no widzicie , panowie, udzielający sie na kobiecym forum; teraz to wy mi wyjasniacie, co się nie podoba u mnie. Oczywiście, że dla panow najlepiej, jak się kobieta z nimi zgadza, nigdzie nie pisałam, że cokolwiek wiem lepiej - nie dopowiadajcie sobie, czego nie powiedzialam.
nie nie, nie ''kobieta tryskająca jadem'' za to że ktoś docenia np. drinka old fashioned z cytryną - NIEEEE>'' - tylko kobieta ośmielająca się uważać, że miłość mozna czuć do osoby, a nie do bourbona "z wyższej półki".
Nie tryskam jadem, tylko informuję, że mi cos takiego nie odpowiada. No, ale jak kobiecie cos nie odpowiada i ośmiela się to powiedzieć, to zaraz jest heterą trującą jadem. Może panowie sami zastanowicie sie, jakiego wy języka używacie....
Nigdzie w mojej wypowiedzi nie bylo oceniania, a informacja, że cos takiego mi nie odpowiada, nie jest dla mnie itp. Mam wrażenie, że to panowie, nadinterpretujecie, to co piszę. Nigdzie nie użylam słowa, ze " takie ochlejtusy z bourbonem" na przykład, ale wy juz mieliście czelnośc nazwać mnie ''heterą plująca jadem". No coż, taki poziom rozmowy mnie równiez nie satysfakcjonuje, a i takich "normalnych" osób to ja nie szukam. Tak samo, jak was zraża pani zaczynająca ten wątek, mnie zrażają takie postawy, jakie widzę u was, panowie.
Wy uważacie się za normalnych koneserów bourbona, ja uważam, że co innego jest " miłosc do bourbona " a co innego ''drink z old fashioned ''na urodziny.... To pierwsze to dla mnie alkoholizm, to drugie to smakowanie ..
''Skoro brak zainteresowania ze strony mężczyzn tak jest dla ciebie bolesny"" naprawdę tylko i jedynie to wyczytałes z moich postów?
Ja UBOLEWAM, że interesuje się mną za wielu panow z tych, ktorymi ja nigdy nie będę zainteresowana. Bo wiekszosć jest taka, jak właśnie wy, milośnicy whisky i czystego alkoholu..
Niestety, nie zauwazylam rowniez zbyt wielu panow, ktorzy potrafią z umiarem korzystać z trunków. Łącznie z moimi kolegami i znajomymi z pracy, zonatymi, sąsiadami itp.
Zaraz usłyszę, że żyję wsród nieciekawego towarzystwa. No niestety, wiekszość ludzi nie potrafi pic z umiarem. Naprawdę nie czytacie wiadomości - co chwile kogos policja łapie, jak jedzie po alkoholu...