Opis siebie + wiadomość - portale randkowe. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Opis siebie + wiadomość - portale randkowe.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Opis siebie + wiadomość - portale randkowe.

Witam ponownie kochane dziewczyny.

Ponownie prosiłbym was o wskazówki, jednak w nieco łatwiejszym temacie.

Jeszcze jakiś czas temu pisałem, albo i nie (nie pamiętam big_smile) że średnie mam powodzenia na portalach randkowych. Śmieszna sprawa bo w trochę innym miejscu ktoś doradził mi (nie będę rzucać nazwami) pewien portal a'la społecznościowy, który działa na zasadzie tindera. Raczej chodziło o to, żebym wrzucił kilka zdjęć i sprawdził czy po prostu są one w ogóle ciekawe. Ku mojemu zaskoczeniu moje zdjęcia maja nawet sens, zaczęły zwracać uwagę, dostaję powiadomienia odnośnie ciekawych par i nowych polubień - nawet doszedłem do odważnego wniosku, że może faktycznie przystojna bestia ze mnie. tongue Nie jestem jednak dobry, ani doświadczony w internetowych podbojach, potrafię rozmawiać z ludźmi, jednak zależnie od sytuacji, a nie tak od czapy, nie mam pojęcia jak napisać interesujący profil i ciekawą pierwszą wiadomość (zauważyłem, że gdy w pierwszej wiadomości odnosiłem się do profilu zostawałem olewane, ale gdy na start wysłałem zwykłe "Cześć!") tak już otwierało się pole do rozmowy gdyż dostawałem odpowiedź. Tyle słowem wstępu.

Moje drogie, na pewno nie jedna z was ma profile na portalach randkowych, po za aparycją doradźcie mi proszę co w profilu zwraca waszą uwagę i zachęca do rozmowy? Jakie opisy swojej osoby są wśród was atrakcyjne, jak wygląda atrakcyjna wiadomość powitalna według was? Wiem, że profil powinien się wyróżniać, pozwoliłem sobie przejrzeć profile męskiej części społeczności i się przeraziłem tą auto-kastracją jaka tam panuje. Jednak sam, mimo iż staram się pisać sensownie nie mam wiele pomysłów. Może faktycznie spróbowałbym szczęścia na takim portalu wówczas z nowym doświadczeniem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opis siebie + wiadomość - portale randkowe.

Jakis czas temu na youtube wyswietlila mi sie reklama jak koles mowi co trzeba zrobic i jak opisac swoj profil zeby miec duzo odpowiedzi - moze tam skieruj swoje poszukiwania?
Wedlug mnie ten opis powinien byc po prostu w jakims lekkim stopniu odzwierciedleniem ciebie. Moim zdaniem pare lekkich dowcipnych zdan.
Ale tez musisz wziasc pod uwage czego szukasz- czy przelotnych romansow, czy kogos bardziej na stale, czy chcesz miec tysiac nowych kolezanek.

3

PawJ napisał/a:

Witam ponownie kochane dziewczyny.

Ponownie prosiłbym was o wskazówki, jednak w nieco łatwiejszym temacie.

Jeszcze jakiś czas temu pisałem, albo i nie (nie pamiętam big_smile) że średnie mam powodzenia na portalach randkowych. Śmieszna sprawa bo w trochę innym miejscu ktoś doradził mi (nie będę rzucać nazwami) pewien portal a'la społecznościowy, który działa na zasadzie tindera. Raczej chodziło o to, żebym wrzucił kilka zdjęć i sprawdził czy po prostu są one w ogóle ciekawe. Ku mojemu zaskoczeniu moje zdjęcia maja nawet sens, zaczęły zwracać uwagę, dostaję powiadomienia odnośnie ciekawych par i nowych polubień - nawet doszedłem do odważnego wniosku, że może faktycznie przystojna bestia ze mnie. tongue Nie jestem jednak dobry, ani doświadczony w internetowych podbojach, potrafię rozmawiać z ludźmi, jednak zależnie od sytuacji, a nie tak od czapy, nie mam pojęcia jak napisać interesujący profil i ciekawą pierwszą wiadomość (zauważyłem, że gdy w pierwszej wiadomości odnosiłem się do profilu zostawałem olewane, ale gdy na start wysłałem zwykłe "Cześć!") tak już otwierało się pole do rozmowy gdyż dostawałem odpowiedź. Tyle słowem wstępu.

