Co sądzić o zachowaniu mojego byłego parnera?pomozcie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzić o zachowaniu mojego byłego parnera?pomozcie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Co sądzić o zachowaniu mojego byłego parnera?pomozcie

Witam Serdecznie.Od pewnego czasu mam mętlik w głowie z którym sobie nie radzę dlatego postanowiłam że do was napiszę.Zacznę od początku.6 lat temu na jednym z portalu rajd nowych poznałam fajnego przystojnego chłopaka .ja miałam wtedy 22 lata on 26.Długo że sobą pisaliśmy aż w końcu odwazylam się z nim spotkać.od razu coś zaiskrzyko ,kilka spotkać aż staliśmy się para.Był dla mnie wszystkim.Tak bardzo to kochałam że byłam wstanie wiele dla niego zrobić.wystarczyło że zadzwonił bądź napisał a ja jechałam do niego.masz związek trak pół roku.rozstalismy się gdyż miał dosyć moich schiz kontroli a to wszystko było spowodowane tym że wcześniej byłam w 5 letnim toksycznym związku gdzie facet mnie zdradziła.Długo nie mogłam się pogodzić że to już koniec,bolało strasznie mimo że to tylko pół roku.dwa lata potrzebowałam żeby wyleczyć się z miłości do niego.Odzywalismy się do siebie ale na zasadzie co u mnie itd.zdążyło się że się spotkaliśmy ale nie było rozmów o powrocie a jedynie tak nas do siebie ciągnęło że ladowalismy  w łóżku.Ja starałam się ułożyć na nowo życie ,on też ale zawsze gdzieś była ta chęć oderwania się do niego albo on napisał.ostatni raz widzieliśmy się dwa lata temu ale cały czas gdzieś ten kontakt był.rok temu podjęłam decyzję ze wprowadzam się do UK.od kiedy tu jestem przestałam pierwszą pisać do niego co nie oznacza że nie przestałam myśleć.To on pierwszy pisze i to zupełnie inaczej niż parę lat temu.stał się dojrzałym facetem 32 letnim który tak jak kiedyś twierdził że nie potrafi mówić o uczuciach itp tak teraz piszę ze bardzo często o mnie myśli że wspomina jak było fajnie,że bardzo mnie lubi ,opowiada o tym co robi ,pyta o mnie ,pisze że zawsze będę w jego życiu itp a ja...ja siedzę się jak nastolatka na każdego maila od niego ,serce mi wali ale jak odpisuje to tak jakbym miała to gdzieś a tak nie jest.Zmienił się strasznie,oboje się zmieniliśmy przez te 6 lat.Raz jedyny walnelam do niego że tęsknię za nim,po czym wykrecilam się z tego pisząc mi żeby o tym zapomniał co napisałam,że tego nie było że to przez zmęczenie na co on napisał "było,jest i będzie.nie ma że zmęczona smile "proszę was o konstruktywne rady babeczki.pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-08-24 07:23:55)

Odp: Co sądzić o zachowaniu mojego byłego parnera?pomozcie

No nie wiem.
Mowi, ze bardzo Cie lubi ? Ja to bym odebrala  negatywnie.Lubi to znaczy lubi.Nic wiecej.Nie musial pisac, ze kocha.
Ale cos typu, ze ciagle masz miejsce w jego sercu, ze czesto  mysli,..
A lubi ?
Skoro jestescie wolni, - a jestescie ? - co stoi na przeszkodzie, zebyscie sprobowali byc razem ? Jak Was tak ciagnie do siebie ?
Jestes milym wspomnieniem, namietnoscia z mlodosci,
Przykro mi, ale tak to widze.Jesli szukasz uczucia, to u niego tego nie znajdziesz.Idz do przodu, a nie szukaj w przeszlosci tego, czego nie ma.Chyba cos za bardzo Ci sie nie uklada  w zyciu osobistym, dlatego szperasz w przeszlosci, zyjesz wspomnieniami.

Dalas sygnal, ze jest dla Ciebie wazny, napisalas, ze tesknisz.Zrozumial.I co ? I nic.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzić o zachowaniu mojego byłego parnera?pomozcie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024