co sprawia ze dziewczyna jest nieatrakcyjna? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co sprawia ze dziewczyna jest nieatrakcyjna?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 223 z 223 ]

196

Odp: co sprawia ze dziewczyna jest nieatrakcyjna?

teraz chyba raczej odwrotnie i nic nie zburzyłes.. utwierdziles tylko w przekonaniu z ostatniej czesci mojej poprzedniej wypowiedzi...   i na tym skonczę, dobrze ze malo takich spotykam na swojej drodze.. smile, pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

197

Znowu ten wiek "produkcyjny" big_smile

198

Dawno mnie tu nie było lecz niewiele się zmieniło big_smile
Faceci, których jedyny kontakt z kobietami ma miejsce na forum dla kobiet piszą jaka kobieta dla nich jest nieatrakcyjna a w rzeczywistości chcieliby kontaktu z jakąkolwiek big_smile
Najlepsze to jak śmieszny koleś pisze, iż nawet nie jest zainteresowany jaką osobą jest kobieta, nawet nie to, jaka była, ale z kim była big_smile Odpał zupełny big_smile

199 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 10:17:56)

No zobacz, a ty jesteś zdradzaczka i twoje miejsce jest na śmietniku, jednak nikt nie próbuje odbierać ci prawa do wypowiedzi. Tylko wiadomo czemu cię to rusza, bo ty jesteś idealna kandydatka na kogoś nieatrakcyjnego przez swój podły charakter :d. Ani jedna z rozgarniętych forumowiczek się nie oburzyła o to, że jakiś facet śmie mieć wymagania big_smile.

200

Be. napisał/a:

No zobacz, a ty jesteś zdradzaczka i twoje miejsce jest na śmietniku, jednak nikt nie próbuje odbierać ci prawa do wypowiedzi. Tylko wiadomo czemu cię to rusza, bo ty jesteś idealna kandydatka na kogoś nieatrakcyjnego przez swój podły charakter :d. Ani jedna z rozgarniętych forumowiczek się nie oburzyła o to, że jakiś facet śmie mieć wymagania big_smile.

No i co z tego? :lol
Każdy popełnia błędy. Od tego czasu już tyle się wydarzyło, dla przykładu dwójka dzieci smile i szczęśliwi z mężem rogaczem jesteśmy. A ty biedaku niech zgadnę pewnie zdradzony i porzucony frustrat, którego żadna inna nie chce? big_smile

201 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 11:00:27)

Szczęśliwi, gwarantuje Ci że to jest poświęcenie ze strony męża a nie szczęście. Nigdy nie będzie już o tobie myślał tak samo i uwaga NIGDY nie przestanie o tym myśleć, rozumiesz? NIGDY:) Rozumiem że dzieciom wyjaśniłas, że tatuś jest kochany, ale postanowiłaś go zdradzić dla rozrywki? No powiem ci, że gdyby każdy popełniał takie błędy to chyba byśmy się już wszyscy pozabijali. To nie jest błąd, to jest długofalowe działanie i kurestwo z premedytacją nic więcej. A wniosków w tobie z tego całe zero, bo próbujesz dalej pouczać innych i masz się za ok osobę.

Jeszcze zdradzonego męża nazywa rogaczem, co za bydle...

202 Ostatnio edytowany przez dobrakobieta90 (2022-04-14 11:00:27)

Dobrze się kryje w takim razie w swoim nieszczęściu big_smile
A dzieci zrobiliśmy sobie już po zdradzie i jak twierdzi zawsze to 2 powody więcej, żeby mnie kochać smile

203 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 11:04:04)

No to konkretny desperat albo tak go przycisnęła presja społeczna. Takie kobiety powinno się jednak zabezpieczać by tych dzieci nie robiły, bo wiadomo jakie wartości im przekażesz. W ogóle temat zdrady bardzo cię bawi widzę. Powiem ci, że fajnie by było gdyby karma wróciła i to najlepiej z podwójną mocą. W ogóle jak ty śmiesz inne babki w swoich wpisać nazywać pustakami XDD. Przecież ty jesteś właśnie modelowym przykładem kogoś takiego

204

Be. napisał/a:

No to konkretny desperat albo tak go przycisnęła presja społeczna. Takie kobiety powinno się jednak zabezpieczać by tych dzieci nie robiły, bo wiadomo jakie wartości im przekażesz. W ogóle temat zdrady bardzo cię bawi widzę. Powiem ci, że fajnie by było gdyby karma wróciła i to najlepiej z podwójną mocą.

