Kobieta z dzieckiem i wątpliwości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobieta z dzieckiem i wątpliwości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kobieta z dzieckiem i wątpliwości

Witam poznałem 25 letnią kobietę,  która ma 3 letniego synka.  Spotkaliśmy się 3 razy i na ostatnim spotkaniu zaniepokoiło mnie parę rzeczy w niej.  Po rozstaniu z ojcem dziecka,  miała 2 nieudane związki.  Bynajmniej z jej opowieści to ojca dziecka zostawiła bo nie dbał o nią po porodzie i wiedziała,  że nie może na niego liczyć.  Miał być ślub ,  wszystko było opłacone,  zaplanowane ale pół roku przed zrezygnowała.  Kolejny partner miał flirtować z innymi kobietami a ten 3 wycofał się gdy już razem mieszkali bo wystraszył się odpowiedzialności związanej z dzieckiem.  Na ojca swojego dziecka zawsze mówi, że przyjechał " dawca" gdyż na miano ojca trzeba sobie zasłużyć.  Ostatnim razem jak byliśmy w kawiarni powiedziała, że wszystkie wiadomości od ojca dziecka ma zeskanowane.  Cel jest Tego taki,  że jak ojciec  nastawiałby syna ,  że mama zła bo nie żyją razem ona pokaze synkowi jaki tatuś " był kochany i dobry".Trzęsły się jej przy tym ręce i widziałem wyraźne zdenerwowanie.  Zrobiło mi się jej przykro,  że ma takie rozkminy i przeżywa tą nieudaną znajomość.  Z drugiej strony przeraziła mnie wizja obcego dziecka gdy ja mam 30 lat ,  złej atmosfery pomiedzy nią a " dawcą" .   Przedstawiając jej zachowanie tak pokrótce uważacie, że jest ono akceptowalne ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta z dzieckiem i wątpliwości

Skoro Ci to nie odpowiada i przeraża, no to sobie ją odpuść. Niestety ale dziecko i ojciec tego dziecka, będą w jej życiu.

3

Ona mi się bardzo podoba ale nie wiem też czy jestem na tyle dojrzały aby zająć się dzieckiem..

4

Zawsze miej swiadomosc ze z jej strony to moze byc gra choc nie musi. To ty musisz zobaczyc czy jej na Tobie zalezy czy nie. Jej opowiadania moga byc wyssane z palca bo nie wiesz jak bylo naprawde. W takich sytuacjach kazdy wybiela siebie. Wiadomo ze latwo nie jest ale obys nie stracil czasu na cos co nie mialo sensu juz od poczatku.

5

Dziecko to tutaj najmniejszy problem. Natomiast trauma tej dziewczyny, niepogodzenie z przeszłością, negatywne emocje jakie chcąc nie chcąc wnosi ona do Waszej obecnej relacji- to jest niepokojące.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobieta z dzieckiem i wątpliwości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024