Witam ponownie kochane dziewczyny.
Ponownie prosiłbym was o wskazówki, jednak w nieco łatwiejszym temacie.
Jeszcze jakiś czas temu pisałem, albo i nie (nie pamiętam
) że średnie mam powodzenia na portalach randkowych. Śmieszna sprawa bo w trochę innym miejscu ktoś doradził mi (nie będę rzucać nazwami) pewien portal a'la społecznościowy, który działa na zasadzie tindera. Raczej chodziło o to, żebym wrzucił kilka zdjęć i sprawdził czy po prostu są one w ogóle ciekawe. Ku mojemu zaskoczeniu moje zdjęcia maja nawet sens, zaczęły zwracać uwagę, dostaję powiadomienia odnośnie ciekawych par i nowych polubień - nawet doszedłem do odważnego wniosku, że może faktycznie przystojna bestia ze mnie.
Nie jestem jednak dobry, ani doświadczony w internetowych podbojach, potrafię rozmawiać z ludźmi, jednak zależnie od sytuacji, a nie tak od czapy, nie mam pojęcia jak napisać interesujący profil i ciekawą pierwszą wiadomość (zauważyłem, że gdy w pierwszej wiadomości odnosiłem się do profilu zostawałem olewane, ale gdy na start wysłałem zwykłe "Cześć!") tak już otwierało się pole do rozmowy gdyż dostawałem odpowiedź. Tyle słowem wstępu.
Moje drogie, na pewno nie jedna z was ma profile na portalach randkowych, po za aparycją doradźcie mi proszę co w profilu zwraca waszą uwagę i zachęca do rozmowy? Jakie opisy swojej osoby są wśród was atrakcyjne, jak wygląda atrakcyjna wiadomość powitalna według was? Wiem, że profil powinien się wyróżniać, pozwoliłem sobie przejrzeć profile męskiej części społeczności i się przeraziłem tą auto-kastracją jaka tam panuje. Jednak sam, mimo iż staram się pisać sensownie nie mam wiele pomysłów. Może faktycznie spróbowałbym szczęścia na takim portalu wówczas z nowym doświadczeniem?