Ciekawe za co ciebie spotkała karma? Dobrym człowiekiem nie jesteś, bo dobrzy ludzie innym nie złorzeczą, to chyba sporo wyjaśnia.

Zdrada mnie nie bawi, to historia i tam jest jej miejsce. Dzisiaj kwitnie miłość, śmiech dzieci i plany na przyszłość. Też ci to polecam smile

205

Tak, zrobię sobie dzieci z jakąś inną laska, która określa się jako dobra kobieta a w jej historii jedynie krzywdzenie innych i egoizm jak u ciebie. To będzie kurwa scenariusz - istne Hollywood;).

206

Be. napisał/a:

Olinka to co napisałaś to bullshit totalny. I nie chodzi też o ego. Przecież setki razy było już to pisane, zostało przebadane na wszystkie sposoby. Faceci NIE chcą za żony brać lasek, wokół których kręci się zbyt wielu facetów ponieważ wtedy wzrasta ryzyko, że urodzi mu ona dziecko spłodzone z kimś innym. No i ta obawa dalej ma uzasadnienie skoro ok 20% gości chowa nieswoje dziecko (nieświadomie). Plemniki jednego mężczyzny zabijają plemniki innego. Takze jak masz otwarty związek czy zonke puszczalską-wyzwolona to raczej małe szanse, że dziecko będzie twoje. Kobiety skrupułów nie mają, wiadomo.

Przede wszystkim czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nigdzie nie napisałam, że chodzi o kobietę będącą w centrum zainteresowania dużej grupy mężczyzn. Moją wypowiedź zinterpretowałeś po swojemu, a potem dorabiasz sobie do tego jakąś luźnie powiązaną teorię, nazywając co napisałam totalnym bullshitem. No cóż, można i tak, ale czy na tym polega merytoryczna dyskusja?

207 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 23:56:16)

"każdym razie ja myślę, że tu chodzi o coś zupełnie innego. Mianowicie podświadomość podpowiada facetowi, że skoro dziewczyna jest sama, to z jakiegoś powodu nikt jej przed nim nie chciał. Z kolei kobiety będące w związkach o tyle zyskują na "wartości", że pojawia się myśl, że "należy" do kogoś innego, kto jest tutaj konkurencją, co samo w sobie nosi pierwiastek podbijającej ego rywalizacji, a ponadto, że potrafi być w relacji, zwłaszcza jeśli jest ona dłuższa. "

Napisałaś to, większość twojej wypowiedzi. Na dowodzie społecznym bazują kobiety, u facetów odwrotnie. Jeżeli kobieta dlugo jest singielka to jest szansa, że umie być sama ze sobą i nie skacze że związku w związek jak większość kobiet (co widać choćby tu na forum). Właśnie to o czym mówisz jest odstraszające

Edit: Olinka bo one nie odchodzą...zdradzają z różnymi facetami a od obecnych mają zasoby więc traktują ich jako pożytecznych głupków...

208

Be. napisał/a:

Napisałaś to, większość twojej wypowiedzi. Na dowodzie społecznym bazują kobiety, u facetów odwrotnie. Jeżeli kobieta dlugo jest singielka to jest szansa, że umie być sama ze sobą i nie skacze że związku w związek jak większość kobiet (co widać choćby tu na forum). Właśnie to o czym mówisz jest odstraszające

Wiem co napisałam wink. Oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać, ale oparłam się na obserwacjach, głównie na tym co wielokrotnie usłyszałam lub przeczytałam. Należy też wciąć pod uwagę, że ludzie bardzo się między sobą różnią, również w kwestii oceny czy interpretacji czyichś wyborów i zachowań, co znaczy tyle, że to co jedna osoba uzna za zaletę, druga odbierze jako wadę.

