

Yep. Dodałbym, że takie coś mi strasznie narcyzmem zalatuje.

To na pewno świadczy o narcyzmie jednocześnie jawnym i ukrytym  ,ukryty narcyzm zaś zalatuje psychopatią
nie możesz też wyglądać jak model,niespontanicznie,sztucznie,zbyt grzecznie,zbyt niegrzecznie ,agresywnie,łagodnie ,zbyt wesoło i zbyt smutno  ,jak pozer,pedał,zniewieściały maminsynek,geek,nerd ,ale też jednocześnie,nie możesz wyglądać jak samiec alfa beta gamma,jak chad
najlepiej czarny prostokąt walnij na Tinder to tajemnicze będzie

1,545

Eh, tyle zbędnej filozofii do głupiej fotki w parku. Zalatuje przeintelektualizowaniem autoprezentacji smile

1,546

DeepAndBlue napisał/a:

Zalatuje przeintelektualizowaniem autoprezentacji smile

Eeee, co? tongue

1,547 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-27 10:09:35)

DeepAndBlue napisał/a:

smile

Zawsze coś wymyślisz, nie?

Prawda?

Cytując chyba Wielokropek "kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód" wink

Ela210 napisał/a:

Jest tu na forum tak wiele obserwacji i porad na temat singielstwa 30 latkow że naprawdę  wystarczy poczytać A nie utrudniać sobie życia.

Kolejna osoba, która sugeruje aby jakoś w siebie, swoją autoprezentację zainwestować.

1,548

DeepAndBlue napisał/a:

Zalatuje przeintelektualizowaniem autoprezentacji smile

Eeee, co? tongue

inaczej - kombinujesz jak kuń pod górę smile

1,549 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 10:24:44)

paslawek napisał/a:

Może i tak. Ale mi robienie sobie fotek bez żadnej konkretnej okazji kojarzy się jednoznacznie negatywnie. I raczej tego nie przeskoczę tongue

Po prostu nie pasuję do aktualnego stanu świata - świat idzie w jedną stronę, a ja w całkowicie inną xD

1,550

paslawek napisał/a:

Może i tak. Ale mi robienie sobie fotek bez żadnej konkretnej okazji kojarzy się jednoznacznie negatywnie. I raczej tego nie przeskoczę tongue

Zrobienie sobie fotek na Tindera celem atrakcyjnego, zachęcającego prezentowania się, jest bardzo konkretną okazją. Zwłaszcza jak sam wskazujesz, że Tinder jest Twoją jedyną opcją na poznanie kogoś. 

Ale oczywiście można nie robić nic innego prócz narzekania, że to, co jest nie przynosi rezultatów. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Tobie się zwyczajnie nie chce. W szczególności podejmowania chociażby PRÓBY działań które mogłyby potencjalnie coś zmienić. No bo po co? big_smile Skoro Ty i tak wiesz z góry że to nic nie da. Głęboka, czarna doopa, ale grunt że własna doopa tongue

1,551 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 10:34:42)

KoralinaJones napisał/a:

Zrobienie sobie fotek na Tindera celem atrakcyjnego, zachęcającego prezentowania się, jest bardzo konkretną okazją. Zwłaszcza jak sam wskazujesz, że Tinder jest Twoją jedyną opcją na poznanie kogoś. 

Ale oczywiście można nie robić nic innego prócz narzekania, że to, co jest nie przynosi rezultatów. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że Tobie się zwyczajnie nie chce. W szczególności podejmowania chociażby PRÓBY działań które mogłyby potencjalnie coś zmienić. No bo po co? big_smile Skoro Ty i tak wiesz z góry że to nic nie da. Głęboka, czarna doopa, ale grunt że własna doopa tongue

Nie, co do fotek, to się zgadzałem przecież zawsze, że jakbym miał lepsze, to by byłby pewnie lepszy efekt.

