Jak i co napisać do dziewczyny, która mi się podoba? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak i co napisać do dziewczyny, która mi się podoba?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Jak i co napisać do dziewczyny, która mi się podoba?

Hej, otóż dodałem dzisiaj dziewczynę na FB, która mi się bardzo spodobała (tego samego dnia zaakceptowała zaproszenie :D). Sprawdziłem jej profil i okazało się, że mieszka ode mnie 4 km, lecz nie chce jeszcze tak daleko wybiegać ;) A więc, jak mam do niej zagadać przez messengera? Pytam, bo ostatnio spie***liłem sprawę pisząc "po mojemu" (nie pytać jak) i się zawiodłem i teraz nie potrafię już pisać do dziewczyn. (Poza tematem to poprzedni temat już nieaktualny, jednej osobie wyjaśniłem dlaczego). Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Paliwoda (2023-03-31 22:14:42)

Odp: Jak i co napisać do dziewczyny, która mi się podoba?

Jak będziesz umieć domyśleć się, czego ona może chcieć w danym momencie, to klucz do jej serca już jest w twoich rękach. Spróbuj zacząć od rozeznania czy wogóle macie jakieś wspólne zainteresowania? I od takiego kierunku rozpoczynać z nią rozmowę.

3

Paliwoda napisał/a:

Jak będziesz umieć domyśleć się, czego ona może chcieć w danym momencie, to klucz do jej serca już jest w twoich rękach. Spróbuj zacząć od rozeznania czy wogóle macie jakieś wspólne zainteresowania? I od takiego kierunku rozpoczynać z nią rozmowę.

Jeszcze jakby kobiety chciały rozmawiać o wspólnych zainteresowaniach, to byłoby świetnie xd

4

No to właśnie mówię, że najważniejsze to umieć domyśleć się, czego ona może chcieć w danym momencie, bo może akurat jej się nie chce rozmawiać o wspólnych zainteresowaniach? Też tak może być

5

Paliwoda napisał/a:

No to właśnie mówię, że najważniejsze to umieć domyśleć się, czego ona może chcieć w danym momencie, bo może akurat jej się nie chce rozmawiać o wspólnych zainteresowaniach? Też tak może być

Zależy, czy chodzi o kogoś z naszego otoczenia czy o nieznajomą dziewczynę z tindera. W tym pierwszym przypadku może być trochę łatwiej, zwłaszcza jeśli już choć trochę ją znamy.

6 Ostatnio edytowany przez Paliwoda (2023-03-31 22:33:54)

rakastankielia napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Zależy, czy chodzi o kogoś z naszego otoczenia czy o nieznajomą dziewczynę z tindera. W tym pierwszym przypadku może być trochę łatwiej, zwłaszcza jeśli już choć trochę ją znamy.

Ja mówię o normalnym poznawaniu się, jak ludzie poznawali się przez tysiąclecia. A tinder to jakieś odchody.

7

Paliwoda napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Tam liczy się tylko wygląd. Ja mówię o normalnym poznawaniu się, jak ludzie się poznawali przez tysiąclecia. A tinder to jakieś odchody.

To prawda, portale randkowe to dno i nie da się tam znaleźć nikogo sensownego. Przy normalnym poznawaniu się jest jednak niewiele lepiej.

8

A może zamiast wchrzaniać się ze swoimi problemami w nie swój temat, poczekaj aż on się rozwinie, a może się czegoś nauczysz?

9

Paliwoda napisał/a:

Ta... umieć się domyślić...
Pożyczyć któremu kryształową kulę? big_smile

O jedzeniu porozmawiajcie.
Gdzie by chciała pójść na coś dobrego wink

10

Agnes76 napisał/a:
Paliwoda napisał/a:

Ta... umieć się domyślić...
Pożyczyć któremu kryształową kulę? big_smile

O jedzeniu porozmawiajcie.
Gdzie by chciała pójść na coś dobrego wink

Jedzenie to zawsze fajny temat big_smile gorzej, jeśli jej to obojętne, byle było drogo i ekskluzywnie tongue

11

Jeszcze od siebie dodam, że jak z nią gdzieś wyjdziesz, to musisz o nią dbać, jak o ludzika w simsach, żeby jej paski potrzeb były zawsze na zielono. Czyli żeby właśnie nie była głodna, i żeby miała zapewnioną rozrywkę, a jak zachce jej się spać, to odprowadzić ją do domu.