Moje drogie, na pewno nie jedna z was ma profile na portalach randkowych, po za aparycją doradźcie mi proszę co w profilu zwraca waszą uwagę i zachęca do rozmowy? Jakie opisy swojej osoby są wśród was atrakcyjne, jak wygląda atrakcyjna wiadomość powitalna według was? Wiem, że profil powinien się wyróżniać, pozwoliłem sobie przejrzeć profile męskiej części społeczności i się przeraziłem tą auto-kastracją jaka tam panuje. Jednak sam, mimo iż staram się pisać sensownie nie mam wiele pomysłów. Może faktycznie spróbowałbym szczęścia na takim portalu wówczas z nowym doświadczeniem?

Który to portal masz na myśli, bo sam jestem zainteresowany ?

4

Przede wszystkim szczery opis tego czego oczekujesz od nowej relacji i kogo szukasz, kilka słów o swoim postrzeganiu świata i podejściu do życia. Dla niektórych ważna jest sfera wyznaniowa.

5

PawJ napisał/a:

Moje drogie, na pewno nie jedna z was ...

A skoro nie jestem "drogą" to też mogę się wypowiedzieć?

Przyjaciółka mówiła, że "kobiety podrywa się rozmawiając z nimi". smile smile Miała rację.

Inne motto:    "Na cóż goła klata jak szwankuje ortografia" smile smile

A Ty ładnie piszesz... Więc bądź sobą smile

6

Najlepiej chyba zastanowić się kogo tam szukasz i pod taką osobę napisać. Pokazać w jakiś sposób siebie, to co jest dla Ciebie ważne, wyróżnia cię. Można napisać czego szukasz, ale tylko jako uzupełnienie swojego opisu. Inaczej taki profil wygląda trochę roszczeniowo i nieciekawie. Napisać w lekki sposób, bez wyliczania wymagań i bez negatywnych sformuowań.

Może jest jakaś grupa kobiet, która odpowiadają na same powitania "cześć", ale ryzykujesz, że wyjdziesz na kogoś, kto nie wie za bardzo czemu pisze do danej osoby, albo tylko zaczyna i zostawia prowadzenie rozmowy dziewczynie. Jeśli masz interesujący profil, to pewnie szansa, że "cześć" spotka się z odpowiedzią  jest znacznie większa. Wydaje mi się, że jak się znajdzie osobę, której profil zaciekawi, to sklecenie zdania czy dwóch, żeby zagadać nie powinno być problemem. Wiadomość powinna pokazywać zainteresowanie i wyglądać autentycznie, a nie jak jakiś tekst rozsyłany hurtowo.

7

Hej.  Przede wszystkim  nie lubiłam  bardzo od początku rozmowy zdań mówiących o mojej urodzie.  Od razu myśl,  że nudny  komplemenciarz mi się trafił. Wolałam  raczej gdy od początku facet potrafił  się droczyc.  Kochałam  ironiczne konta,  z humorem,  kipiace  inteligencja  ale mających  w sobie dystans do siebie.  Fajnie gdy profil mówi coś o właścicielu ale nie jest otwartą księga.  Jeśli chodzi o zdjęcia,  uśmiechniętych ale z jajami wink

8

Wiesz co? Ja się chwilę bawiłem w te portale i ... co byś tam nie umieścił, co byś tam nie napisał to o kant d*py rozbić. Lepiej wyjść do ludzi czy to na imprezę do klubu, kawiarni, robić coś w realnym życiu bo na te internety to szkoda życia wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Opis siebie + wiadomość - portale randkowe.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024