Swoją drogą nie wiem jak to wyjaśnić, ale w moim otoczeniu kobiety nie skaczą z kwiatka na kwiatek, a jeśli ktoś zdradza czy odchodzi, bo potrzebuje nowych wrażeń, to są to jednak faceci. Z ręką na sercu - nie mam ani jednej znajomej, która odeszła od męża i równocześnie sporo takich, które zostały opuszczone jak tylko pojawił się pierwszy kryzys albo innego typu problemy, w tym ciężka choroba dziecka. Choć skłamałabym twierdząc, że nie mówi się o takich sytuacjach, bo one istotnie są, ale to wciąż jest mniejszość.

209

- kiepski wygląd,
- zbyt dobry wygląd,
- charakter,
- wzrost.
wink

210

Znerx napisał/a:

- wzrost.
wink

Hahaha big_smile.
Wiemy do czego piję cool, ale czy możesz sprecyzować jaki wzrost w przypadku kobiet Twoim zdaniem jest dyskwalifikujący?

211

Olinka napisał/a:
Znerx napisał/a:

- wzrost.
wink

(...) ale czy możesz sprecyzować jaki wzrost w przypadku kobiet Twoim zdaniem jest dyskwalifikujący?

Wyższy niż kandydata big_smile

212 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-15 07:26:42)

Poczekajcie, zaraz znowu będzie dyskusja o tym jak to kobietom nie robi wzrost faceta;)))). Na portalach to chyba teraz najważniejsza rzecz.

213

Olinka napisał/a:

(...) Swoją drogą nie wiem jak to wyjaśnić, ale w moim otoczeniu kobiety nie skaczą z kwiatka na kwiatek, a jeśli ktoś zdradza czy odchodzi, bo potrzebuje nowych wrażeń, to są to jednak faceci. Z ręką na sercu - nie mam ani jednej znajomej, która odeszła od męża i równocześnie sporo takich, które zostały opuszczone jak tylko pojawił się pierwszy kryzys albo innego typu problemy, w tym ciężka choroba dziecka. Choć skłamałabym twierdząc, że nie mówi się o takich sytuacjach, bo one istotnie są, ale to wciąż jest mniejszość.

Pewnie dużo zależy od tego, gdzie się człowiek obraca smile Wiadomo, że dopuszczają się tego obie strony, ale najgorsze w tym wszytkim sa właśnie POWODY, dla których komuś nagle się coś znudziło/przerosło lub szuka dodatkowych wrażeń na boku. Jak się czasami trafia na takie historie to się człowiek dziwi dlaczego ci ludzie w ogóle do tej pory się ze sobą dogadywali...
Te cechy wspólny dla wielu przypadków powodują, że najłatwiej sobie skoczyć w bok. Czasami ociera się to o totsalne tchórzostwo, bo jeśli ktokolwiek zostawia drugą osobą cierpiącą na skutek np choroy dziecka, to jest moralną zgnilizną.
Czasami wydaje mi się, że najgorzej jest wtedy, kiedy ktoś zwyczajnie nie docenia starań drugiej strony, bo jest mu/jej ciągle mało, prezentując roszczeniową postawę wobec partnera. Jedna strona wypruwa sobie żyły i staje na głowie a druga jeszcze ma pretensje o to, że potrzebuje więcej. Inaczej mówiąc: jedna tylko daje a druga tylko bierze..

214

dobrakobieta90 napisał/a:

Dawno mnie tu nie było lecz niewiele się zmieniło big_smile
Faceci, których jedyny kontakt z kobietami ma miejsce na forum dla kobiet piszą jaka kobieta dla nich jest nieatrakcyjna a w rzeczywistości chcieliby kontaktu z jakąkolwiek big_smile
Najlepsze to jak śmieszny koleś pisze, iż nawet nie jest zainteresowany jaką osobą jest kobieta, nawet nie to, jaka była, ale z kim była big_smile Odpał zupełny big_smile

Cóż, skoro zrównujemy wszystkich to mnie bawią dziesiątki innych postów (nie tylko tu) gdzie kobiety są pytane o cechy mężczyzny zawsze piszą że najważniejszy jest charakter, to żeby był dobry, szanował - a potem i tak część z nich wiąże się z chamami, prostakami i przemocowcami (i nawet nie chce wiedziec dlaczego, chociaż się domyślam)...
także daj ludziom pomarzyć...