12

Randall smile napisał/a:

Hej, otóż dodałem dzisiaj dziewczynę na FB, która mi się bardzo spodobała (tego samego dnia zaakceptowała zaproszenie big_smile). Sprawdziłem jej profil i okazało się, że mieszka ode mnie 4 km, lecz nie chce jeszcze tak daleko wybiegać wink A więc, jak mam do niej zagadać przez messengera? Pytam, bo ostatnio spie***liłem sprawę pisząc "po mojemu" (nie pytać jak) i się zawiodłem i teraz nie potrafię już pisać do dziewczyn. (Poza tematem to poprzedni temat już nieaktualny, jednej osobie wyjaśniłem dlaczego). Pozdrawiam

Zagadaj tak:

Hej, dodałem Cię dzisiaj na FB, bo mi się bardzo spodobałaś, a w profilu masz, że mieszkasz ode mnie 4 km. Spotkamy się w realu? Chodźmy xxxxxxx

A zamiast xxx wstaw miejse gdzie chodzisz..
Na upartego możesz nawet wpisać "do maczka" smile

13

Gary napisał/a:
Randall :) napisał/a:

Hej, otóż dodałem dzisiaj dziewczynę na FB, która mi się bardzo spodobała (tego samego dnia zaakceptowała zaproszenie :D). Sprawdziłem jej profil i okazało się, że mieszka ode mnie 4 km, lecz nie chce jeszcze tak daleko wybiegać ;) A więc, jak mam do niej zagadać przez messengera? Pytam, bo ostatnio spie***liłem sprawę pisząc "po mojemu" (nie pytać jak) i się zawiodłem i teraz nie potrafię już pisać do dziewczyn. (Poza tematem to poprzedni temat już nieaktualny, jednej osobie wyjaśniłem dlaczego). Pozdrawiam

Zagadaj tak:

Hej, dodałem Cię dzisiaj na FB, bo mi się bardzo spodobałaś, a w profilu masz, że mieszkasz ode mnie 4 km. Spotkamy się w realu? Chodźmy xxxxxxx

Na upartego możesz nawet wpisać "do maczka" :)

Tylko problem w tym, że mieszkam na wsi, gdzie nie ma żadnych restauracji (oprócz pizzeri) XD

14 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-01 12:14:56)

Napisz:

Podobasz mi się bardzo i chciałbym zaprosić Ciebie do pizzerii.

Kiedy masz czas?

A później na spotkaniu możesz już razem z nią wybierać imiona waszych przyszłych dzieci smile

15

Farmer napisał/a:

Napisz:

Podobasz mi się bardzo i chciałbym zaprosić Ciebie do pizzerii.

Kiedy masz czas?

A później na spotkaniu możesz już razem z nią wybierać imiona waszych przyszłych dzieci smile

Umawianie na spotkanie to zbyt wcześnie. Teraz trzeba wyznać, że wyłowił ją z tysiąca gwiazd, bo taka ona dla niego błyskotliwa. Potem coś się dowiedzieć bliżej i czy panna reflektuje. A potem spotkanie, gdzieś w różanym ogrodzie dla zakochanych. smile

16

Randall smile napisał/a:
Gary napisał/a:
Randall smile napisał/a:

Hej, otóż dodałem dzisiaj dziewczynę na FB, która mi się bardzo spodobała (tego samego dnia zaakceptowała zaproszenie big_smile). Sprawdziłem jej profil i okazało się, że mieszka ode mnie 4 km, lecz nie chce jeszcze tak daleko wybiegać wink A więc, jak mam do niej zagadać przez messengera? Pytam, bo ostatnio spie***liłem sprawę pisząc "po mojemu" (nie pytać jak) i się zawiodłem i teraz nie potrafię już pisać do dziewczyn. (Poza tematem to poprzedni temat już nieaktualny, jednej osobie wyjaśniłem dlaczego). Pozdrawiam

Zagadaj tak:

Na upartego możesz nawet wpisać "do maczka" smile

Tylko problem w tym, że mieszkam na wsi, gdzie nie ma żadnych restauracji (oprócz pizzeri) XD

Ty zawsze masz problem.
Dziewczyna pójdzie z takim, co nie ma problemu. smile

17

Gary napisał/a:

Ty zawsze masz problem.
Dziewczyna pójdzie z takim, co nie ma problemu. smile

Lepiej nie da się tego ująć.

18

Moment, dodałeś do znajomych osobę, której w ogóle nie znasz? LOL tongue

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak i co napisać do dziewczyny, która mi się podoba?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024