Panowie?? Opinia Wasza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez JużNieWiemSam (2019-05-17 15:34:13)

Temat: Panowie?? Opinia Wasza

Witam , interesuje mnie opinia Panów wink , apropo portali randkowych (każdego portalu)

W sumie od pewnego czasu , nie wiem co jest grane , na tych portalach z Kobietami...
Kobiety zachowują się jak by okres PMS'U im stanął w miejscu i nie chciał minąć... ^^ 
a co mam konkretnie na myśli? , co do kogoś napisze czy to młodsza czy tez starsza...
Wiadomo nie każdy odp , ale te Panie co odp z czasem naprawdę... aż strach !! ?

-Wyzywają sam nie wiem o co ... i to często się zdarza... i to jest przerażające skąd taka agresja na starcie...
-Nabijają się... (nie wiem że chce kogoś poznać przez internet?) ( To takie zabawne?)
-Szufladkują na starcie... (różne cechy wynajdują, powody i to na starcie wiadomości ... nie wiem po co odp komuś... skoro się czepiają od razu...)
-Określają mianem zboka... za jakiś komplement apropo figury czegokolwiek w zasadzie. (Paranoja) , jak się 1x powie można się zegnać w zasadzie.... (nie każda ale często)
-Odp z łaską.. YHY, ok, aha ITP (Chyba już lepiej było by wcale nie odp...)
-Im bardziej staram się poznawać , angażować w ramach rozsądku (Pytam , o hobby jak się czuje, minął dzień itp) dla Pań to nudne...) nie wiem  o czym same by chciały rozmawiać , liczą na kreatywność , a rozmowa kończy się na bee mee, nawet kukuryku big_smile (a same jak zaczynają rozmowę i piszą do mnie kobiety To Cześć... Jak tam.. Hipokryzja się wylewa literami , a już nie wspomnę że co 3 kobieta na portalu w opisie ma że nie lubi jak facet tak zaczyna rozmowę...
-Robią Idiotę z Ciebie ... , Najpierw tak mówią ... potem w 2 stronę... i jeszcze oburzenie....
a Te normalne co zachowują się jak Kobieta , jest ich na lekarstwo...  są w związkach albo nie chcą się spotykać, (może i lepiej , bo by w ogóle nikogo nie było na tych portalach big_smile)
Śmieszy mnie jeszcze jak spytam o zdjęcie z czasem ... słyszę dwie odp ... hah...
1."Jakie?" ... nie wiem czy z dedykacją ktoś chce mi zrobić czy jak ... , domyślam się ze to chodzi o te ubrane i te mniej... (Tylko bym napisał jakie chce... gdyby mi zależało na konkretnym)
2.a bardziej bawi odp "Po co" ... To już zabija.. , jak by nie wiadomo po co komu zdjęcie chyba popatrzeć a nie by je pokolorować? chyba że czarno białe... big_smile

Ps. Niech mi nikt nie pisze , pisz do innych, szukaj... na takie trafiam , takie mi Odp... to już nie moja wina....
Moja opinia ... nie ma na celu obrażania każdej kobiety! nie wrzucam, tu każdej, ale te co mi odp... i mają problemy na starcie już konwersacji ... o NIC...

a Jak z wami Panowie jest ? Czy tylko ja mam takie szczęście ze odp mi kobiety z problemami same ze sobą ... ?
Podzielcie się ! wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Panowie?? Opinia Wasza

Daj sobie spokój z portalami. To skupisko toksycznych ludzi. Widocznie nie masz wyjściowej facjaty i masz nudne gadki to dlatego spotykasz się z takimi reakcjami. Jeśli nie chcesz popaść w depresję i nerwicę to odpuść.  Nawet jak uda Ci się kogoś ciekawego poznać to możesz doświadczyć ghostingu. To jest najbardziej upokarzające i bolesne. Dlatego uważaj abyś się do żadnej nie przyzwyczaił.

3

Mam dla Ciebie receptę na te wszystkie brzydkie rzeczy, które robią Ci kobiety.
Usuń konta na portalach randkowych i już. To takie proste.

Wyloguj się do życia.

4

Mordimer napisał/a:

Daj sobie spokój z portalami. To skupisko toksycznych ludzi. Widocznie nie masz wyjściowej facjaty i masz nudne gadki to dlatego spotykasz się z takimi reakcjami. Jeśli nie chcesz popaść w depresję i nerwicę to odpuść.  Nawet jak uda Ci się kogoś ciekawego poznać to możesz doświadczyć ghostingu. To jest najbardziej upokarzające i bolesne. Dlatego uważaj abyś się do żadnej nie przyzwyczaił.

Nie wiem , face to face nie mam , problemu z kobietami, jedynie net, a że czasu nie mam , to portale zostają jak na tą chwile
a Co do depresji faktycznie można się nieźle zdołować  przez takie akcje Pań... big_smile

5

JużNieWiemSam napisał/a:
Mordimer napisał/a:

Nie wiem , face to face nie mam , problemu z kobietami, jedynie net, a że czasu nie mam , to portale zostają jak na tą chwile
a Co do depresji faktycznie można się nieźle zdołować  przez takie akcje Pań... big_smile

Skoro nie masz czasu na to aby poznawać dziewczyny w realu to jak chcesz niby wejść w relację i ją rozwinąć skoro nie masz nawet czasu na samym początku ? Nie masz teraz to tym bardziej nie będziesz miał czasu na pielegnowanie związku.