215

Środowisko? Zostało to przebadane, im bardziej intelektualne tym mniej stałe i "bezpieczne" kobiety. U mnie zawsze było to środowisko miejskie, uczelnia, korporacje, własne działalności, ludzie na poziomie - i kupa, bo sam syf. Właśnie ostatnio żona mojego przyjaciela mi zaprezentowała koleżankę "dla mnie" (ona w jakichś HR pracuje). Z pozoru normalna dziewczyna lat 29. I na osobności tekst koleżanki "ona jest spoko, chyba przestała już na ilość z facetami iść i szuka (idioty, przyp. - Be.) kogoś stałego". No nie powiem, zajebista reklama, ale taki jest właśnie towar na rynku;)).

216

KoralinaJones napisał/a:
Olinka napisał/a:
Znerx napisał/a:

- wzrost.
wink

(...) ale czy możesz sprecyzować jaki wzrost w przypadku kobiet Twoim zdaniem jest dyskwalifikujący?

Wyższy niż kandydata big_smile

bingo!!! cool
Jak wiemy to i tak działa w dwie strony.

217 Ostatnio edytowany przez GreatMaStEr (2022-04-20 23:33:23)

Zdecydowanie palenie papierosow oraz zaniedbanie kondycji fizycznej.

218

U mnie dziewczyna dużo traci w oczach, gdy pisząc ze mną chwali się z iloma to się nie spotkała, z iloma poza mną pisze albo że ma umówione randki z 5 innymi. Nie wiem co to ma na celu, ale spotkałem już kilka takich. Raczej średni pomysł w pisaniu czegoś takiego do potencjalnego partnera.

219

Hipokryzja, obłuda, zarozumiałość, egocentryzm, cynizm, przesadnie częste narzekanie, materializm, życie życiem wirtualnym ig/fb/tiktok, utrzymywanie kontaktów z tzw. "kolegami" tj. absztyfikantami.

Znaczna nadwaga, zaniedbanie włosów/skóry, niedopasowana fryzura, dziwny kolor włosów, zaniedbanie ciuchów, niezdrowe odżywianie, całkowity brak gustu.

220

Be. napisał/a:

Środowisko? Zostało to przebadane, im bardziej intelektualne tym mniej stałe i "bezpieczne" kobiety. U mnie zawsze było to środowisko miejskie, uczelnia, korporacje, własne działalności, ludzie na poziomie - i kupa, bo sam syf. Właśnie ostatnio żona mojego przyjaciela mi zaprezentowała koleżankę "dla mnie" (ona w jakichś HR pracuje). Z pozoru normalna dziewczyna lat 29. I na osobności tekst koleżanki "ona jest spoko, chyba przestała już na ilość z facetami iść i szuka (idioty, przyp. - Be.) kogoś stałego". No nie powiem, zajebista reklama, ale taki jest właśnie towar na rynku;)).

No co za hipokryzja. Ale jak kobieta nie ma statusu odpowiedniego, poziomu, wystarczających zarobków to jest nie ambitna, nic się jej nie chce. Dogodzić Wam jest niemal niemożliwe, dlatego już dawno przestałysmy to robić. Jest wykształcona j szczeliwa źle, nie jest też źle. To jak to w koncu?

221 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-23 10:05:08)

Jeśli jest wykształcona i szczęsliwa, przy czym SAMA SIĘ z tym świetnie czuje, to już lepiej się prezentuje. smile  Najgorzej, jak sądzi, że jedyne szczęście i spełnienie ma dać jej facet..

222

Klauss napisał/a:

Hipokryzja, obłuda, zarozumiałość, egocentryzm, cynizm, przesadnie częste narzekanie, materializm, życie życiem wirtualnym ig/fb/tiktok, utrzymywanie kontaktów z tzw. "kolegami" tj. absztyfikantami.

Znaczna nadwaga, zaniedbanie włosów/skóry, niedopasowana fryzura, dziwny kolor włosów, zaniedbanie ciuchów, niezdrowe odżywianie, całkowity brak gustu.

Uniwersalny zestaw odpychających cech.

223

1990rusałka napisał/a:

Jest temat o atrakcyjnosci dziewczyn i nieatrakcyjnosci mezczyzn, teraz zapytam co sprawia ze dziewczyna jest dla was nieatrakcyjna?:)) chcialabym sie dowiedziec, nie bede oceniac xd

Jak jest feministka.

Posty [ 196 do 223 z 223 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co sprawia ze dziewczyna jest nieatrakcyjna?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024