Witam , interesuje mnie opinia Panów , apropo portali randkowych (każdego portalu)
W sumie od pewnego czasu , nie wiem co jest grane , na tych portalach z Kobietami...
Kobiety zachowują się jak by okres PMS'U im stanął w miejscu i nie chciał minąć... ^^
a co mam konkretnie na myśli? , co do kogoś napisze czy to młodsza czy tez starsza...
Wiadomo nie każdy odp , ale te Panie co odp z czasem naprawdę... aż strach !! ?
-Wyzywają sam nie wiem o co ... i to często się zdarza... i to jest przerażające skąd taka agresja na starcie...
-Nabijają się... (nie wiem że chce kogoś poznać przez internet?) ( To takie zabawne?)
-Szufladkują na starcie... (różne cechy wynajdują, powody i to na starcie wiadomości ... nie wiem po co odp komuś... skoro się czepiają od razu...)
-Określają mianem zboka... za jakiś komplement apropo figury czegokolwiek w zasadzie. (Paranoja) , jak się 1x powie można się zegnać w zasadzie.... (nie każda ale często)
-Odp z łaską.. YHY, ok, aha ITP (Chyba już lepiej było by wcale nie odp...)
-Im bardziej staram się poznawać , angażować w ramach rozsądku (Pytam , o hobby jak się czuje, minął dzień itp) dla Pań to nudne...) nie wiem o czym same by chciały rozmawiać , liczą na kreatywność , a rozmowa kończy się na bee mee, nawet kukuryku (a same jak zaczynają rozmowę i piszą do mnie kobiety To Cześć... Jak tam.. Hipokryzja się wylewa literami , a już nie wspomnę że co 3 kobieta na portalu w opisie ma że nie lubi jak facet tak zaczyna rozmowę...
-Robią Idiotę z Ciebie ... , Najpierw tak mówią ... potem w 2 stronę... i jeszcze oburzenie....
a Te normalne co zachowują się jak Kobieta , jest ich na lekarstwo... są w związkach albo nie chcą się spotykać, (może i lepiej , bo by w ogóle nikogo nie było na tych portalach )
Śmieszy mnie jeszcze jak spytam o zdjęcie z czasem ... słyszę dwie odp ... hah...
1."Jakie?" ... nie wiem czy z dedykacją ktoś chce mi zrobić czy jak ... , domyślam się ze to chodzi o te ubrane i te mniej... (Tylko bym napisał jakie chce... gdyby mi zależało na konkretnym)
2.a bardziej bawi odp "Po co" ... To już zabija.. , jak by nie wiadomo po co komu zdjęcie chyba popatrzeć a nie by je pokolorować? chyba że czarno białe...
Ps. Niech mi nikt nie pisze , pisz do innych, szukaj... na takie trafiam , takie mi Odp... to już nie moja wina....
Moja opinia ... nie ma na celu obrażania każdej kobiety! nie wrzucam, tu każdej, ale te co mi odp... i mają problemy na starcie już konwersacji ... o NIC...
a Jak z wami Panowie jest ? Czy tylko ja mam takie szczęście ze odp mi kobiety z problemami same ze sobą ... ?
Podzielcie się !