Mystery_ napisał/a:MagdaLena1111 napisał/a:Kto ZDOBĘDZIE dziewczynę pierwszy. Zdobędzie, czyli zaciągnie do łóżka?
Pewnie, że drugi. Pierwszemu pewnie nigdy się to nie uda, jeśli łączy ich TYLKO sympatia.Tylko, że ja nie o zdobywaniu pisałam, ale o szczęśliwym związku, więc problemem tego pierwszego, który już zdobył dziewczynę będzie utrzymanie relacji z nią, jeśli się z nią nie zaprzyjaźni.
Zależy Ci na związku czy na zdobywaniu?Zależy mi na związku i dlatego chce zdobyć dziewczynę jak najszybciej aby nikt mi jej nie sprzątnął z przed nosa
To zdobywaj! :-)
Pamiętaj tylko, że haj kiedyś mija i trzeba do tego czasu zbudowac fundamenty, żeby związek dalej trwał. Nie wiem jak to zrobić bez przyjaźni. Przywiązać do kaloryfera? Uzależnić od siebie w jakiś sposób? Pilnować jak pies, wilk i tygrys w jednym swojej zdobyczy, żeby nikogo innego nie poznał(a)? :-DMordimer napisał/a:Często w przyjażni człowiek musi się zwierzyć ze swoich problemów, słabości, rozterek przy okazji zrzucając maskę twardego samca. Dla podświadomości kobiet takie zachowania są oznaką słabości. W związku z tym nigdy nie powstanie głęboka prawdziwa przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną. Ponieważ to zupełnie inne światy, inne myśłenie inne patrzenie na rozwiązanie problemów. Mylicie przyjaźń z partnerstwem w związku.
A pewnie! Jak sobie wybierzesz na partnerkę kobietę, której świat runie z posad jak będziesz miał słabszy okres w życiu, to nie ma szans, że się z nią zaprzyjaźnisz.
Słuchaj, kobiety wcale nie są takie słabe, kruche i delikatne, nawet jak tak wyglądają - wierz mi :-D
Znajdź sobie normalną kobietę, przy której nie będziesz musiał wciąż chodzić w masce. Nie dziękuj ;-)
Ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.