A zrobiłabyś coś, co wg Ciebie jest np. etycznie złe? Dla mnie takie właśnie jest robienie sobie fotek. Po prostu nie przystoi. Jest to głupie, wygląda śmiesznie i źle się kojarzy. W ciągu ostatnich 15 lat może maks z 10 fotek miałem zrobionych z jakichś tam okazji, wystarczy^^

1,552

A zrobiłabyś coś, co wg Ciebie jest np. etycznie złe? Dla mnie takie właśnie jest robienie sobie fotek. Po prostu nie przystoi. Jest to głupie, wygląda śmiesznie i źle się kojarzy.

Teraz to już jedziesz po bandzie big_smile

1,553

KoralinaJones napisał/a:

Dopiero teraz? tongue

1,554 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-27 10:38:58)

KoralinaJones napisał/a:

Dopiero teraz? tongue

Słuchaj, mnie to lotto. Chciałeś sobie pogadać w necie, o tym jak nic nie zmienisz w swoim nastawieniu, to sobie pogadałeś.

Edit: To teraz czytaj uważnie, bo napiszę coś co z pewnością chcesz przeczytać. Nie dziwię się, że jesteś samotnym 30 latkiem i z pewnością z takim nastawieniem nigdy nikogo nie znajdziesz.

1,555

Nawet radykalni amisze robią sobie zdjęcia więc to chyba przystoi i nie jest złe smile

1,556

Myślisz, że kolega jest amiszem?

1,557 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-27 10:56:06)

jakis_czlowiek Nie obraź się teraz, ale powiem Ci, ze jako kumpel czy znajomy byłbyś w tym momencie tym, z którym bym się raczej często nie widywał - jeśli na codzień prezentujesz podobny styl.

Dlaczego? Bije od Ciebie jakiś taki defetyzm, kult narzekania czy marudzenia, że az źle to wygląda... Te argumenty, które tu padają przy okazji zdjęć, to naprawdę ciężko się czyta.
Zatem, jeśli masz pilną potrzebę zrobić jakieś zakupy, bo masz ochotę na dany posiłek, to stwierdzisz, ze Ci się nie chce wstać, iść do sklepu i poszukać towaru, bo to wymaga zbyt dużęgo wysiłku.

Na wszystko potrafić znaleźć wymówkę czy argument "przeciw"? Widzisz we wszystkim ciemne strony czy jakieś dziwaczne, ukryte "drugie dno"? Zrobienie sobie zdjęćia uważasz za dziwaczne czy też "wieśniackie"?

Ciężka sprawa z Tobą, oj ciężka..

1,558

Robienie fotek jest skandaliczne, haniebne, niegodziwe, naganne, karygodne, nieetyczne i amoralne. Ha tfu! smile

1,559 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-27 11:00:38)

bagienni_k napisał/a:

jakis_czlowiek Nie obraź się teraz, ale powiem Ci, ze jako kumpel czy znajomy byłbyś w tym momencie tym, z którym bym się raczej często nie widywał - jeśli na codzień prezentujesz podobny styl

Jak jestem wśród ludzi, to nie. Jak jestem sam, to wtedy mam różne dziwne myśli.

DeepAndBlue napisał/a:

Robienie fotek jest skandaliczne, haniebne, niegodziwe, naganne, karygodne, nieetyczne i amoralne. Ha tfu! smile

Ale tylko jeśli to są fotki robione przez facetów, tylko sobie i bez wyraźnego celu tongue

1,560

Amiszem nie jest chyba że heretykiem, renegatem ,jakby był amiszem to by go zeswatali ,nie przystoi amiszowi nie mieć żony ,a już do 30 sti to by siłą go ożenili ,albo wygnali ze wspólnoty jako obiboka nygusa i lenia
z internetu korzysta i jeszcze na forum kobiecym siedzi ( które przestaje być forum kobiecym) ,ale "skromność" jakiegoś człowiek jest podejrzana co najmniej,mnóstwo przekonań podtrzymuje ,które ewidentnie są od czapy jak dla mnie.

Posty [ 1,496 do 1,560 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 22 23 24 25 26 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024