6 Ostatnio edytowany przez JużNieWiemSam (2019-05-17 16:07:58)

Mordimer napisał/a:
JużNieWiemSam napisał/a:
Mordimer napisał/a:

Skoro nie masz czasu na to aby poznawać dziewczyny w realu to jak chcesz niby wejść w relację i ją rozwinąć skoro nie masz nawet czasu na samym początku ? Nie masz teraz to tym bardziej nie będziesz miał czasu na pielegnowanie związku.

Napisałem na tą chwilę nie mam czasu by poznać face to face, pisać to co innego na starcie relacji niż chodzić po klubach zaczepiać na ulicy itp itd by kogoś poznać , (o samo poznanie mi wyłącznie chodzi) gdy osoba jest ciekawa czas znajdzie się , z czasem , nie po 1 dniu pisania , tak nie lubie , wole kogoś poznać ciut dłużej , ale tez nie poł roku... czy parę la..t by pisać.. bez przesady heh big_smile

7 Ostatnio edytowany przez Kalvar25 (2019-05-17 16:13:36)

Kolego, gdybyś na prawde miał dobrą facjatę i wygląd 7+/10 to mógłbyś do nich pisać co chcesz(w granicach rozsądku), a rozmowa by się utrzymywała.

8

Kalvar25 napisał/a:

Kolego, gdybyś na prawde miał dobrą facjatę i wygląd 7+/10 to mógłbyś do nich pisać co chcesz(w granicach rozsądku), a rozmowa by się utrzymywała.

Zgadza się. I nawet to nie daje żadnych gwarancji.

9 Ostatnio edytowany przez JużNieWiemSam (2019-05-17 16:26:25)

Kalvar25 napisał/a:

Nie chce mi się tu nikogo przekonywać , modelem nie jestem, ale tez nie jestem brzydki, dbam o siebie jak i wygląd i styl wizualny... i nie chce mi się wierzyć że tylko ja pośród Kobiet z portali ma problemy a dla każdego Faceta Panie są wręcz uprzejme ...  a ja tylko zazwyczaj zbieram baty ?

10

JużNieWiemSam napisał/a:
Kalvar25 napisał/a:

Nie chce mi się tu nikogo przekonywać , modelem nie jestem, ale tez nie jestem brzydki, dbam o siebie jak i wygląd i styl wizualny... i nie chce mi się wierzyć że tylko ja pośród Kobiet z portali ma problemy a dla każdego Faceta Panie są wręcz uprzejme ...  a ja tylko zazwyczaj zbieram baty ?

Spokojnie. Większość facetów tego doświadczyła. Jedni mniej drudzy więcej razy.

11 Ostatnio edytowany przez Kalvar25 (2019-05-17 16:31:37)

Wklej tutaj przykładową rozmowę, bez imion, nazwisk, zdjęć. Taką zwykłą wymiane zdań.

12 Ostatnio edytowany przez JużNieWiemSam (2019-05-17 16:39:50)

Mordimer napisał/a:
JużNieWiemSam napisał/a:
Kalvar25 napisał/a:

Spokojnie. Większość facetów tego doświadczyła. Jedni mniej drudzy więcej razy.

Ja się domyślam że nie jestem sam w tym , może też mój styl odpycha kobiety , wole styl HIP-Hop. Full capy bluzy , albo mixy ( tylko by pasowało wszystko do siebie heh) itp, ( nie będę się zmieniać bo się czuje dobrze w tym w czym chodzę, koszule też założę ale rzadziej) ostatnio usłyszałem po 2 literówkach od kobiety że jestem "menelem" ( nie pije alkocholu.. ponieważ przez dziecko napatrzyłem się na ojca co nie wylewał za kołnierz...) (zresztą zdrowie mi tez nie pozwala) więc alko od wielkiego dzwona trochę ... także big_smile hehe no dobre są akcje...

13

Już nie musisz wklejać.  Zrozum że większość tych portali to coś jak .. wybieranie najlepszego towaru, laski mają na takich portalach pełno atencji, dziennie otrzymują pewnie z 50 wiadomości od napalonych gości którzy pewnie mają również siano i pewną pozycje społeczną. One przebierają, rozumiesz? klik,klik,klik,klik,odpada,klik,odpada,klik. Wybierają przystojnych, bogatych, wykształconych - jesteś zwykły i normalny - odpadasz chyba że będziesz miał szczęście i trafisz na normalną dziewczynę.

