Witam,
wiem że takie tematy pewnie już były ale co tam, chce porozmawiać jak to jest teraz w 2021 roku w świecie pandemii
No więc, jestem facetem po 30tce (dokładnie 33 jak Chrystus) i od 2 lat jestem sam, niestety obecne czasy tak pokrzyżowały wszystko, że ten Internet do poznawania się stał się niezbędny.
Ale mam dylemat, siedzę na kilku portalach randkowych głównie np sympatia, no i? cholernie ciężko kogoś poznać, dostaje wiadomości od Pań ale zlokalizowanych 400 km ode mnie, lub od pań z dziećmi, natomiast gdy ja wysyłam wiadomość prawie nigdy nie ma odpowiedzi.
Prześledziłem profili innych gości i wg mnie u mnie nie ma tragedii, są profile duże gorsze, fotki tragiczne a chyba jakoś działają tam? Nie wiem z czego problem wynika i tak się zastanawiam, może młodsze kobiety jak patrzą na faceta na portalu typu 33 lata to od razu lampka że nieudacznik, albo może też inna kwestia ja mam 179 cm wzrostu, dla wielu kobiet min to 180, może warto wpisać 181?
No ale to jest głupie.
Nie wiem jakie macie doświadczenia? Szczególnie faceci? Wszystko jest dziś na wyciągnięcie ręki, te portale są otwarte na wszystkich ale jednak nawiązanie znajomości jest bardzo skomplikowane.
Nie toleruje pań z dziećmi i dla mnie też bezsensu są relacje 500 km od miejsca zamieszkania a tak to kontaktuje się z wieloma dziewczynami w rejonie i jest kiepsko.
Po prostu jest brak odpowiedzi, oczywiście wiadomości piszę tak żeby zainteresować, czyli o jakieś pasje pytam, o coś ze zdjęcia a nie na zasadzie "hej, poznajmy się"
Może po prostu trzeba korzystać z jakiś płatnych portali, które skupiają mniejszą ilość użytkowników? Po prostu rozstałem się, w między czasie bywały jakieś randki ale bez skutku w postaci związku, a teraz przez pandemię, siedzi się w Internecie ale dla mnie jest to miejsce kiepskie.
Ktoś podziela tę opinię? a może ja coś źle robię? Z jakich portali korzystacie np? (o ile ktoś szuka 2-połówki)?