Jakiś człowiek

Normalne zdjęcie, w plenerze o złotej godzinie, dobry światłocień i tło, dobry sprzęt i oko, ekspozycja i kadr… i Ty patrzący w obiektyw. Po prostu. Albo możesz zapozować z piłką, zakręcić ją na palcu, położyć na głowie, podbijać kolanem, sam wiesz co… No albo… dmuchać w dmuchawiec XD z balonem! Albo w polu pszenicy, ręce wyciągnięte do góry jak Jezus gdy się modlił… Jest tyle możliwości. Zrób coś dla zabawy
bagienni_k napisał/a:A nie nazywał się przypadkiem Luis Figo albo Christiano Ronaldo? 
Nazywa się Pedro Lopez Gonzales
I powiedziałby Ci, żebyś ćwiczył brzuch, potem nogi, potem plecy… Ale najpierw masa.
Nie działa! Cisza nocna, dziecko śpi a ja próbuję nie parskać, nie śmiać się na głos, HA! HA! HA!
Brzuch mnie rozbolał. Zęby nawet, dziąsła czy tam mięśnie okrężne ust… chce wyjść i krzyczeć! Łzy uroniłam. Uwielbiam takie piosenki jak mnie łapie dół
Kiedyś miałam takiego mega doła, że leżałam w łóżku z najgorszymi myślami, puściłam sobie jakiegoś randomowego dooma i był tam tekst… ten tekst… wyśpiewany z pełną powagą… jak maska z podtlenkiem azotu…
Dzięki! Leci na playlistę pt „depresja”