14

Kalvar25 napisał/a:

Już nie musisz wklejać.  Zrozum że większość tych portali to coś jak .. wybieranie najlepszego towaru, laski mają na takich portalach pełno atencji, dziennie otrzymują pewnie z 50 wiadomości od napalonych gości którzy pewnie mają również siano i pewną pozycje społeczną. One przebierają, rozumiesz? klik,klik,klik,klik,odpada,klik,odpada,klik. Wybierają przystojnych, bogatych, wykształconych - jesteś zwykły i normalny - odpadasz chyba że będziesz miał szczęście i trafisz na normalną dziewczynę.

ale to nie upoważnia by wylewać pomyje na innych jak ktoś pisze normalnie do kogoś i chce poznać zwyczajnie a osoba jak już się zdecydowała odp, to by ją wyzywać, obrażać i czepiać się , nie wiem by się dowartościować , odreagować za kogoś czy co tam jeszcze ...  ja to mam głęboko... Wierz mi , tylko nie rozumiem , jednego po co komuś dowalać , za nic

15

jak dla mnie piszesz i brzmisz jak niewydarzony szczeniak smile
nie wiem ile masz lat i jaki wiek ma twój target, ale jesli wiecej niż 16 to moze byc ciezko takim stylem wypowiedzi znalezc normalna dziewczynę

16

sosenek napisał/a:

nie wiem ile masz lat i jaki wiek ma twój target, ale jesli wiecej niż 16 to moze byc ciezko takim stylem wypowiedzi znalezc normalna dziewczynę

dziękuje za Opinie, nic twoja wypowiedź do tematu nie wniosła, ale hejt zaliczony  ! pozdrawiam również wink

17 Ostatnio edytowany przez Lagrange (2019-05-17 21:16:15)

JużNieWiemSam napisał/a:
sosenek napisał/a:

dziękuje za Opinie, nic twoja wypowiedź do tematu nie wniosła, ale hejt zaliczony  ! pozdrawiam również wink

Myślę że jednak ta opinia nieco wnosi. To czego ja nie zauważę, bo nie myślę jak kobieta, to sosenek zauważyła, bo ona, jako kobieta, myśli jak kobieta. Coś w twoim stylu pisania powoduje że postrzegają cię jako osobnika niedojrzałego, nie rokującego na związek. A skoro, jak pisze Mordimer, dziewczyny mają po 50 wiadomości dziennie, to z takiego osobnika jak ty co najwyżej zadrwią.

18

I przyszedl facet pogadac z facetami na babskim forum, a nie sorry. Ponarzekac jakie to kobiety są be.

Jak są takie be to po co Ci?

19 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-17 23:22:29)

cześć:D zapraszam "do mnie" jakby co, tu uzyskasz dobre rady:D https://www.netkobiety.pl/t116729.html
wbrew temu co myślisz, post nr 15 zawiera treść z której możesz skorzystać - odniesiono się do Twojego stylu wypowiedzi, i wprawdzie nie wiem jak piszesz na portalach, ale kilka rzeczy:
1. gdyby ktoś mi napisał, że mam okres PMS, po prostu przestałbym rozmawiać nie mając chęci na tego typu dyskusje, jednakże inni mogą różnie reagować i np. mogą odpowiedzieć Ci w taki sposób jak cytowałeś. Na Twoim miejscu unikałbym złośliwości lub ironizowania jeśli chcesz nawiązać miłą relację.
2. gdyby taka odpowiedź dziewczyn - krótko, prześmiewczo, z wyzwiskami - zdarzyła się może w 40% przypadków, wtedy można by mówić o zbiegu okoliczności. Jednakże jeśli wzbudzasz taką reakcję za każdym razem, postarałbym się znaleźć przyczyny we własnym zachowaniu. Możesz tu zacytować własne wiadomości wychodzące.
3. hobby, jak się czuję, jak minął dzień, pytania o zdjęcia - dla mnie też byłoby to nudne;) (ale ja jestem męską wersją księżniczki w rozumieniu Burzowego):P

JużNieWiemSam napisał/a:

liczą na kreatywność , a rozmowa kończy się na bee mee, nawet kukuryku big_smile (a same jak zaczynają rozmowę i piszą do mnie kobiety To Cześć... Jak tam.. Hipokryzja się wylewa literami , a już nie wspomnę że co 3 kobieta na portalu w opisie ma że nie lubi jak facet tak zaczyna rozmowę...

"kobiety" nie są jednym bytem, jedne mogą nie lubić takiego początku rozmowy, inne mogą zaczynać w taki sposób, inne mogą nie lubić ale mimo to zaczynać w taki sposób, Ty możesz z nimi porozmawiać, albo zamiast tego poszukać takiej która Tobie odpowiada:)

JużNieWiemSam napisał/a:

Witam , interesuje mnie opinia Panów wink , apropo portali randkowych (każdego portalu)
[...]
a Jak z wami Panowie jest ? Czy tylko ja mam takie szczęście ze odp mi kobiety z problemami same ze sobą ... ?
Podzielcie się ! wink

na forum dla kobiet, ciekawie;)

20 Ostatnio edytowany przez sosenek (2019-05-18 09:41:25)

JużNieWiemSam napisał/a:
sosenek napisał/a:

to nie miał być hejt tylko próba zdiagnozowania twojego problemu jakim jest to, że innymi facetami kobiety się interesują i z nimi dogadują (piszą), a ciebie zlewają.
w moim mniemaniu jest to efekt twojego stylu pisania, jest po protu irytujący.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024