Zdrada przed ślubem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada przed ślubem

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Zdrada przed ślubem
Ela210 napisał/a:
Coombs napisał/a:
ZakręconaŻona napisał/a:

Dobra. Zapiszę nas na terapię i zagrożę, że jeżeli nie pójdzie to sie wyprowadzę. Zgodził się na warunek więc nie ma już odwrotu

Tylko skąd pewność, że wobec terapeuty będzie szczery i uczciwy?

Coombs smile To wyjdzie u profesjonalisty.

Tak, chyba... Ale nawet fachmana kanciarz umie oszukać.

Zobacz podobne tematy :

67

ZakręconaŻona napisał/a:

Gdyby nie ta jego wielka tajemnica to byłoby na prawdę dobrze. Przez cały czas czulam się przy nim bezpiecznie, nigdy się mnie nie wstydził przy znajomych, seks był często i był bardzo dobry przez ten cały czas, na co dzień jest czuły, często mnie przytula. Na prawde byłam w szoku kiedy to wszystko odkryłam... Przecież było tak dobrze

No cóż.. nobodys  perfect.. miałam nadzieję, ze łachudra z niego..

CO Ty wiesz o psychologach, Coombs smile)) spokojna Twoja głowa.. wychodzi to, co nawet przed sobą ukrywasz..

68

"Gdyby nie ta jego wielka tajemnica to byłoby na prawdę dobrze. Przez cały czas czulam się przy nim bezpiecznie, nigdy się mnie nie wstydził przy znajomych, seks był często i był bardzo dobry przez ten cały czas, na co dzień jest czuły, często mnie przytula. Na prawde byłam w szoku kiedy to wszystko odkryłam... Przecież było tak dobrze"

No, to jest najgorsze. Żyjesz, miłość, szczęście. A tu nagle.. jeb! I wszystko okazuje się kłamstwem. Jakby miał facet psychopatę pod skórą... miły płaziniec... latający na boki.
Czy było dobrze? W nieświadomości jest zawsze dobrze..

69

Już trochę czasu minęło..w zasadzie to pół roku od poznania prawdy ale dalej jest źle. Łapie go na drobnych kłamstwach w sumie nic nie znaczących ale podważa to jego wiarygodność. A te moje zmiany nastrojów są przytłaczające... Miałam dać sobie czas do końca roku na decyzje a dalej nie potrafię zdecydować czy chcę z nim być. Tak na prawdę gdyby nie córka to bym odpuściła już sobie te męczarnie...chodze na terapię ale w zasadzie to nie widzę różnicy. Myślałam o tym żeby wyprowadzić się na jakiś czas do rodziców i odpocząć od niego ale czy to coś zmieni? Już dużo rozmów przeprowadzilismy, już wiem wszystko i czuje, że nie chce z nim być , boję się jego kłamstw i tego, że w nie znów uwierzę. Zakończyć to czy się dalej męczyć?

70

Jesli klamie w chwili obecnej to dobrze przemysl czy poswiecac mu kolejne lata. Obietnice klamcy niewiele sa warte.

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada przed ślubem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024